15 fantastiske tips for å lykkes på kjøkkenet - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Når det kommer til kjøkken og matlaging, mange av oss vet et triks og en annen, men vi vet at det er alltid noe mer å lære, spesielt når du begynner å våge seg inn i ovnen. Følgende gir deg noen tips som vil gjøre livet ditt enklere på kjøkkenet og hjelpe deg til å føle en "master kokk" når matlaging:

1. Før du begynner å lage en ny rett du plukket opp oppskriften på internett eller på TV og studere oppskriften. Dette er viktig for deg å sørge for at du forstår hvert trinn før du starter cozinhança og har alle de nødvendige ingrediensene.

2. La alle de separate ingredienser og forberedt før du starter din oppskrift. Hvis mulig, skille dem allerede i den rekkefølgen de vil bli lagt i oppskriften. Chopping ingredienser, måle mengder og finne ingrediensene i skapet ditt er ting som tar tid og bør ikke gjøres mens du gjør oppskriften, men før.

3. Får (og beholde) gode og svært skarpe kniver hjemme. Det kan være at de virkelig gode kniver koste dyrere, men de er en investering som er verdt det. Kutte noen kjøtt med en dårlig kniv er en lidelse som du trenger for å eliminere fra livet ditt. Invester i gode kniver og erte dem når det er nødvendig.

4. For å gi mer liv til grønnsakene slå bløt lett, for eksempel gulrøtter, poteter, asparges og selleri, la dem i en bolle med isvann i kjøleskapet i 45 minutter.

5. Når du er gylden brun løk og hvitløk, først sted løk og når de er nesten på det punktet tilsett hvitløk. Som den raskeste stekt hvitløk, hvis du setter begge sammen, kan du ende opp med å brenne hvitløk.

6. Når du bruker sitron i salater og retter, foretrekker en sitron økologisk produksjon. Dermed unngår du plantevernmidler som brukes i produksjon av ikke-organisk sitron nå tallerkenen din og forårsake skade for helsen din.

7. For å redusere surhet av inntektene som fører tomater, legge noen gulrot skiver. Retter som sauser og salat vil være mer nøytral med tillegg av gulrot.

8. For salaten din ikke blir våt, legg den på rist før servering det eller serverer den i en beholder som gjør at flyten av brukt saus. Så vil salaten din være lett uten å miste smaken av krydder.

9. For ost utgivelsen lettere rivjern, påfør et lett lag med matolje på rivjern før du bruker den.

10. Trekker matlaging med smør eller margarin uten salt. Slik at du kontrollerer samme mengde salt som vil legge til dine retter.

11. For å øke smaken av urtekrydder (tørr), legg dem i varmt vann i noen sekunder før du bruker dem.

12. Foretrekker å legge salt til pasta mens det fortsatt matlaging og ikke senere i sausen. Dermed vil nudler ikke ta mye salt, og det vil spare kroppen din fra høye nivåer av natrium stede i dette krydderet.

13. Mens du venter på matlaging noen oppskrifter, ta deg tid til å organisere kjøkkenet og ren og vaske noen av redskapene som ble brukt i utarbeidelsen. På denne måten allerede peke tjenesten og vil ha mindre lat til å rydde opp etter matlaging, vil forbli i noen skittent tøy.

14. For deres omelett være tykkere, slo hvite og eggeplommer separat og deretter føye dem sammen før å bringe blandingen til ovnen.

15. For å åpne den trange potten uten å ty til noen med sterkere armer, varme vann og hell det på omslaget. bruke nøye en tabell kniv for å åpne et mellomrom mellom lokket og glasset, slik at du får vakuum og være i stand til å åpne potten normalt. Ikke glem at lokket blir varmt, så bruk en klut til å åpne.

    Se også: 10 triks Grandma å bruke på kjøkkenet