Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Den mørke blond, selv når farget er en tone veldig naturlig. De som allerede har denne skyggen selvfølgelig ledningene, kan også gjøre noen lysere myke tråder for å belyse det visuelle. Tonen kan også kombineres med andre teknikker som ombre hår og kalifornisk.

Denne fargen meget lik den bronde trend, som er en betegnelse stammer fra krysset av brune og blonde ord (brun- og blonde). Resultatet er et hår med mørk base og lett gylden låser også meget naturlig virkning samt mørk blondt tone.

Den mørke blondt hår kan ha ulike nyanser, fra flere nyanser trukket pro lys brun, selv de mest gylne og lyse, alt avhengig av ønsket resultat. Uavhengig av valgt tone, er mørk blondt en demokratisk rett farge og ser bra ut på alle hudtoner.

35 Mørk blondt hår inspirasjoner

Som tidligere nevnt, kan den mørke blondt hår har ulike nyanser. For å bestemme det beste for deg, sjekk ut noen inspirasjonskilder:

Foto: Avspilling / hvorfor de de

Les også: Spill på blonde

Foto: Avspilling / hvorfor de de

Foto: Avspilling / Juliana Goes

Foto: Avspilling / Juliana Goes

Foto: Avspilling / Juliana Goes

Foto: Avspilling / Juliana Goes

Les også: De beste hårfarger for kvinner over 40

Foto: Avspilling / Negin Mirsaheli

Foto: Avspilling / Negin Mirsaheli

Foto: Avspilling / Negin Mirsaheli

Foto: Avspilling / Negin Mirsaheli

Foto: Avspilling / As Usual

Les også: Hjemmelaget skinne bad for å holde din vakre hår og hydrert

Foto: Avspilling / As Usual

Foto: Avspilling / Chic Adventure

Foto: Avspilling / Chic Adventure

Blond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tips

Les også: vakkert hår etter en svømmetur eller bassenget

Blond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tipsBlond: tonen som legger naturlighet til ditt utseende - Kvinner tips

7 ting du trenger å vite før du flytter til den mørke blondt

Bytte trådfarge er et godt valg, selv en enkel tone som mørk blond. Det er nødvendig å analysere fordeler som vil gi skygge og spesielt tonen virkelig appellerer. Sjekk nå 7 ting om mørk blondt du trenger å vite før du går til fargen:

1. Det er en blond alternativ som angriper mindre

En av de største styrkene til tonen er absolutt det faktum av å ikke være så aggressiv som andre blonde alternativer, spesielt for mørkere hår. "Denne tonen er kult fordi det er ikke så klart, og i noen tilfeller er det ikke nødvendig å foreta en misfarging," sier visagista og hår stylist Natasha D'Alessandra, Avant Garde Salon 667. "Du kan også nå tonen bare halt opp håret er jomfru, "legger han til.

2. Hvem allerede har mørkt blondt hår kan gjøre låser

For de som allerede har den tonen som naturlige fargen på ledningene, er et meget interessant resultat trekke noen lysere striper eller nyanser av gull eller andre teknikker som ombre hår. "Det er vakkert å legge lettere veker eller skygger for å lyse opp ansiktet," sier Natacha. For å oppnå et resultat i noen tilfeller er nødvendig bare farge, "Vi kan også gjøre uten å bruke låser misfarging som angriper mindre ledningen," Natacha guider.

3. Nummereringen for å oppnå den mørke blonde er 6, men det kan variere

Generelt for mørk blondt fargestoff brukes nummereringen seks, men kan variere avhengig av den ønskede tone, naturlig hår farge, kjede blekk og garnkvaliteten. "Volumet av hydrogenperoksyd kan også variere i henhold til de spesielle behov hos hver ledning," sa Natacha. Derfor må du kanskje oppsøke en frisør for å være sikker på det beste alternativet for deg farge.

4. I lys hårfarge er ikke nødvendig

I lysere hår enn mørk blondt tone kan oppnås enkelt bare med farge vask, som er en enda mindre aggressiv alternativ enn fargestoffer.

5. retusjering må gjøres hver 30. dag

"Fargen har en holdbarhet på 30 dager, etter denne perioden vil vi ha en lys falming forårsake tap av glans," Natacha guider. Etter 30 dager ved roten har også en tendens til å være åpenbare, både når det gjelder mørk hår som naturlig lys.

6. Jo mørkere håret, jo høyere volumagem av hydrogenperoksyd

Jo høyere volumagem av hydrogenperoksyd, jo mer potent effekt av fargestoffer. Så hvis håret ditt er veldig mørkt anbefalt volumagem er 40. "Det kan også være nødvendig skyggelegging teknikker ved hjelp av misfarging," sier Natacha.

7. post-farging stell er viktig

Selv om blond er ikke så aggressiv, er behandlingen den samme for en hvilken som helst kjemisk behandlet hår. "Jeg anbefaler rekonstruksjon behandling etter den kjemiske prosedyren (samme dag) og ukentlig fuktighetsgivende," sier Natacha. Disse forholdsreglene sikre helsen til ledningene og dermed fargen vare lenger og vil alltid forbli lyse og vakre.

Fra mørke til mørke blondt

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

For mørkt og jomfru hår, til prosessen bli mørkt blondt tone er enkel sammenlignet med andre toner. Teknikkene kan variere i henhold til den faglige, kvaliteten av trådene og den ønskede tone. Nedenfor viser vi steg for steg visagista og hår stylist Natasha D'Ales ut mørkt hår og få til mørk blond, sjekk ut:

  1. Anvende en fast mørk farve blondt første nummer 6 i lengde og endene av håret med 30 volum hydrogenperoksyd;
  2. Etter prosedyren gjelder bare på lengdene og ender etterlater tre centimeter fra roten;
  3. Vi håper å virke i 20 minutter og forberede den samme farge, men nå med hydrogenperoksid 20 volum bare til roten av håret, slik at det fremstår i 15 minutter;
  4. Ved slutten av de 35 minutter umedecemos blande hårfarging hele massen for fremstilling av et emulgering produkt med alle de som allerede er avsatt på ledningene og massert for ett minutt;
  5. Deretter vaskes på vanlig måte.

For å opprettholde skinne og helse av tråder anbefales at håret behandles umiddelbart etter farging. "En hydrering kort tid etter denne prosessen er ideell for å holde lysstyrken," sier Natacha. Hvis håret ditt har allerede kjemiske, er prosessen ovenfor anbefales ikke.

Når tvil oppstå er det viktig å konsultere en fagperson som vil vurdere tilstanden til ledninger og deretter bestemme hvordan best å bruke fargen. Med riktig stell, vil resultatet av mørk blond se vakre og vil opphøye din skjønnhet naturlig.