Hvordan organisere makeup - Kvinner tips

En ny nyanse av fargen her, pluss ett kjøp og en fantastisk leppestift, noen så mange utgivelser der og når du innser, er din makeup kit full og uorganisert helhet.

For å spare tid tid til å se etter elementer som mest ønsker å bruke for å gjøre, ingenting bedre enn en god organisasjon.

Det første tipset om hvordan du kan organisere makeup er å fjerne alt fra innsiden din sak eller necessaire makeup og separate kategorier. Elementer i øynene på en hånd til leppene og huden av en annen. Deretter sjekke utløpsdatoen på hvert produkt og kast de som er forfalt eller ikke lenger er nyttig.

En stor tips til hvordan du organisere makeup er å sette skygger og leppestifter i skuffer, kofferter eller bokser og børster, blyanter, mascara, kremer og andre elementer i en arrangør.

Unngå å legge makeup på badet vasken, da de kan ødelegge på grunn av fuktighet.

Separat alltid en skuff eller en plass i badet for å lagre makeup eller i en annen plass, alltid gi preferanse til tryggere steder der produktene ikke kjøre risikoen for å falle.

Vask alle børster med mild sjampo og tørk godt, og tørk de andre elementene én etter én. Ikke glem å lukke emballasjen godt.