Hvordan lage en vakker makeup med bare fem elementer - Kvinner tips

At kvinnen aldri gikk gjennom en periode med økonomiske problemer som det var vanskelig å bruke på sminke? Som har vært der vet hvor vanskelig det er å distribuere å opprettholde skjønnhet dager uten å bruke mye. For å lette livet ditt, viser vi i dette området en vakker makeup forslag som bruker bare fem elementer, og etterlater deg med tomme lommer og ansikt vaskes.

For å gjøre dette makeup trenger du: en base av høy dekning, en blush, en gjennomsiktig pudder, en maske av øyevipper og leppestift eller gloss som du foretrekker. Disse produktene finnes i nasjonale versjoner av god kvalitet og rimelige, er det verdt å forske på kosmetikk og parfyme butikker.

Trinn 1: Høy dekning Base

Så du ikke bruke en concealer for å skjule flekker og ujevnheter, velge en basis høyt tak eller base tre i en som har effekten av concealer, foundation og pudder. Men før du kjøper prøve tonen på ansiktet ditt, fordi det vil være veldig sterk, så tonen bør være akkurat forenlig med fargen på huden din.

Hvis du vil bruke basen, bruker foundation pensel, svamp eller fingrene. Begynn på pannen, og bruke "ned" i ansiktet av resten. Ikke glem å passere på den mobile lokket og la svært homogen basert på huden din, slik at utseendet blir naturlig.

Trinn 2: Blush

Rødme er det andre trinnet for å gjøre henne vakker makeup. Velg en nyanse som ligner tonen i huden din, men mer farget. Unngå rosa, fordi de kan være for kunstig i ansiktet. Gi et lite smil og bruke kinnbenet, hvis du har tynne eller lange ansikt. Påfør under epler hvis du har et firkantet ansikt eller rundere å gi en disposisjon for det.

Trinn 3: Gjennomsiktige Powder

Den gjennomskinnelig pulver (egnet for de fleste skinn), gikk etter den rødme og base gir ansiktet ønsket finish og reduserer lysheten av hudfett. Dette trinnet er viktig og bør ikke bli hoppet over, spesielt på varme dager. Pulveret kan også bidra til å forlenge levetiden av sminke, men effekten er likevel mye mykere enn effekten av en primer, som har sammensetningen for mye lenger.

Påfør pulver på ansiktet hennes med et pudder børste, de veldig full og myk, lett sprer seg over hele ansiktet, inkludert hvor du brukte rødme. Denne teknikken gir mer naturlig å se, slik at ansiktet med sunn og vakker.

Trinn 4: Mask øyevipper

Masken av øyevipper er det nest siste trinnet av sminke og det er viktig å gjøre utseendet enda mer feminin. Velg masken av øyevipper av ditt valg og bruke det over og under de øvre vippene med sikksakkbevegelser. Påfør et strøk, la det tørke og anvende et annet lag til effekten av dukken vippene.

Trinn 5: leppestift eller gloss

Endelig er det siste trinnet for å forlate den vakre og munnen full av farge. Ettersom dette makeup gjelder ikke noen skygge eller eyeliner, bør munnen være i full bevis. Vi foreslår en leppestift eller gloss rød, vin, rosa eller korall. Velg den fargen som passer deg eller utseende som du bruker, og fullføre makeup med en svært slående munn. Et tips er å bruke en langvarig glans leppestift, som de er godt pigmentert og de varer mye.

Dette forslaget makeup er veldig vakker og kan brukes ved flere anledninger som en ballade eller en middag. Caprice på øyevipper og leppestift valg å forlate den mest attraktive utseende. Prøv denne makeup og du vil se at du kan bruke sminke og ser vakker uten å måtte kjøpe hundrevis av forskjellige produkter.