Keloid - Den mest fryktede av arr - Kvinner tips

Keloid er absolutt en stor frykt for som gjør noen form for kirurgi. Har en stygg arr kan kompromittere utfallet av enhver operasjon, spesielt hvis estetikk.

Til tross for keloid arr er en bestemt type, mange pasienter tror de har keloider, som det er en lekmann forståelse for at noen arr som ikke er ideelt er en keloid.

Dette er ikke sant. Keloid arr er en hevet, tykk, vanligvis ledsaget av kløe eller smerte. Den har en sterk genetisk komponent, som forekommer oftest svart og asiatisk. Oftest, begynner det å klø og bli høy etter 3 uker til 3 måneder etter operasjonen. regresses ikke alene ubehandlet, får høy og tykk permanent.

Ofte forveksles med keloider, er hypertrofisk arr en type arr som ligner en keloid, men er ikke like intens og forsvinner med tiden alene, få flat i de fleste tilfeller etter 6-16 måneder etter operasjonen.

Andre skjemmende arr keloid merket, blir utvidet arr, atrofisk (rader) eller tilbaketrukket. Alle av dem ikke har høyt relieff, selv om estetisk uønsket.

Keloid dannes ved ukontrollert produksjon av kollagen. Dette overdrivelse i produksjonen fører til at arr i stedet for flat, bli preget og invaderer intakt hud, overgår de opprinnelige grensene for skaden.

Behandlinger for keloider er ment å redusere produksjonen av kollagen eller redusere opphopning av dette. Kremer eller silikonplater, og arret område av kompresjons og kortikosteroider kremer er noen eksempler.

En gang på trening når lindring er allerede høy, disse behandlingene ikke hjelpe mye. Et steroid injeksjon er mer effektiv i å prøve å stoppe veksten eller redusere keloid. Noen ganger blir opp til involusjon.

Laserne er fremdeles under utvikling og kan være et alternativ, men ikke vist gode resultater i regresjon av keloider.

Når velutviklet, høyt og bredt, er det ingen behandling som vil gjøre keloid har sterkt redusert. Kirurgi blir den beste behandling.

Faktisk fjerner kirurgi problemet og starte nye arr scratch. Fordelen med det er å tillate et forsøk på å kontrollere den nye arr. Hvis ingenting gjøres keloid sikkert tilbake. Derfor er det nødvendig å gjøre noen behandling etter operasjonen.

Den betatherapy er en type strålebehandling for huden. Det reduserer aktiviteten av fibroblast celle ansvarlig for produksjonen av kollagen. Dermed reduserer dette sjansen til å komme tilbake. Injeksjonen av kortikosteroider på kanten av såret, etter fjerning av keloid, er også et godt alternativ som skal tilsettes ved behandlingen.

Den betatherapy bør starte dagen etter operasjonen, krever vanligvis 10 økter. Overvåkingen av healing må gjøres i hvert fall i de første fire månedene, for i tilfelle keloid retur trend, er ny steroid injeksjon gjort.

Dette er den mest effektive behandlingen for keloider i disse dager, men det er ingen garanti for suksess. Likevel, noen ganger keloid avkastning. Heldigvis er de fleste tilfeller har tilfredsstillende resultat.

En annen sak som skal vurderes er keloid kan fjernes helt. På grunn av beliggenhet og størrelse, kan du ta flere operasjoner for å minimere problemet, og det er ikke alltid mulig å eliminere den.