Du vet hva som er den kjemiske retten? - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Hver kvinne elsker å ta vare på håret forlate dem alltid vakker og godt behandlet. Dette er fordi, i tillegg til å være en viktig funksjon av hunnprofilen, tjener håret som en ramme for ansikt og også fungerer som forføring punkt på tidspunktet for seier. Flat, curling, lange og selv korte, de som avslører halsen har en teft.

Men tid til å male, misfarging og spesielt rette håret, er det viktig å være klar over de produktene som brukes, slik at behandlingen er ferdig, og også den profesjonelle som vil ta vare på håret ditt. Hver omsorg er gyldig for å sikre helsen til ledninger og forebygge problemer som såkalt kjemisk spalting.

Hva er den kjemiske retten?

Hvem har ikke opplevd denne følelsen, kan du forestille deg hvordan det kan være håpløst. Du går til en salong, eller kjøpe et nytt produkt som du sies å være utmerket for utjevning, maling eller til hydrat produktet.

Innser du programmet og når du ikke lenger kan vente å se resultatet, og synes det var vakkert, begynner å falle tuffs og mer hår tuster. En ekte mareritt. Det skjer så den kjemisk spaltning som forårsakes av ledninger svakhet, ved reaksjon med visse produkter og spesielt med noen overvåking av indikasjoner og anvendelser.

Når det er oppstått en feil i søknaden kjemisk prosedyre, enten ved å tid feilaktig pause, glatting styrke, ut over alle inkompatible kjemikalier kan forekomme kjemisk kutt som er når det er et avbrudd ledning som fører dem til deres bruddet .

For eksempel, hvis en person gjør garnet relaksasjonstider ved hjelp av ammoniakk og deretter gjør et berøring produkt med natriumhydroksyd base, vil det være et misforhold mellom reaktantene og produktene er bundet til hår som skal brytes.

Forstå grunnene er lettere å akseptere dem. Hvis en kjemisk alene allerede forårsaker skade på ledninger, sammen har de en makt enda større aggresjon. Og når brutt, er det ingen krage eller reversere prosedyren som allerede har reagert i håret.

Et annet eksempel på hvordan man skal føre til kjemisk spaltning er basert gjelder når et produkt på ammoniakk og la det reagere i lang tid (i løpet av en time) i håret. Langvarig ammoniakk virkning svekker trådene forlater dem mer utsatt for brekkasje.

Men det er ingen grunn til fortvilelse og ikke klarer å gjøre de behandlinger av ditt valg, men det er viktig å få hjelp av en profesjonell som, i tillegg til kjente formuleringen av produkter, kjenne dine historie behandlinger for å identifisere hva du kan og hva du ikke kan bruke.

Håret mitt hadde kjemisk kuttet, hva du skal gjøre?

Hvis håret ditt har kjemisk spalting, slappe av, dette er ikke slutten av verden. Det er ingen måte å reparere ledningen allerede forlatt, men det finnes måter å hente ledningene som var elastisk og har en tendens til å bryte før eller senere. Nedenfor er noen profesjonelle tips for dem som led kjemisk spalting:

  • Hvis den kjemiske spalting nådd mer enn 70% av håret, er det best å klippe ledningene, for bare da håret kan gjenvinne lengde. Hvis ikke kuttet, tenderer det til å fortsette å bryte sakte.
  • Hvis kuttet har påvirket lite hår, vil du også trenger å kutte litt lang, men retten fant ikke trenger å være radikal, kan du bare klippe fra hvor kuttet skjedde.
  • Unngå å vaske håret for ofte.
  • Bruk produkter som sjampo og fuktighetsgivende balsam og gjøre ukentlig fuktighetsgivende.
  • Gjør cauterization å gjenopprette protein og essensielle aminosyrer for å gjenopprette helsen til ledninger.
  • Ikke misbruk tørketrommelen og på tidspunktet for børsting, bruke thermal protector.

Og ikke glem, den beste måten å ta vare på ledningene er betro dem bare til pålitelige fagfolk for å unngå ytterligere problemer.

Før du begynner på prosedyren, snakke med profesjonelle, spørsmålet resultatene, forklarer behandlinger og kjemikalier som har brukt og krever det å gjøre en test for å evaluere håret motstand. Så du beskytter den mot mulige ubehagelige spørsmål.