12 oppskrifter på hjemmelaget jordbær yoghurt med barndommen smak

Foto: Getty Images

Spill i gaten, hoppe tau, spille catch-up eller gjemsel ... Det er mange barndomsminner, og for folk flest, blant dem er den berømte jordbær yoghurt! Tross alt, som aldri har smakt den lille potten av Danone (for det velsmakende!) Veldig sakte, nyter hver lille skje og håper han ville aldri slutt!

Men, forlater litt til side Spørsmål smak, må du vite at den berømte jordbær yoghurt som mange andre industrielle produkter, tilbyr en rekke ingrediens som ikke er lovlig for helse, for eksempel fargestoffer og konserveringsmidler. Ingredienser dessuten at de fleste (som ikke jobber i næringsmiddelindustrien eller helse) vet ikke engang hva det er!

Alt dette uten å nevne prisen: tross alt, danones, generelt, er dyrt å være kjøpt i bulk.

Den hjemmelagde oppskrifter av jordbær yoghurt ende opp da være et godt valg, både i kategorien økonomi, som om muligheten for å bli gjort sunnere versjoner. I tillegg er de enkle og tiltalende voksne og barn! Verdt å lære og gjøre hjemme din favoritt versjon!

12 oppskrifter på hjemmelaget jordbær yoghurt med barndommen smak

Foto: Avspilling / Chocorango

1. Enkel hjemmelaget jordbær yoghurt: enkel oppskrift. Du må rømme, yoghurt og jordbær Tang. Man kan la ingrediensene (melk og yoghurt krem) frysing før oppskriften.

Les også: 10 sunne alternativer å drepe din cravings for søtsaker

2. Strawberry yoghurt med melkepulver: det er en pulverisert melk mousse uten kondensert melk, lett å gjøre, perfekt for de dagene da treffer lat til å gjøre en mer forseggjort dessert.

3. Strawberry yoghurt med kondensert melk: en deilig dessert, den typen som gjør at du ønsker å "slikke potten," ikke å forbli en bit! Du vil bruke fettfri yoghurt, kondensert melk, fløte og en jordbærsmak juice pakke (type Clight).

4. yam jordbær yoghurt: ideell for servering barn, men vil også gå veldig voksen med letthet! Du vil bare bruke yams og jordbær. Inntekter enkelt, velsmakende og sunn ... verdt å lære!

5. tofu Strawberry yoghurt: vet ikke hva du skal spise i morgen?! Enten et lett måltid å spise før sengetid! Ønsker å øke snack av barnet ditt med en næringsrik vegan alternativ?! Dette er et flott alternativ! Det er en næringsrik jordbær yoghurt uten fargestoffer og konserveringsmidler.

6. Strawberry yoghurt med ricotta og jordbær gelé: å gjøre denne oppskriften som sprer glede barn og voksne, trenger du jordbær, sukker, sitron, fersk ricotta og kald melk, kald fløte og jordbær essens.

Les mer: Lær forskjellen mellom yoghurt, gjæret melk og melke

7. Hjemmelaget jordbær yoghurt med sjokoladeglasur: hvem som sa hva er allerede velsmakende kan ikke få noe bedre?! Dette hjemmelaget jordbær yoghurt er laget med rømme, kondensert melk, hel yoghurt, Tang jordbær og får et cover laget med melk og sjokolade krem.

12 oppskrifter på hjemmelaget jordbær yoghurt med barndommen smak

Foto: Avspilling / Frufruta

8. næringsrik jordbær yoghurt: godt valg for å unnslippe den industrialiserte jordbær yoghurt. Dette hjemmet versjonen kan bli tilbudt barn fra 12 måneder gammel og er enkel å tilberede. Verdt det!

9. vegansk jordbær yoghurt: et sunt og uten melk alternativ for barn! Du vil bruke jordbær, fast tofu drenert, modne bananer, kokosmelk, lime, Demerara sukker og dråper jordbæressens (valgfritt).

10. Strawberry yoghurt fit: lett å lage og deilig, samt å ha færre kalorier. Smaken er veldig lik den opprinnelige jordbær yoghurt, men med fordelen av å være mye sunnere. Å gjøre når der ønske om å spise noe søtt!

11. Parfait Hjemmelaget jordbær yoghurt: du vil bruke Oreo smaken jordbær, rømme, fettfattig yoghurt, juice jordbær smak pulver, kondensert melk og krukker å montere godteri! En dessert enkel, vakker og sexy!

Les også: 50 oppskrifter på babymat komplett baby og velsmakende

12. Iskrem jordbær yoghurt: enkleste oppskrift umulig! Du vil bare bruke rømme, kondensert melk, yoghurt og pulverisert jordbær juice. Bare blander alt og ta til fryseren.

Vil du ha en mer økonomisk jordbær yoghurt, eller til og med sunt? Gjøre hjemme er det beste alternativet! La deg inspirere av oppskriftene og gjøre det du liker best, for å tjene hele familien!