Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Pasta er en ganske denne retten i den brasilianske tabellen, tross alt er det lett å gjøre, gir nok og ser bra ut på forskjellige anledninger, enten i Søndag familie lunsj eller etter en hard dag der du trenger for å forberede en rask og velsmakende rett.

Dessuten er det mulig å variere sauser og massene til å fornye smaker og behag forskjellige ganer. Og kombinasjonene er mange!

Pasta er en super allsidig parabol, alle er enige, men visste du at forberede den i ovnen er et alternativ å la noen pasta oppskrift enda mer uimotståelig?

Ovnen pasta tjene en ekstra creaminess, pluss muligheten til å legge til påfyll og en ryddig lag med ost på toppen, alt uten å miste den praktiske av tradisjonell pasta. Sjekk ut følgende 20 oppskrifter bakt makaroni praksis å teste hjemme og glede:

tradisjonelle oppskrifter

Foto: Avspilling / klype

Foto: Avspilling / klype

1. Spaghetti til stekt rød saus: Dette er en enkel, lett super oppskrift, som viser den reelle makten i ovnen tid til å forberede en pasta etter alle pasta er ledsaget av en tradisjonell rød saus, med et snev av grønn pepper, men fordi de er bakt, saus og pasta bland bedre og har sin skarp smak.

Les også: 41 oppskrifter på salte og søte lasagna for deg å forberede hjemme

2. Creamy bakt makaroni: En annen idé for de som er enkel tomatsaus fan er dette kremet pasta ovnen. Preparatet er rask fordi pastaen er ferdiglaget i pannen til ovnen og tatt bare gratin med saus og masse ost i terninger. Sausen tar, samt tomater, krydder etter smak, vann og fløte.

3. Nests fylt med skinke og ost: dette er den type rett som når du oppdager, setter wildcard oppskrift listen og lurer på hvordan noen gang tenkt på det før. Bare sette sammen en saus som klar med et mål og en halv av kokende vann og krydre blandingen og sette halvparten av det i en beholder som kan gå inn i ovnen. Legg reirene at beholdere og recheá dem med ost, skinke og ost, legg resten av sausen og bake. vil ikke la deg teste det?

4. makaroni gratin med rød og kald saus: ideen her er en oppskrift for glede og spiser nok, uten mye fanfare. Bare samle den kalde du liker eller de du har i kjøleskapet, utarbeide en naturlig tomatsaus, koke pasta vanligvis samle alle parter sammen i en beholder og baking.

Foto: Avspilling / Chata gummistøvler

Foto: Avspilling / Chata gummistøvler

5. Conchiglioni skinke og ost i ovnen: den conchiglioni er en stor masse å forberede en utstoppet bakt pasta. I denne oppskriften, er fylling av skinke og ost og skjell er ledsaget av en rosé saus som gir all creaminess av fatet. Ser deilig ikke sant? Og dessuten er det super enkelt å lage!

6. Pasta Bolognese i ovnen: hvis du har en tradisjonell pasta Bolognese dette er, nå forestille smaken av denne saus lagt til en kremost? Dette er oppskriften lært her. En ekstra touch er hjemmelaget pasta, som absorberer bedre smaken av sauser. Smak og praktisk i en enkelt rett!

Les også: Karbohydrater: good guy eller bad guy? ernæringsfysiolog klargjør

7. Chicken Pasta med kremost: en kombinasjon som er ganske vellykket er kylling med kremost med pasta så ... Denne oppskriften er veldig enkel å tilberede, bare forberede en tomatsaus, erter og kylling, og sammenslåing lag av det samme, kremost, pasta og mozzarella og oliven til slutt.

Foto: Avspilling / bilder på bordet

Foto: Avspilling / bilder på bordet

8. bacon med ovn Pasta: denne oppskrift preparatet makaroni passerer, men av ovnen, men den hemmelige er i preparatet i pannen med alle ingrediensene, bacon, ost, hvitløk og pasta, og deres kombinerte smaker. Ovnen kommer til å legge skarpheten til makaroni gratin og brødsmuler som følger med parabolen.

9. Mac og ost: for de som ikke har mye tid og elsker en kjapp oppskrift, her er en idé: bare blande melk, ost plate, smør og egg og pepper, tilsett pasta med denne sausen, perfeksjonere revet ost på toppen bake i 30 minutter og glede!.

10. makaroni gratin fire oster: et annet alternativ for de som ikke kan motstå smaken av osten er bakt makaroni fire oster. Denne oppskriften tar parmesan, oppvask, emmentaler og mozzarella, som er kombinert med melk, mel og fløte for å danne en kremaktig hvit saus. Pasta og saus er satt sammen og brakt til ovnen for bruning og gi den spesielle touch til oppskriften.

11. fusilli fire oster: fusilli siden denne osten ble valgt provolone, Gorgonzola ost og mozzarella, parmesan tillegg til ovennevnte til slutt. Pastaen bør kokt al dente på det punktet og plassert i en ildfast form med sausen gratin. enkelt og uimotståelig oppskrift.

Les også: 30 praktiske oppskrifter med kjøttdeig for å legge til menyen


Foto: Avspilling / Sabor Sonoro

Foto: Avspilling / Sabor Sonoro

12. Toni ovnen kombinasjonen av røde saus med hvit saus resulterer i en lett og kremaktig saus dette sause er ROSE masse ledsaget av rigatoni og parmesan, vil delene innfelles i en beholder og bakt med et sjikt opp for brødsmuler, som synes eksotisk, men legger en spesiell touch til pasta. vil ikke la deg teste det?

13. Pasta ZAS-back: denne oppskriften igjen pastaen er kokt før du går til ovnen og sausen er ganske enkel og tar: cheese plate, tomat, hvitløk, majones og oregano. Resultatet er en meget praktisk og deilig pasta.

14. Pasta med grønnsaker i ovn: for de som har noen kosttilskudd restriksjoner eller leter etter en mindre våt ovn pasta oppskrift denne pasta oppskrift med grønnsaker er et godt valg. I tillegg til enkel og demokratisk, parabolen som tar bare pasta og grønnsaker av ditt valg i spørsmålet egentlig overraskende smak, prøv det!

kreative versjoner

Foto: Avspilling / Small Kitchen

Foto: Avspilling / Small Kitchen

15. Pasta bakt med pølse og provolone: ​​noensinne hadde tenkt å kombinere pasta med toskanske pølse? Vel, kommer denne oppskriften for å bevise at resultatet av denne blandingen kan bli uforglemmelig. Her pastaen er ferdiglaget også, men fjernes før al dente er bare å lage deigen mer myk konsistens. Ovnen vil pølse, pasta, en naturlig tomatsaus og sjenerøs biter av provolone ost.

Les også: 25 bakt ris oppskrifter for deg å prøve

16. pasta til pølse saus med fennikel: andre bakt pasta med pølse versjon, denne gang med et preparat noe annerledes: deigen kokes i saus og må derfor ha en kort koketid. Sausen er i krysningspunktet mellom løk, pølser, tomater, fennikel og hvitvin med en del av pillede tomater eller tomatpuré. Et utbrudd av smaken til å imponere noen.

17. Pasta med ost og peru: for å unngå årsskiftet avfall, dette er en pasta ledsaget kalkun, chester eller variasjoner og hvitost. Sennep og muskat er også til stede for å fullføre smaken. Ovnen spiller bare gratin parmesan og skape en uimotståelig kjegle.

Foto: Avspilling / klype

Foto: Avspilling / klype

18. nudler med lam og tomat: Dette er en mer forseggjort fatet bly lam og dermed mer arbeidskrevende og tidkrevende. Men dette betyr ikke at det ikke er verdt. Inntekter er fantastisk og verdig en spesiell middag!

19. Rigatoni fylt med ost til sardin saus: Snakker av overraskelse, og imponerer pasta kreativitet faktor, tross alt er laget av svært enkle ingredienser, men erobre noen for sin praktiske og smak. Enkel blanding sardin filet med en tomatsaus (hjemmelaget eller klar) garnityr rigatonis med ostesaus og lag av mellomlag deig og baking for alt å kombinere og ost smelte.

20. Ovn grønn pasta: Denne grønne saus er en måte for å skape for fremstilling av pasta og spinat, og det er en kombinasjon av en hvit saus med spinat, selv om fremgangsmåten er blitt noe endret i denne versjon. Ovnen gir den smak og skjønnhet en gratin pasta og fullstendig suksess av fatet.

Med disse oppskriftene du bare velge hvilken ovn pasta du vil forberede først og være fornøyd med denne nye måten å smake denne retten så kjær og praktisk!