Tips for å organisere filene på datamaskinen din - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Med mangel på tid i dag-til-dag bekymring for organisasjonen står side. Spesielt når vi snakker om organisering av filer på datamaskinen. Når du lagrer en fil, trenger vi ikke bekymre deg om å sette den aktuelle tittelen i den aktuelle mappen er det ikke? Det kan høres komplisert ut, men i praksis er det mye lettere å finne filene når mappene er organisert i henhold til deres behov.

Noen grunnleggende og nødvendige elementer som kan gjøre livet ditt og datamaskinen mye mer organisert. Mapper er en av de beste alternativene. Den mest hensiktsmessige er å forlate eller dokumenter, eller på skrivebordet, en mappe med ditt navn og deretter dele det. Organisasjonen kan gjøres på fire forskjellige måter.

dokumenter

Hver person som passer til sitt yrke når organisere filmapper. Det mest hensiktsmessige er alltid holde dem adskilt av temaer og ikke glem å lagre dem med stikkord.

For eksempel: Hvis jobben din er på moten, er det lovlig å opprette en mappe med navnet mote og undermapper for å dele temaene. Dokumenter / mote / kjoler / paljetter.

bilder

Bilder kan også være atskilt med tema. Men hvis maskinen brukes til å arbeide er også den samme for personlig bruk, er den mest egnet til å skille seg i to deler. For eksempel: Pasta arbeid, mote og kjole tema mappen for partene. Bilder / arbeid / Fashion / kjoler til fest / paljetter. Hvis det er til personlig bruk, ved hjelp av en mappe med navnet "Personal", for eksempel, og opprette mapper for arrangementer, eller datoer. Navnet går ut av hans valg og måten du synes det er lettere å bli funnet. Og for å spare web bilder, husk alltid å sette et søkeord og helst allerede er lagret i riktig mappe.

musikk

Det er flere måter å organisere musikken på datamaskinen din. Den mest hensiktsmessige og lettest å finne er gjennom artister, og så hvis du setter flere album hver artist i hver mappe. Hvis de er bare tilfeldige sanger kan det gjøres. Dette systemet gjør det lett å høre på, hvis du ønsker å høre bare musikk fra en bestemt artist, så velger mappen.

videoer

Innsiden av videoene vi inkludert private videoer, arbeid, filmer, videoklipp og annet. Det er verdt egne mapper også i henhold til det du bruker mest. Hvis du jobber mye med videoproduksjon, kan delingen gjøres som angitt i bilder med søkeordene. Hvis videoene er bare personlige filer, kan delingen gjøres for filmer, serier, enkeltpersoner og andre.

Hvis datamaskinen ikke støtter ha alle de lagrede filene, er et tips å bruke en ekstern harddisk. Det fungerer som en datamaskin harddisk, men er mobil og opptar ikke minnet på datamaskinen. Pennen stasjoner, CDer og DVDer kan også være et godt alternativ.

desktop

Et annet poeng verdt å merke seg er skrivebordet, eller skrivebordet, der ikoner er lagret. Prøv ikke å folkemengde filer i dette rommet, det fungerer som en snarvei for å åpne raskere programmene du bruker og ikke som en mappe til å lagre filer. Du kan gruppere ikonene som hyppigheten eller type bruk (arbeid, fritid, osv).

Og husk alltid å lagre direkte web-filer i bestemte mapper. Det gjør det mye enklere tid etterspørselen.