Foto: Avspilling /

Foto: Avspilling /

For alle som er en fan av neglelakk, kjøpe en eller flere farger når du taster inn et apotek eller kosmetikk butikken er alltid et morsomt som det er vanskelig å motstå, selv når allerede har nesten alle nyanser av neglelakk du kan forestille deg.

Men ingen organisasjon, er det umulig å få mest mulig ut av denne store samlingen av neglelakk farger og hindre dem ødelegger for manglende bruk eller hvis miste huset.

Derfor er det viktig å ta i bruk noen metode for organisasjonen, og alltid søke å kontrollere de som blir gamle eller nær å vinne for å bruke dem umiddelbart og gjøre plass til nye farger.

Sjekk under noen organisatoriske alternativer for de som har en liten mengde krukker og også for emalje avhengige av det og har litt av en samling.

1. Hylle

Foto: Avspilling / Dette mors Gonna Snap

Foto: Avspilling / Dette mors Gonna Snap

For de som foretrekker å utsette glasuren i et hjørne av huset eller på salongen, er ett alternativ sokkelen. Hvis du ikke ønsker å kjøpe en ferdig, kan du gjøre dine ved hjelp av paller eller trestykker pusset og malt. Bare ha tålmodighet og engasjement, og vil være vakker. The Dette mors Gonna Snap bloggen viser hvordan hyllen hjemme.

Les også: 10 måter å bruke gamle rammer

2. Brett

Foto: Avspilling / PinkBow

Foto: Avspilling / PinkBow

En annen måte å vise glass med stilig og organisert måte er ved hjelp av en metallskuff, tre eller akryl emaljer og la atskilt med farge å gjøre utseendet enda vakrere.

3. Skuff

Foto: Avspilling / Etsy

Foto: Avspilling / Etsy

Akryl skuffer er stor for å organisere ulike typer kosmetikk som sminke, børster og hvorfor ikke neglelakk? Ved å være gjennomsiktig, kan du finne den fargen lett. Akryl skuffer er motstandsdyktig og kan også være en del av innredningen, men de er en høyere investering. For de som ønsker en mer prisgunstig alternativ, er det lurt å velge plast skuffer du enkelt finne produkter i butikkene for huset.

4. Bærevesker

Foto: Avspilling / Elo7

Foto: Avspilling / Elo7

De håndlagde vesker laget spesielt for glasurer samt å være praktisk og holde sine glasurer i vanlig skue, er en sjarm. Synes du denne typen saker på nettsteder som Tanlup, Elo7, Airu og Etsy og prisene varierer sterkt. Det er også industrielle poser som vanligvis markedsføres som makeup poser, men kan også brukes til å organisere glasurer.

5. Holder skobutikk emaljer

Foto: Reproduksjon

Foto: Reproduksjon

Kreativitet er en stor alliert av dem som ønsker å organisere uten å ty til mer kostbare materialer og foretrekker å nyte det du allerede har hjemme. En idé i denne forbindelse er å tilpasse en dør skohylle å holde glasur. Organisasjonen er enda mer praktisk hvis skoen er gjennomsiktig.

Foruten de mange hjemmelagde arrangørene at du kan tilpasse det, er det fortsatt profesjonelle arrangører du finner i spesialforretninger for salonger. For de som arbeider i dette området, eller aller emaljer, kan de være et interessant alternativ.

Les også: 6 grunner til ikke å ta neglebåndene

5 tips for å holde neglelakk i orden

Her er noen ideer som du kan ta i bruk i omsorgen for sin samling av neglelakk.

  1. En gyllen tips for lett finner glasurer i beholderen der du male vakt er en ball cap i fargen på glasuren;
  2. Hvor malingen er ferdig negler, rense glasskanten med aceton for å fjerne overskudd av og til tilstrekkelig lukke emballasjen;
  3. Hold neglelakk organisert etter farge, bli med lignende toner;
  4. Hvis du har mange glasurer for hvert merke, er en annen organisasjon mulighet til å skille dem etter merke;
  5. Alternativt, plasserer glasurer som er nærmere til forfall i en egen boks og bruke dem mer å fullføre før vinne.

Bruk din kreativitet og capriche i å velge eller lage din egen glasurer arrangør og hans lidenskap for krukker vil alltid bli godt tatt vare på og lett å finne neglelakk.