Stell av klær i vinter - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Endringer er avgjørende i kjole, spesielt i utveksling stasjon, men noen deler er viktig i garderoben og til å avsløre det ikke lett, er nødvendig litt omsorg både for å lagre dem som i vask, slik at selv over gang de beholde den opprinnelige utseende, hvordan de ble anskaffet. Så, her er noen resepter som forlenge levetiden på klær vinteren.

Care ullklær

En av de store dilemmaer i tide til å redde cardigans er hår, hår og Pillings (De som danner kuler med bruk eller friksjon sammen med andre deler i garderoben) langs malen. Utrolig omsorg er veldig enkelt; bare flytte båndet ved å presse det mot stoffet. Hvis veldig overfladisk, kan du bytte tape ved grov del av en multi-purpose svamp (oppvaskmaskin). Andre effektive alternativer: lim rulleskøyter, enheten "afeitador" ull og et barberblad; men sistnevnte trenger omsorg fordi det kan ha på ull.

Noen skiller strøk i plastposer, men det kommer til en naturlig fiber (selv om syntetisk, det samme gjelder for akryl ull), det er behov for å puste, spesielt for å hindre deg å ha gulaktig utseende. Så det er alltid anbefalt å bruke TNT emballasje (som tillater ventilasjon), og skyll stykket selv om du ikke bruker eller setter det å ta en "soling".

ulltøy skal vaskes forsiktig, fortrinnsvis med et nøytralt vaskemiddel, for noen rengjøring produkter kan forandre utseendet av fiberen. En annen viktig detalj er å sjekke om den delen er veldig tørr, så de holder det fuktig kan la det med lukt.

Sykepleie er den samme for andre modeller, uavhengig av stofftetthet, men med unntak av strøk, er det lurt å lagre dem alltid bøyd, som de pleier å strekke når hengt.

Spissene er tilsvarende for alle typer ull (filt, gabardin, Tweed og Melton) som er mer porøse stykker av tekstiler og strikke slik som trikot.

Gi levetid til skinn stykker

Skinn er en av de vanskeligste materialer til jord, men trenger spesiell omsorg fordi dens holdbarhet avhenger av lagrings omsorg. Uansett opprinnelse (storfe, struts, alligator, slange, etc.), har kollagen skinn på overflaten og kan tørke ut når den utsettes for varme, f.eks.

Ideelt sett, opprettholdelse av artikkelen er å vaske hver 6. måned, og av og til asseá det med en fuktighetskrem for lær (eller ren mandelolje), idet det overskytende produkt med en fuktig klut. Ikke bruk fuktighetskrem, spesielt de som har alkohol i sammensetningen som det tørker materialet.

skinn klær, hovedsakelig lyse farger kan også gul. Et alternativ er å rense dem med en løsning av vann og eplecider eddik (eller bikarbonat) med en svamp. For lær som har lukt (vanligvis deler som har håndverk), kan du fukte en bomullsdott med parfyme og butikk i den delen lommen.

Skinn beholder mye væske når ren er nødvendig å la det "puste" ut av garderoben for en dag; og butikken aldri bøye eller bok i plastposer, da dette kan føre til mugg. Foretrekker involvere klær i en pose av TNT mørke, fordi lys kan også påvirke utseendet av produktet; ellers la den i et rom av garderoben som ikke nås ofte, dvs. som ikke etterlater utsatt for de lyse partiene.

En annen spiss er å plassere et stykke av sedertre (eksepsjonelt denne typen) i nærheten av tøyet for å absorbere fuktighet i klesskapet.

Hold utseendet på semsket skinn

Hvis vedlikehold av skinnstykker krever omsorg, semsket skinn (det samme for pusseskinn og nubuck) krever to ganger. Det er en porøs og svært permeabel fløyelsaktig overflate; bruk (selv i sko) og feil måte å vaske ende opp som forårsaker riper og flekker. Rengjøring er den samme oppskrift for å få gule lær (vann og eplecider eddik), med det forbehold at det er nødvendig å trykke på en papirhåndkle ved slutten av prosessen for å absorbere vann og la den tørke i skyggen - som tar ca. 3 dager.

For å fjerne riper er litt mer komplisert fordi det må gjøres på en skrape semsket skinn med fint sandpapir, børste med nylonbust eller messing (som varierer i henhold til forringelse). I de fleste kritiske episoder, er det best å referere til en spesialisert hjem i skinnvarer. I alle fall er det alltid godt å være klar over klesmerke sammensetning, fordi det er alltid en oppskrift omsorg for å forlenge deres bruk.