Hva er den beste måten å fylle kollagen for vakker hud? - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Kollagen er et protein super viktig å holde huden fast og selvfølgelig vakkert! Dette er fordi den viktigste funksjonen av kollagen (som representerer ca 25% av alle kroppens protein) er å holde fast og slått sammen celler, som støtter huden, og la hår og sterkere negler, hjelp i funksjon av tarmen og opprettholde hydrering av huden.

Siden vi ble født, produserer kroppen kollagen vi trenger, med hjelp av et balansert kosthold, selvfølgelig. Men som vi blir eldre, mister kroppen evnen til å produsere kollagen. Etter 50 år, for eksempel, kroppen produserer bare 35% av mengden behovet. Hvorfor vi blir eldre og huden vil miste sin støtte, blir håret svakere og så videre.

Det er mulig å reversere situasjonen?

Føre til at kroppen til å produsere kollagen som produseres etter 20 år er umulig, noen av engangseffekter er komplisert å fullstendig reversere - det er naturlig.

Men med fremme av farmasøytiske og kosmetiske medisin, det er mange valg av medisiner og behandlinger som forårsaker huden til å produsere mer kollagen og sitt utseende blir forynget. Se hva som:

estetiske behandlinger

Skreller, lasere og co. De hjelper huden produsere mer kollagen i de behandlede områdene og slik at du kan få en vakrere hud på kort tid. Du kan bekjempe rynker, strekkmerker, kviser og cellulitter når huden produserer mer kollagen og forynger.

Spør din hudlege: tross alt, er det flere behandlingstilbud og legen din kan også kombinere flere enn ett alternativ for at effekten skal bli kraftigere.

kollagen kosttilskudd

Det finnes alternativer av forskjellige merker og i mange forskjellige formater for deg å legge collagen til maten: pulver, barer, kapsler, injeksjoner eller selv i form av shake, men ikke mye poeng i å ta på egenhånd.

Det som er sikkert er at det er få studier om nytten av kollagen supplement, så det ideelle er at tillegget er angitt med dietetiker, etter å ha vurdert hvordan maten og rutinen. Det er et faktum at jo bedre kosthold og daglige vaner, jo lettere absorpsjon av kollagen.

For eksempel, noen faktorer i stor grad påvirke denne erstatningsprosess: tilstedeværelse av vitamin C og D i kosten, drikke mye vann, i tillegg til fysisk aktivitet og soleksponering i moderasjon og med riktig omsorg (les: masse solkrem og unnslippe sola i de mest kritiske timene, fra 10h til 16h).

Det beste alternativet: kollagen hydrolysat er en av de mest egnet fordi det er lettere absorberes fra mage-tarmsystemet.

Aldri ta kollagen på egen hånd

Det er riktig! Gå på apoteket og kjøpe alene er ikke et godt alternativ fordi supplement inntak kan ha bivirkninger, spesielt hvis du har noen kosttilskudd restriksjoner, siden produktene er tilgjengelige i apotek er laget av kollagen fra storfe og gris.

Ideelt sett tar du supplere med resept, bare så du vil være sikker på at det vil gjøre den effekten du ønsker. En kostholdsekspert kan også foreskrive en manipulert oppskrift, mer spesifikke for dine behov. Hvorfor er dette så viktig konsultasjon.

Tross alt, ikke bruk for selvmedisinering uten garantier ønsket effekt, eller verre, lider av noen bivirkninger. En ting er sikkert, uansett hvor mye du fortelle om det, trenger du en lege for å være sikker på at ikke vil gjøre feil valg, denne profesjonelle vurderer også alle sine vaner for å kunne vise den mest nøyaktige behandlingen. Du kan ikke spille med din helse, samtykker du?