hjemmelaget lymfedrenasje steg-for-steg - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Lymfedrenasje er en av de mest effektive måtene å redusere tiltak og redusere effekten av cellulitter. Teknikken som stimulerer lymfesystemet å fungere mer effektivt, kom for 80 år siden av Dr. Vodder Skole Method.

Når sommeren nærmer seg, kvinner har en tendens til å søke nye alternativer til å forlate kroppen ser bra, tross alt, de høye temperaturene i sesongen krever bruk av ferskere og korte klær, for eksempel shorts, skjørt og kjoler.

Denne teknikken er vanligvis godt egnet for folk som er like over sin normale vekt og også for dem som oppholder seg for lenge i en stilling, for eksempel, kontanter kabinpersonalet i supermarkeder, som sitter i praktisk talt alle arbeidstid .

Gravide kvinner eller personer som har utført alle kirurgiske inngrep som fettsuging, kan også investere i lymfedrenasje for sin estetiske og terapeutiske resultater.

Det er få begrensninger, men for å finne ut om du er kvalifisert til å motta massasje du trenger å gjennomgå en evaluering med fysioterapeuter.

Med lymfedrenasje seksjoner kan forhindre dannelse av knuter, eliminere væsker som forårsaker hevelse, bekjempe cellulitt og lokalisert fett, og fremmer cellefornyelse, følelse av velvære og forbedrer den anti-inflammatoriske virkning i kroppen.

Hvis du ikke har tenkt å investere i prosedyren i en klinisk estetisk, er det ikke slik at det ikke lenger vil nyte fordelene av denne teknikken. Følg trinn-for-trinn og lære å gjøre seg selv-massasje hjemme:

  1. Belly - dette er en av de delene av kroppen der mer er lagt merke lett resultatene oppnådd med lymfedrenasje. Tiltak for å redusere magen og oppnå sine drømmer, massere området i en sirkulær bevegelse, som alternerer med de som går opp og ned, går fra midjen til navlen.
  2. Ben - med de høye sommertemperaturer og kortere klær ender de opp med å få mer i bevis, så de må håndteres godt. Hvis du ambisjoner om å ha velskapt ben uten cellulitter eller andre irriterende egenskaper, investere i hjemmet lymfedrenasje. Gjør rettlinjet bevegelse, fra bunnen opp, dvs. leggen kneet.
  3. Butt - en av de områdene av kroppen vår, tilsynelatende mest elskede av cellulitter og strekkmerker, i tillegg til lokalisert fett. Med sikte på slutten av denne skjemmende for mange kvinner, avløp regionen med rettlinjede bevegelser fra bunn til topp og bunnsider.
  4. Lårene - for å sikre at dette området være godt utformet og med lisinha hud, uten hull best kjent for cellulitter, følger samme trinn i leggene. De rettlinjede bevegelser som etterligner handle av seg en strømpebukse som er mest egnet. For å understreke resultatene alltid bruke en krem ​​reduserende tiltak og anti-cellulitt.

Det er viktig å gjenta bevegelsene lymfedrenasje fra fem til åtte ganger per region. Gjør kroppsmassasje med hjelp av spesifikke kremer for å bekjempe lokalisert fett og cellulitter i minst tre dager i uken. Jo større engasjement, jo bedre blir resultatene.