Foto: Play / I Could Kill til dessert

Foto: Play / I Could Kill til dessert

Når vi tenker på melkepulver, er det vanlig å knytte den til det stadiet av barndommen. Dette produkt, som stammer fra melk, og væske passerer gjennom en komplisert prosess for å nå sin pulverform, ofte allerede kritisk mat på menyen av mange barn.

Likevel kan dette produktet også være til stede i voksen alder, noe som gir et spesielt preg på flere godteri oppskrifter. Den største effekt som melkepulveret gir omsetningen er den kremaktig tekstur og følelse av at sukkertøy smelter i munnen.

Melkepulveret er en svært allsidig ingrediens og kan integrere ulike retter. Selv om omsetningen er høyt kalori søtsaker, gir melk fordelene av ulike vitaminer som er til stede i komposisjonen.

Sjekk ut 22 enkel godteri oppskrifter Nest melk, som de ble delt inn brigader og sjokolade, desserter og kaker. Som minner om at i noen oppskrift reir melken kan erstattes av en annen melkepulver av valget.

Brigader og bonbons

Sweetie reir melk. Foto: Avspilling / Panelaterapia

Sweetie reir melk. Foto: Avspilling / Panelaterapia

1. Nest Milk Honey: Oppskriften er meget enkel, ikke gå til brannen og anvender bare tre ingredienser, nemlig: pulverisert melk, kondensert melk og pulverisert sukker som benyttes til å peke i deigen. Siden melis kan også anvendes i stedet for sukker.

Les også: Naked kake: den sjarmerende kake uten dekning er en suksess

2. Melke Brigadier reir fylt med Nutella: Det første trinn i oppskriften er å gjøre hvit Brigadier med Nest melk. Deretter kan du enkelt fylle brigade med Nutella og bruke en fra slutten av ditt valg å dekorere.

3. Melk Brigadier reir fylt med kremet Paçoquita: Oppskriften krever ingen spesielle ferdigheter for å kjøre og differensial av denne søte er fyllet. Paçoquita Kulene føres i fryseren for å herde og belegges deretter i melk brigadeiro Nest, er den samme oppskrift melkepulver brukt i den endelige dekorasjon.

4. brigade fersk melk og melkepulver: Denne oppskriften kommer med mange tips som kan brukes i matlaging ulike søtsaker. Blogger indikerer at en kald tallerken brukes til å kontrollere den riktige punktet søt. Når det er kaldt, bør godteri bli "pakket" og dekorert med sprinkles.

5. Milk kvadratet av Nest: En video tutorial er tilgjengelig på bloggen for å bistå i gjennomføringen av inntektene. Oppskriften tar bare fire bestanddeler og er utført i to trinn: koking og avkjøling, følge denne fremgangsmåten er klar til å bli servert.

melkepulver kjæresten med Ovaltine. Foto: Avspilling / oppskrifter jeg elsker

melkepulver kjæresten med Ovaltine. Foto: Avspilling / oppskrifter jeg elsker

6. melkepulver Sugar med Ovaltine: I oppskriften, bloggen gir også en video tutorial inntekter. Oppskriften trenger ikke å bli brakt til brann og Ovaltine brukes i ornamentering av sukkertøy.

Les også: 16 oliebol inntektene med barndommen smak

7. Melk Sjokolade Nest sjokoladesmak: Høydepunktet i oppskriften er at det kan gjøres på mindre enn 15 minutter, i henhold til retningslinjene i egen blogger. Forskjellen denne Nest melkesjokolade er sjokolade pulver som integrerer inntekter.

8. Bagels skje med melk Nest: oppskriften krever den opprinnelige klebrighet og de andre ingrediensene er å tilveiebringe kremaktighet søt. For å utføre denne søte er ikke nødvendig å ta ingrediensene til brann og smuldret peanut godteri kan brukes i dekorasjonen.

desserter

Iskrem Nest melk. Foto: Avspilling / Tips Maria

Iskrem Nest melk. Foto: Avspilling / Tips Maria

9. Nest Milk Ice Cream: Oppstilling av inntekter er at det gjøres på mindre enn 15 minutter. Iskrem er en blanding av 3 melker: krem, kondensert melk og melkepulveret og gav 1 liter. Hente som krever 6 timers avkjøling for iskrem kan serveres.

10. Nest melk Popcorn: Oppskriften er utført på video, og kan være et godt valg for kalde dager. Høydepunktet av denne oppskrift er popkorn som karamellisert og deretter drysset med pulverisert melk.

Nest melk pudding. Foto: Play / I Could Kill til dessert

Nest melk pudding. Foto: Play / I Could Kill til dessert

11. Nest melkepudding: Den pudding ved denne fremgangsmåte for utførelse er svært lik den opprinnelige pudding. Den stor ressurs av oppskriften er kremet tekstur som pulverisert melk og gir mulighet for å redusere mulig egg som du kan ha til felles pudding.

Les også: 20 gulrotkake oppskrifter for å lyse din gane

12. Melk Escondidinho reir med Nutella: Søt tilpasning av denne tallerken, som opprinnelig er salt, er en stor dessert alternativ. Oppskriften er veldig enkel, og alle ingrediensene er kokt på samme tid å bli ferdig på grunn av den sjenerøse lag med Nutella.

13. Nest melk Rocambole: En blanding av sjokolade deig og Nest melk med fløte kyss er den viktigste delen av inntektene. Hvor søt er laget av gelé roll format, er spissen at skivene er kuttet med den kalde massen slik at de er ensartet.

14. Nest Milk Mousse: Denne oppskriften kan utføres i løpet av få minutter, og det første trinn er å oppløse den gelatinpulver i varmt vann, deretter blandet med de øvrige bestanddeler. Etter disse trinnene dessert er klar, men vil trenge å kjøle den i kjøleskapet i en time.

kaker

Nest melk kake med hvit brigader. Foto: Avspilling / L'Apogee

Nest melk kake med hvit brigader. Foto: Avspilling / L'Apogee

15. melk kake reir med hvit Brigadier dekning: Kaken røren er hvit og enkel, men den punktet er den hvite Brigaderen dekning og sirup til vannmassen som fører kokosmelk. Dekor kan bruke deler av utstoppet kjeks.

16. Nest melk kake: Kaken er dette differensial melk til stede i reiret masse og dekning. Dekselet består av en enkel blanding av sukker, vann og melk reir. For dekorasjon, antyder blogger det er stenket revet kokos.

Les også: 41 deilige oppskrifter juni Festival for å gjøre Arraia en suksess

17. Kake med Nest melk mappe: Massen av melkepulver som dekker kaken og er en del av dekorasjonen er høydepunktet av denne oppskrift. Oppskriften indikerer masse og fylling for kaken, men dette er utvilsomt en oppskrift som kan tilpasses i henhold til deres preferanse. Dekorasjon, la kreativiteten flyte.

18. Nest melk kake med mandler: Denne kaken tar ikke gjær, slik at deigen ikke vokse mye. Høydepunktet av oppskriften er reiret kontrast melk med mandler, som også kan brukes i dekorasjonen.

19. Melk Cake Nest og brigade: Denne kaken kombinerer to ingredienser som garanterer suksess for enhver oppskrift: melk Nest og brigader. Den lysegule reir er til stede i fylle og dekselet. Inntekter indikerer også at en sirup med vanilje ekstrakt innstilles til våt kake røren.

20. melk kake trøffel Nest: Den Boleira Lene Portugal, ved begynnelsen av oppskriften indikerer at kaken kan skreddersys etter ønske ved hjelp av hvit masse eller sjokolade, og fylling i henhold til valg. Nest melk integrerer gourmet brigader fylling og dekorere Lene tyder på at marshmallow brukes.

21. Nest melk kake med Nutella: Kaken er fylt med Nutella og toppet med en krem ​​laget av hvit sjokolade og melkepulveret. For en mer forbedret utseende, kan kaken monteres på nakne kake stil og dekor kan bli fullført innen pulverisert melk selv.

Nest kake med krem. Foto: Avspilling / jeg spiser dette

Nest kake med krem. Foto: Avspilling / jeg spiser dette

22. Kake med Nest krem: Krem med melk pulver brukes i fylling og dekning, og dekorasjon brukes hvit sjokolade spon. I denne linken kan du også finne en liste med tips som kan brukes i gjennomføringen av flere oppskrifter.