10 hemmeligheter til å ha en lang, vakkert hår - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Det rammer ansiktet og er et stort fokus på feminine forfengelighet. Men vinne (og beholde) den lange og sunt hår er noen ganger en utfordring. I noen tilfeller kan feil vare enda kompromiss helsen ledningene.

metabolske lidelser, mangel på talgkjertler og problemer med blodsirkulasjon påvirke hårvekst. For de som har seboreisk dermatitt (a fryktede flass), psoriasis eller andre forandringer i huden i hodebunnen, er lege avgjørende for behandlingen ikke forstyrrer tørking og kvaliteten av garn, forklarer Bruna Duque Estrada, dermatolog og spesialist i sykdommer hår.

Men det er noen livsstilsvaner som også forstyrrer sunn vekst av låser - og endre dem opp til deg.

Hvis du røyker, vanligvis sove med vått hår eller har forsømt makten, vil det være vanskelig å komme til klassen av Rapunzel.

Løpe bort fra dårlige vaner og se hva som er de 10 hemmeligheter for å erobre håret av drømmer med daglig omsorg.

1. Klipp håret

Det virker selvmotsigende, men det er det ikke. "Hvis du vil at håret til å vokse, bør du trimme endene regelmessig," sa frisøren Gerlane de Lima. Kuttet er en stimulans for vekst fordi det fremmer en fornyelse av ledninger og fjerne flisete tupper, som gjør håret vokser saktere, legger han til.

2. Ta vare på hodebunnen

Hold hodebunnen helse bidrar også til skjønnhet og vekst av ledningene. Glem det, og resultatet vil være flass, skalering, overflødig olje og selv skade håret ernæring.

Huden i hodebunnen bør være fokus for oppmerksomhet, spesielt for folk med tynt hår, fordi det er mer utsatt for solstråling og deres skader, guider hudlege Bruna Duque Estrada.

En annen retningslinje er å massere hodebunnen huden under vask for å stimulere blodsirkulasjonen i området.

3. Hydration

Tørrhet er en av de viktigste skurkene i langt hår fordi oljer produsert naturlig i hodebunnen ikke kan komme til endene. "Hydration er viktig å holde noen vakre og sunt hår, og i tilfelle av langt hår er det uunnværlig", sier Gerlane.

Men pass på: masker og balsam skal brukes lengde ned - aldri ved roten! Kontroller at skylle ble gjort godt for å fjerne alle rester. Et annet tips er å investere i kraftigere fuktighetsgivende gjort i salongen, minst annenhver måned, guider frisøren.

4. Bruk repairman tips

Formlene av basisgelen eller silikon virker på punkter med mer alvorlig skade, rekonstruere delt ender. Den tips reparatør er en stor alliert for å oppnå en mykere hår og frizz-fri.

5. Ikke misbruk høye temperaturer

Tørketrommel og flat strykejern stjele vann og tråder av protein, sier Gerlane de Lima. Tørt hår bryter lettere. Så, la tørketrommelen side, og når det er umulig å unngå det, må du bruke en thermal protector.

6. Børst og tilbake av den rette veien

Overskuddet friksjon forårsaket av kammen eller børsten kan svekke garn, noe som resulterer i frizz, dullness og tupper. For å eliminere denne type skade, børster med naturbust eller tre kammer er de beste alternativene.

Ikke rush i tide til å gre håret. Rakne garn likevel fører også til skader. Den beste tidspunktet for å gjøre dette er under bad eller etter påføring av en la-, fordi ledningene er mer fleksible og gir mindre motstand.

7. Våt? No way!

Når trådene er våte de er mer fleksible og derfor bryte enkelt. Så aldri (aldri) sove med vått hår! Dette uvane selv påvirke håret helse og kan bidra til spredning av sopp og bakterier i hodebunnen.

Også unngå arrestere ham fortsatt fuktig - mye mindre gjennomvåt. Det ideelle er å la ledningen puste og alltid vaske i de tidlige timer av dagen.

8. Vask riktig

For mer avslappende som det kan virke, ikke vaske håret med veldig varmt vann eller hver dag. Kaldt vann hjelper lukke neglebåndene og unngå at håret aspekt flassing og gåsehud.

Bruk sjampo antirresíduo gang i uken bidrar til å balansere pH i ledninger og eliminere akkumulert avføring i løpet av uken tyder Bruna.

9. feed vel

De som spiser dårlig er sannsynlig å bo med de svake og sprøtt hår. Hvis du vil at håret til å vokse raskere, prøver å spise mat rik på aminosyrer (finnes i kjøtt), silisium (havre) og sink (finnes i korn).

Mat rik på vitamin B7, biotin, også favorisere skjønnhet og helse lokker.

10. No stress

Ja, messes stresset med hårvekst. Den endrer funksjon av hele kroppen og ender opp påvirker syklus av hårsekkene - som kan føre til alvorlige tilfeller av håravfall.

Så, slappe av, sove bedre, være fysisk aktiv. Allikevel, ikke la dette skurk påvirke håret. Ved å følge disse tipsene kan du ha en lang, vakker og sunt hår.