8 forskjellige bruksområder for tanntråd - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Noen enkle og enkle gjenstander å finne i supermarkeder og apotek kan spille - effektivt - diverse hjemmeoppgaver. Tanntråd, for eksempel, er en av dem. det er misvisende å tro at hans eneste funksjon er å bistå i oral hygiene! Det fungerer også som en kutter kaker og selv brevåpnere. "Et tilbehør helt enkelt å finne og servering av ulike husarbeid! Når jeg kan, her jeg får det, "spøker husmoren og pensjonert, Ivany Pereira. Se nedenfor for andre bruksområder - uvanlig - som objekt!

hjem

1 - Det er ikke noe verre enn å kaste bort vann for ingenting, er det ikke? Hvis kjøkkenet tappekran eller toalett drypper, prøve å involvere den nedre cap tappekran med thong. Du justerer smultring å ikke ping vann etter Kranen er stengt.

2 - Du vet at skruen som insisterer på å bo vaklende, og du kan ikke henge bildet godt? Deretter vikle floss på spikeren og ta en kinkle. "Du får holde det mer effektivt. Husk at jo flere runder du gir, jo mer vil bli arrestert, "sa husmor.

3 - En annen meget effektiv og praktisk funksjon er løsnet bilder som ble fanget i rammen. "Forsiktig passere tanntråd i bildet tilbake. På den måten unngår du å rive det eller skade det, "sa Inavy. Det samme gjelder for å åpne post uten å rive konvolutten.

4 - Hvis du liker å lage mini-hager hjemme eller i leiligheten din, kan floss hjelpe deg å løse vaser i hyllene. "Han kan ha samme funksjon enn andre garn, men fordelen er at, som det er svært tynn, synes neppe han er der," sa husmor.

på kjøkkenet

5 - Hvem har ikke veldig lett - eller evne - til å skjære kaken i to med en kniv, kan du klippe det med tanntråd. "Open thong, hold den fast og gå rett skjære kaken. Kuttet vil sikkert være perfekt, "sa husmor. Det samme kan gjøres for å kutte skiver av fersk ost.

6 - Tanntråd kan også hjelpe deg å bære cookies eller ost brød i en varm panne til bordet. "Klipp to stykker av tanntråd og holde dem. Sett under mat og heis. Det vil fungere som en slikkepott ", sier Ivany. Men vær forsiktig, spesielt hvis ledningen er for glatt og sleip.

klær

7 - Avhengig av mark, er den linje av tanntråden bedre enn noen sømlinje. Så kan du også bruke den som en fange knapper eller rhinestones.

i glasurer

8 - Det er ingenting bedre enn å ha riktig arrangert emaljer etter farge, er det ikke? Tanntråd kan også hjelpe deg i denne organisasjonen. I sin boks med neglelakk, lage små hull i endene. Koble disse hullene med tanntråd. På den måten vil du ha en kategori for å bedre organisere alle dine krukker!