Hvordan forebygge og behandle mørkere armhulen - Kvinner tips

Har mørke armhulene er et svært vanlig problem, og som gir hodepine i mange kvinner. Tross alt, det er veldig pinlig Tanks sette en kjole eller stroppeløs og måtte stå opp å kontrollere ikke å vise de mørke underarmer.

Denne type begrensning kan også redusere selvtillit av kvinner, og for å unngå dette problemet å bry velger hudleger verdifulle tips om emnet, sjekk.

Viktigste årsakene til mørkere armhulen

For å finne ut hva som forårsaker mørkere armhulene, må du løse det som er uakseptable agent som får dem til å bli irritert og formørket.

Blant de vanligste årsakene er de metoder for hårfjerning som varm voks ved svært høye temperaturer ende opp med å brenne huden i armhulen. Bladet, i sin tur, fjerner tynne beskyttende lag av huden, noe som gjør det mer utsatt for skader.

Andre faktorer som kan føre til mørkere regionen er betingelsene for huden din, for eksempel follikulitt, allergi og hud flekker med letthet.

Hvis du allerede har en predisposisjon for å ha flekker, bør man være bøyd i denne regionen og i lysken for å hindre huden mørkere.

Fedme kan også ende opp med å utløse dette problem, siden friksjonen av huden kan forårsake irritasjon i området og mørkner det. Overflatefriksjon med klær kan også føre til den samme virkning, og deretter gjort for stramme klær eller viskose, bør rayon, acetat, polyester, akryl og nylon unngås.

Bruk deodorant med alkohol fremmer også den mørkning av huden, særlig når det anvendes like etter voksing eller blad. Så holde seg våken.

Hvordan behandle og lysere mørke armhulene

Det første trinnet for å unngå mørk armhulen er å velge en metode for hårfjerning som er mindre aggressiv som laser hårfjerning. Foruten å være mindre skadelig for huden, er det siste, noe som betyr mindre hårfjerning og mindre skade på huden.

Sats på deodorant uten alkohol og bleking egenskaper har blitt flott triks for kvinner å bli kvitt mørke underarmer, så det lønner seg å investere i kvalitet. Kontroller emballasjen av deodorant og sjekk om det er live og alkohol foretrekker bleking linjer.

Men hvis disse livsstilsendringer ikke løser problemet, er den riktige tingen å gjøre for å finne en hudlege slik at den angir bleking behandling som passer for din hud. Forsøk aldri å lage hjemmebleking, for omsetning av produktet med huden kan være skadelig for din helse og skjønnhet av huden din, noe som resulterer i motsetning til å generere ønsket.

Disse tipsene gjelder også for dem som har formørket lyske og regionen er også svært nøye med å alltid være vakker og sunn.