24 melke pudding oppskrifter for de som ønsker å spille i en fantastisk søt - Kvinner Tips

Foto: Spill / Kitchen Lane

Når den treffer trang til å spise en velsmakende dessert, spesielt etter lunsj på søndag, vil du noe som er praktisk og samtidig er en fryd, er det ikke?

Og når den treffer som vil glede med noe godt "bestemor food" eller "ettermiddag snack dessert med familien", vil du ønsker noe spesielt, er det ikke?

Melken pudding er den perfekte løsningen for alle disse ønskene og en fin måte å variere versjonen laget med kondensert melk.

Enkelt, praktisk skal gjøres, med flere varianter og fantastiske smaken, er det umulig å bli lei av denne glede!

Lær fantastiske oppskrifter på flere måter å gjøre den berømte melk pudding, bli overrasket over hvor enkelt dette søte, glede og behage venner og familie.

Les også: 10 maria-mole pudding oppskrifter for en uimotståelig dessert

tradisjonelle oppskrifter

Den klassiske svikter aldri, ikke sant? Tradisjonelle oppskrifter er fantastisk og det er flere varianter for deg å ønske å gjøre noe litt annerledes, men etter oppskriften allerede etablert i generasjoner.

24 melke pudding oppskrifter for de som ønsker å spille i en fantastisk søt - Kvinner Tips

Foto: Avspilling / kjøkken to

1. vanlig melk pudding: Dette er den originale oppskriften. Enkel og lett å bli gjort av alle, selv de som ikke er veldig vant til matlaging, er det ingen grunn til ikke å teste.

2. Veldig lett å melk pudding: ganske søt og squishy, ​​dette pudding perfekt for de som sjelden kjøkken, spesielt den enkle å forberede det.

3. Pudding lisinho melk: for de som er puddinger vifte flere lisinhos og fast. Det er utarbeidet i et vannbad, og er veldig raske til å bli utført.

4. Pudding lekk melk: fofíssimo i sin luftet versjon, er sjarmerende å bli servert i sen ettermiddag snack eller som post-lunsj dessert.

Les også: 16 oliebol inntektene med barndommen smak

5. Pudding økonomisk melk: for de som ønsker en deilig søt for lite penger, er det gjort uten kondensert melk. Deilig og økonomisk!

6. Pudding supercremoso melk: maismel gir et snev svært interessant for denne oppskriften, slik at det mye mer kremet enn normalt. Nok til å smelte i munnen!

7. Pudding bestemor melk: 're Pudding savner bestemoren din? Med denne oppskriften vil du være i stand til å kurere denne mangelen når du vil! Deilig og veldig hjemmekoselig, smak.

8. perfekt melk pudding: først vil du gjøre pudding? Så dette er en oppskrift som vil hjelpe deg å ikke feile i noen trinn.

9. Melk pudding med vanilje berøring: Lys oppskrift uten kondensert melk og den delikate berøring av vanilje. Resultatet er en svært kremet pudding og en sjarm mer.

Les også: 10 pudding oppskrifter Romeo and Juliet for fans av denne perfekte kombinasjonen

10. Pudding og vanilje melk: versjon med vanilje og kondensert melk, er en god opp til den deilige oppskriften til bestemor som vi elsker så mye!

11. pudding melk karamell: laget med karamellpudding, tar frisk fløte og dens milde smak kan ledsage andre søtsaker.

forskjellige puddinger

Enten variere noe, og inkluderer noen forskjellige oppskrifter for å overraske familie og venner? Så sjekk ut disse fantastiske ideer og tør å vekke oppmerksomheten til dine besøk!

24 melke pudding oppskrifter for de som ønsker å spille i en fantastisk søt - Kvinner Tips

Foto: Avspilling / kjøkken to

12. pudding skjeen av melk: små porsjoner, ideelt for fester og besøk, for å tjene i individuelle porsjoner.

13. ingen ovn melk pudding: laget med gelatin, trenger ikke å gå i ovnen, holde smaken og tekstur av et vanlig melk pudding.

Les også: 17 kassava kake oppskrifter med barndommen smak

14. pudding kjøleskap melk: denne oppskriften ingenting kommer til å skyte, unntatt sirup. Det er deilig og fantastisk.

15. Melk pudding med søt melk og salt blomst: en oppsiktsvekkende kombinasjon av søt melk, pudding og salt blomst, som også har et knasende lag av tennene!

16. Melk pudding med stekt persimmon: en overraskende kombinasjon, persimmon er blandet med sirupen å skape et unikt og utrolig smak! Verdt testing!

17. Pudding lys melk: for de som er på diett, men ønsker ikke å slutte å spise en deilig dessert, den versjonen med mindre fett er riktig for deg.

Pudding pulver melk

Den unike smaken av melk-pulver kan også brukes til å gi en spesiell tchan i sitt melk pudding oppskrift. Lurer du på hvordan å gjøre det arbeidet og holde strukturen på dette deilig dessert? Se disse fantastiske oppskrifter!

24 melke pudding oppskrifter for de som ønsker å spille i en fantastisk søt - Kvinner Tips

Foto: Play / I Could Kill til dessert

18. melk pudding i enkle pulver: laget med vanlig melk og melkepulver opp, vinne hjertene til lidenskapelig enkel dessert å lage og spise.

19. Melk pudding pulver i lett: i dette tilfelle melkepulver erstatning kondensert melk, og er en super-enkel og rask oppskrift som skal fremstilles. Ingen feil!

20. Melk pudding pulver i lisinho: ikke ta vanlig melk eller kondensert melk. Det er lisinho, perfekt for de som foretrekker denne teksturen i det søte.

21. melkepulver pudding med vanilje: Denne oppskriften krever cornstarch å forlate pudding enda mer kremet og også vanilje å gi den litt mer i denne unike versjonen smak!

22. melkepulver pudding med nutella: den klassiske kombinasjonen av melkepulver med nutella når pudding oppskrift, forlater guddommelig. I dette tilfelle er det av blandingen med nutella som snur den dessert halen.

23. Pudding mikrobølgeovn melk med nutella: veldig praktisk, er dette pudding gjort i mikrobølgeovn og klar i 15 minutter (før frysing). Likevel få en ganache nutella som dekke. Hmmmm!

24. melkepulver pudding med færre kalorier: for de som er på diett og reduserer kalorier, er dette alternativet oppsiktsvekkende. Videre kan det være tilpasset diett versjon, perfekt for de med restriksjoner på sukker.

Lenger ønsker å kjøre til kjøkkenet og forberede disse deilige oppskrifter, er det ikke? Nyte og dele med venner dette innlegget for alle å ha denne oppskriften i ermet!