Forstå hvordan aromachology håret - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Menneskekroppen er en maskin fortsatt langt fra å bli helt avdekket av vitenskap. Etterlyser refleksologi massasje, for eksempel handle på ulike organer og kroppens funksjoner uten å direkte berøre dem. Kroppen reagerer på lys stimuli, lyd og selv ta på måter som ikke alltid forståelig.

Håret er ikke forskjellig fra resten av kroppen. De reagerer også uvilkårlig på miljømessige stimuli som de er, slik at man kan stimulere eller inhibere visse ledninger reaksjoner.

Hva er aromachology?

Begrepet "aromachology" er relativt ukjent, selv om det er nær slektning av "aromaterapi", litt mer berømt. Den aromachology er en vitenskap som er dedikert til å studere effekten at luktene har på det menneskelige sinn. Som et resultat av disse studier det opprettet aromaterapi, som er den terapeutiske behandling gjøres på basis av forskjellige dufter, for å oppnå de samme resultater som på konvensjonell terapi, men gjennom en annen type behandling.

Hvis du reflektere i noen minutter, innser du at mye av hukommelsen er knyttet til aromaer, mer enn severdigheter eller lyder. Når du føler en viss lukt, som var vanlig på et tidspunkt i livet ditt, du umiddelbart knytte denne lukten på det stadiet, så husk det mer intenst enn om han så et bilde, for eksempel. Det samme gjelder for duften av en bestemt person som alltid vil være forbundet ufrivillig i bildet hvis du føler deg i en annen person.

Aromaterapi er basert på bruk av aromaer for å forsvare den oppgaven at de kan påvirke positivt eller negativt i hjernen, i henhold til den type parfyme som brukes. Duften av lavendel, for eksempel påvist lindrer, reduserer angst, forbedrer humøret og øker kvaliteten på søvn, bekjempe depresjon og å slappe av musklene.

Som denne vitenskapen kan forbedre helsen til håret?

Ifølge nyere studier, er hodebunnen i stand til å absorbere aromaer og dermed å svare på dem. Denne oppdagelse er svært viktig, spesielt for personer som lider av sykdommer som eksem og noen forstyrrelser i hodebunnen, som kan behandles gjennom de forskjellige dufter.

Hva, nøyaktig, er det at stoffet inhaleres av personen og deres aktive ingredienser begynne å handle direkte i hjernen. Denne prosessen gjør helbrede de nevnte sykdommene og også bidrar til å lindre problemer forårsaket av tvang, som å trekke håret og spise.

Produktene du bruker i håret daglig, for eksempel sjampo, balsam og stylingkremer er allerede flavored, men ikke med denne type aroma som aromachology fungerer. Det er nødvendig å søke profesjonell område som er i hans tillit, og fra hans veiledning, begynne behandlingen. Hvis du har pusteproblemer, er det også viktig å oppsøke pulmonologist før du starter noen behandling aromaer base. Dette vil hindre deg å ha allergiske lidelser som følge av behandling, for eksempel, og sikre de beste resultatene.