natt kapillær hydrering - Kvinner tips

Du som tilbringer dagen på rad, og selv ikke har tid til å vie til den enkle skjønnhetspleie, hvordan ta vare på håret, noen gang tenkt på hydra slusene mens du sover? Det høres kanskje litt rart og uvirkelig, men vet at det allerede er produkter som gir et slikt privilegium å forlate den vakreste håret for en god natts søvn. De er nattaktive hår kremer, designet for å fukte og nærer håret mens vi sover.

Disse produktene er generelt formulert gel-krem, slik at ingen trenger å bekymre deg for å våkne opp og kommer over ledningene fast med skitne og fettete utseende, langt mindre med farget hele pute.

Den største forskjellen mellom tradisjonell hydrering, som vi gjør hjemme eller i salongen og natten kapillær hydrering, er at verdiene av produktene gjenvinnes spørsmål om håret og gjøre sin virkning i fravær av lys. Mens vi sover, vi er i tilstand av total avslapning og dette hviler letter opptaket av produktet etter håret. Dessuten er det ingen sol intervensjon, vind eller hvilket som helst annet tråd uakseptable middel.

Natt fuktighetsgivende kremer er spesielt anbefalt for alle som tørket eller kjemisk behandlet hår, men kan brukes på alle typer hår. Søknaden er ganske enkel, bare bruke natten fuktighetsgivende håret til tørt hår og trenger ikke å skylle.

For å hindre oljeaktig på hodebunnen, er spissen for å unngå bruk av produktet ved roten. Den eneste begrensningen natten fuktighetskrem for håret er for de som har eksem og flass, som å holde produktet for lange timer i håret kan forverre problemene.