Frisyrer for det nye året: ideer for å skape noe nytt i begynnelsen av utseendet - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Ved begynnelsen av året, når vi feirer nyttårsaften, er det vanlig at mange kvinner ønsker å revolusjonere utseendet og gjøre noe annerledes i sminke, utseende eller hår.

Og ikke for å gå inn i det nye året med håret du bruker hver dag, uten å måtte gå til salongen hvis du ikke ønsker eller ikke kan. Bare lære noen enkle frisyrer og føl deg hjemme ved hjelp av tilbehør og lett å finne produkter.

Et tips er å bruke til å endre håret med en annen stil. Hvis du alltid bruker den flat, gjør krøller og vice versa. Så du har opprettet et helt annet utseende.

Under kan du se et utvalg av videoer med trinnvise enkle frisyrer å velge hva behager deg og trene hardt for å gjøre på nyttårsaften:

1. Horsetail

Dette er et flott alternativ for de som vil danse og vil feire i varme omgivelser. Så håret blir sittende fast og ikke bry halsen, foruten å være mer praktisk å flytte rundt. Se hvordan vlogueira Vanessa W lærer hvordan du gjør en ræva av vakker og enkel hest å bruke på nyttårsaften:

2. Bølge

Den bølgete hår er forsiden av sommeren og kombinerer mye med årsskiftet parter. For å gjøre den bølgete, kan du bruke et flatt jern eller krølltang. Hvis du ikke for vane å gjøre ennå, er det viktig å øve før og ikke gi opp ved første vanskelighet. Deretter vlogueira Ju Baldwin viser hvor det er bølgete med krølltangen uten klips

3. Tie Coke

Denne type frisyre er delikat og feminin, og er også stor for varme dager. Du må gjøre en normal rumpe og deretter følge med steg for steg som tips av bloggeren Raka Minelli, videoen:

4. Beach Hair

For å gjøre en rotete frisyre med strand håret fyr, må du kjøpe et bestemt produkt for dette formålet. Blogger Jessy viser hvor enkelt det er å gjøre og si hva som er det produktet som hun bruker i videoen:

5. Tiara flette

Et annet forslag til en forandring, og ikke gå på fest med "Hair alltid" er flettingen som slår tiara. Det er lett å gjøre, og matcher alle hår fra krøllete til flatere. Sjekk ut opplæringen og tips fra blogger Lola:

6. Side Torcidinho i 2 minutter

For de som ikke har mye tid, og ønsker å gjøre noe annerledes, er forslaget om å lage en torcidinho frisyre i et hår side. Det er enkelt, raskt og er veldig vakker. Den vlogger Debora lærer raskt triks for å gjøre det i videoen:

7. Koks hår eller krøllete afrikanske

Den krøllete hår er en hit med koks og på denne datoen kan du satse på at praktisk frisyre for å la deg vakker og behagelig under årsskiftet parter. Blogger som spesialiserer seg på afrikanske frisyrer lærer hvordan du:

Flere tips: Kjoler for nyttårsaften | se Tips for det nye året | Nyttårs emaljer