Ulthera: slutten av sagging - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Du kan - og gjør - heller forsinke effekten av tid på huden din med grunnleggende omsorg, hvordan du bruker fuktighetskrem hver dag, ikke glem solkrem i ansiktet, nakke, armer og alle områder berørt av solen, har en mer balanserte måltider med frukt grønnsaker, steking og litt sukker og si nei til røyking og overdreven alkohol.

Problemet er at det kommer en tid som gamle tegn De blir stadig mer tydelig og kan selv komme tidlig hvis du ikke har tatt alle forholdsregler ovenfor. I dag er dette ikke mer grunn til å holde håret stå på slutten: det Ulthera er en behandling som etterlater huden glatt og mye mer uten tegn.

Slik fungerer det

Navnet er Ultherapy fordi det dukket opp i USA, i en Congress of Dermatology i San Diego. Navnet er et teleskopord på engelsk og ultralyd terapi og gir en rask ansiktsløftning, er indisert for pasienter med moderat slapp hud i ansiktet, halsen og øynene.

Den Ulthera, gjort kjent i Brasil, opererer gjennom huden, klarer å komme inn i de dype dermis. Den store forskjellen er at denne behandling kan også nå de dypere lag, slik som det fascia (dvs. konvolutten) av ansiktsmusklene og således fordelene er mye større.

Umerket og uten sagging

Hvordan bruke fokusert ultralyd, den Ulthera, I begynnelsen ser det de dypere strukturene i huden og deretter behandle nødvendige områder. Anordningen lanserer bølger som varmer de dypere lag av huden, nøyaktig de områdene som er ansvarlige for produksjonen av kollagen, som er ansvarlig for langsom sagging og gir huden en glattere utseende og umerket.

Med virkningen av behandlingen, hudvev kontrakten, som produserer en effekt facelift straks og vil øke i opp til tre måneder etter prosedyren, når den er ny kollagen fortsetter å bli produsert.

Hvor mange økter er nødvendig?

Vale straight-laced snakk med din hudlege, tross alt, har hver sak sine særegenheter. Faktum er at en enkelt sesjon kan bidra til å heve øyenbryn, omplassere kinnben og definerer vinkelen i kjeven.

Den Ulthera gir også en fin måte i sagging halsen. Moralen er: det er en teknikk som behandler ansikts rejuvenation på alle nivåer og lag uten behov for kirurgi.

Den erstatter helt plastisk kirurgi?

Erstatter hvor sagging og rynker har ennå ikke nådd et meget avansert stadium, men den Ulthera forbedrer disse tilfellene: forskjellen er synlig. Det er den ideelle behandling for å bygge bro over gapet mellom pasienter som ennå ikke krever et kirurgisk ansiktsløftning eller ikke ønsker å arbeide den postoperative perioden.

Dette skyldes det faktum at prosedyren tar ikke mer enn 50 minutter, og de eneste bivirkningene som kan oppstå er en brennende følelse (lys) etterfulgt av rødhet, som forsvinner i løpet av én dag etter at ultralyd.

Ulthera forsterkes

Et tips: Snakk med legen din for å vite om, i ditt tilfelle, er ikke gyldig Ulthera forbinder med andre estetiske behandlinger som søknad botulinumtoksin, laser og IPL. Dermed får huden din en mye yngre og luftbehandlings ender opp med å bli slått.

Høres bra ut?

Deretter planlegger et besøk til familien din lege. Den Ulthera kom nylig i Brasil, og er ikke alle dermatologiske klinikker som eier enheten, men med så mange fordeler, bør det ikke ta ham bli den elskling av estetiske klinikker. Den gode er at det har blitt godkjent av FDA og ANVISA hud, noe som bare beviser enheten effektivitet.