Alt om kvinnelige mønster baldness - Kvinner tips

selv kvinnelige mønster baldness er langt mindre vanlig enn den mannlige, er det en avgjørende faktor i selvfølelse. Ved å direkte påvirke utseendet til kvinnen, kan skallethet ha alvorlige konsekvenser for sosial og psykologisk.

Derfor har flere og flere kvinner tatt opp problemet og søkte hjelp for å reversere skallethet eller i det minste dempe fallet av trådene.

Den vanligste manifestasjon av standard kvinnelige mønster baldness gjennom hele livet er tynning og krymper størrelsen på håret, spesielt i midten av hodet. Neppe kvinnen får være helt skallet, men i overgangsalderen skallethet Du kan nå sine mest ekstreme nivåer.

årsaker

Kvinnen begynner å miste håret tidlig i tenårene, scenen der kvinnens kropp begynner å produsere kjønnshormoner.

En dysfunksjon eller endring i hormoner kan føre til skallethet, selv om det er et problem med langsom evolusjon, blir verre og begynner å bli mer merkbar. En annen mulig årsak til hårtap er måten den er behandlet i dag-til-dag. overdreven vasking, daglig bruk av tørketrommel og flatt jern, kan behandlinger med svært sterke kjemikalier også negativt påvirke helsen til hårsekken.

Hvordan behandle kvinnelige mønster baldness

Det første trinnet for å behandle kvinnelig mønster skallethet Det er å redusere stressfaktor i hormoner. Når følelsene har mindre effekt på kvinnens kropp, blir det lettere å kontrollere skallethet. Dermed hormonbehandling tar sikte på å redusere virkningen av mannlige kjønnshormoner i det kvinnelige kroppen.

den behandling av kvinnelig mønster skallethet Det er vanligvis suppleres med bruk av vitaminer og andre stoffer for å stimulere veksten av nye hår i det berørte området. I mer alvorlige tilfeller kan det være nødvendig å hårtransplantasjon.

Å ha mer varige effekter, behandling av skallethet Du må ha kontinuitet og kvinnen må ha tålmodighet fordi resultatene ikke vises så raskt. Det anbefales å se en lege dermatologist og også en gynekolog som det kan være nødvendig å foreta et hormon vurdering før behandlingen starter.