Hvordan organisere garderoben - Kvinner tips

Helgen har kommet, er det på tide å ha det gøy og slappe av, men kan også være en mulighet til å nyte og organisere huset, fra garderoben.

Organisere garderoben, kan du la alt i orden, få litt plass til å romme mer din ting, og kan til og med eliminere de delene som ikke bruker lenger, og er imot det i skapet i lang tid. Etter eliminere de delene som ikke lenger brukes, er det nødvendig å bøye en etter en til overs, og skille dem ved anledning, årstid og farge.

For å være mer praktisk, et annet tips om hvordan du kan organisere garderoben er alltid godt å la de spesifikke sesongen klær foran klesskapet. I sommer, satte den nybakte klærne til en rimeligere sted garderoben og vice versa.

Separer klærne etter farge gjør det lett å velge hva du skal bruke, slik at du sparer tid. Begynn å skille klærne av hvite farger, etter mellomtoner, levende farger, mørke farger og til slutt stemplet.

Tid for å fikse garderobe, sosiale klær som kjoler og skjørt bør alltid være nøye henges på kleshengere eller dekker, som er biter som har svært delikat vev elting med letthet.

Skjorter, blazere, jakker, jeans, jakker, bukser, kjoler og skjørt også gå på kleshengere, som skal henges etter kategori, alltid forlater de tyngre klær sammen.

Hyller og skuffer, plassere brikkene som er vanskelig å kna, for eksempel strikket bomull og strikkevarer. Plassering i enkelte plastposer hindrer støv sammensetning av delene. De undertøy, sokker og pyjamas må være i en bestemt skuff.

Tilbehør som skjerf, skjerf, luer, belter og vesker bør ha en egen plass på sokkelen, men hvis garderoben er for liten, henge dem på en organisert måte eller velge bestemte racks. Fottøy bør lagres i rader på hyllene. Separer av modeller, alltid forlater daglig bruk i lett tilgjengelige steder.

For å hindre stank av mugg og jordslag Machas, klærne er lagret i bare garderobe når de er rene. Organiseringen av garderoben kan gjøres hver 30. dag eller en gang i måneden. Bruken av essenser forlater kabinettet med en ren lukt for mye lenger.