Danger sign påløpte kosmetikk - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Utløpsdatoen for din fløte vunnet en lang tid, men greit å fortsette å bruke det, tross alt, fortsatt lukten den samme. Du gir ikke en jævla for makeup historie vinne, hvis bare fordi de er like etter at fristen er utløpt, riktig? I hans syn, gyldig i kosmetisk er bare én måte denne næringen få mer penger vår, er det ikke? Hvis du er en del av dette teamet av kvinner, vet at du handler i en svært feil måte. Tapere kosmetikk kan ha bare ett mål: papirkurven.

Hvorfor er det ille?

Kosmetikk inneholder i komposisjonen, fargestoffer, konserveringsmidler, parfyme blant andre, og disse stoffene har gyldighet til å handle, ja: det er de som garanterer ikke installasjon av bakterier og sopp i produktet. Også de er å sikre konsistens og den endelige funksjon av kosmetiske.

"Men jeg aldri har allergi ..."

Faktisk kan et hvilket som helst produkt forårsake allergi, eller ved irritasjon, sensibilisering eller til og med være innenfor utløpsdatoen, varierer den i henhold til hudtyper (noen er svært sensitive).

Men når produktet er utløpt sin sikt, da det samme skjer! Produktet kontakt med luft, hud og slimhinner favoriserer forurensning av bakterier og sopp.

Dermed er sjansene for at du vinner en rød hud, hevelse, hovne, blemmer og kløe er enorme. Fra noen av disse symptomene, er det mest riktige holdningen å utsette bruk av all kosmetikk og søke en hudlege for vurdering og behandling.

Øynene åpne. Og smart nese!

I tillegg til å ta hensyn til utløpsdatoen, kan du unngå mange problemer ved å observere utseendet på produktet, sjekke konsistens, farge og lukt. Vil du ha et eksempel? Sjampoen kan endre homogenitet og dekanter. Fuktighetskrem noen ganger ser bra ut væske, samt conditioner. I kontrast til dette innlegget som skygge, blush og base, kan begynne å smuldre og bli mer ugjennomsiktig. Solkrem mister sin viktigste funksjon: å beskytte mot solen. Det gir ikke lenger mening å bruke.

Ingrediensene i kosmetikk som garanterer deres holdbarhet bare garantere integriteten av produktet til en viss frist. Det er, etter at veien er klar for mikroorganismer ødelegge det som er i toalettveske eller i skapet.

Hva skjer med huden?

Den grunnleggende er å føle kløende og stokk med mer rødlig hud, men situasjonen kan bli mye verre når utgått produkt når slimhinnen i huden. For eksempel kan en blyant eyeliner med forårsake infeksjon som irriterer begge. Du får røde øyne og et øyeblikk får synshemmede. Forestill fare hvis du kjører eller krysse gaten! Også noe mer alvorlig kan skje: soppinfeksjon forårsaker alvorlige skader på hornhinnen.

Hvis det er skade på huden, som en kvise, problemet er forårsaket av et utgått kosmetisk blir enda mer alvorlig, skade eksisterende infeksjon.

Når utgått produkt er brukt på håret, er sjansene for flass økning fordi de ikke rent lenger. Håret mister glans og mykhet.

Parfyme vinner?

Ja! Vanligvis varer de opptil fem år hvis godt holdes borte fra varme og sol. Men når de vinner forårsake allergier og hudirritasjoner, ikke medregnet duft som er mindre duftende og fargen på væsken, mer ugjennomsiktig. Et annet tegn er innskudd av fremmede partikler på flaskebunnen, som kan være et resultat av bakteriell eller soppforurensning.

Så det er fint kjøpe parfymeflasker med gjennomsiktig og har ekstra oppmerksomhet til utløpsdatoen.

se opp

Utløpsdatoen, spesielt makeup er ikke alltid klart, de er godt skjult. Så ikke ta produktet i tvil, spør selgeren, slik at du unngår å ta hjem en nær seier produkt.

Noen tips for deg å se ganske trygt:

  • Ikke bruk produktet på irritert hud eller skade (med mindre din hudlege anbefaler).
  • Hvis huden blir irritert, slutte å bruke produktet umiddelbart og oppsøke hudlege for veiledning.
  • Hold tett lukket når du ikke bruker kosmetikk.
  • Unngå utlån dine produkter, spesielt leppestifter og blyanter. De tjener som virusoverføring kjøretøy, bakterier eller sopp.
  • Låne noen børste, vaske det senere før gjenbruk.
  • Hold kosmetikk ut av sol og varme. Lyset og høy temperatur kan drepe konserveringsmidler som bidrar til å bekjempe bakterier. Derfor, la ikke verdt kosmetikk lenge i en varm bil.

Og husk: det første tegn på irritasjon, kjøre planlegge et besøk med legen din.