Foto: Play / I Could Kill For Dessert

Foto: Play / I Could Kill For Dessert

mest etterlengtede øyeblikk av måltidet, når dessert serveres, dette fortryller alle som ser frem til å blid ganen etter en god fest.

Hvis du er på en kalorifattig diett, ingen grunn til å fortvile: i disse dager, kan du nyte og nyte en god søt uten å ha dårlig samvittighet. De ulike alternativene lys desserter øker mer og mer, eliminerer frukt på den tiden når alt du ønsker er noe med litt mer sukker.

Sjekk ut utvalget av deilige oppskrifter på desserter lysene nedenfor og velge hva neste parabolen du vil smake:

praktiske søtsaker

Foto: Avspilling / Fru-Frukt


Foto: Avspilling / Fru-Frukt

1. Brigadier falsk: favoritt søtt av 9 av 10 mennesker, brigader vant også sitt lys versjon. Her, i stedet for å bruke kondensert melk for å sikre creaminess av søtt, most banan og tatt med til mikrobølgeovn gir smak og tekstur gir denne søte så beundret.

2. Brownie passform: en annen berømt søt som vant sin versjon med lite kalorier. I denne oppskrift, sikrer bruken av funksjonelle ingredienser, slik som poteter, kokosolje og kakaopulver høyere ernæringsmessig variasjon, og å sikre kremaktighet og mykhet av denne kake. En fryd!

Les også: 19 krus kake oppskrifter for å forenkle og blid livet ditt

3. kvadratene av sjokolade og nøtter: ved hjelp av semisweet sjokolade (over 50% kakao), kan du lage en sjokolade som ikke veier på samvittigheten - og ikke på skalaen. For å gjøre det enda mer smakfull, legge pistasjenøtter, mandler og tørkede blåbær.

4. Cookie funksjonell sjokolade, bruker low carb oppskrift kokos og linfrø måltid i stedet for den tradisjonelle hvetemel. For å holde oppskriften i den funksjonelle linje, vil kakaopulver og kokosnøttolje i fremstillingen. For å blidgjøre den, bruker bare honning.

Foto: Play / I Could Kill For Dessert

Foto: Play / I Could Kill For Dessert

5. Funksjonell Nese i koppen: vegan oppskrift, bruk avocado som et utgangspunkt for den most krem, kremaktig og sikrer ernæringsmessig variasjon til søt. Denne frukten er rik på vitamin E, enumettet fett, vitaminer og mineraler, blir svært næringsrik og anbefalt inntak.

6. kurv med jordbær og ricotta: Enkel og lett å tilberede, er denne søte å se på og få tennene. For å montere det, bare bruke runde kringle dough brakt til ovnen i former for å gjøre kurver format, tilsett ricotta lys, blidgjøre med brunt sukker og misbruk av jordbær. Mer praktisk umulig.

7. fersken med vaniljeis: ideell for det øyeblikket kommer et besøk, og du har ingen klar dessert. Å smake denne søte, bare åpne en boks med fersken i sirup og legge dem til iskrem. Enkel å lage, har frukten også lite kalorier, men mye av smaken.

Les også: 10 oppskrifter Alfajor å lage en hånd på ryggen og spise bønn

8. Petit Bløtkake banan: respektløs inntekter tar ikke gluten i sine forberedelser. I stedet for hvetemel er rismel brukes. Allsidig, forfatteren antyder også serverer den med salt akkompagnement (som fisk) eller med en vaniljeis ball. Det er en fryd.

9. Over natten havre: som oppskriften i seg selv viser, er denne oppskriften består av havremel i bløt natten over. Her var de i melk saus, og sammen med frukt, yoghurt og andre krydder utgjør en tallerken med enkel tilberedning og smak.

Foto: Play / Fit mat ideer

Foto: Play / Fit mat ideer

10. Smør Peanøtt: lett å fremstille, er denne oppskriften protein og bruk peanøttsmør for å sikre smaken av denne honning. Laget med kokos mel, ikke har gluten i komposisjonen, og er søtet med agave eller honning Vakkert å se!

11. Strawberry Pie lys: vakker og lys, har denne oppskriften bane tekstur, basert på et brød svamp lys, er dekket av en myk krem ​​laget med skummet melk, fløte lys melk, melkepulver og vaniljeekstrakt og dekorert med vakre jordbær halvert.

12. fersken cake vegansk glutenfri: ingen baking, dette terte med "gourmet airs" blir en vakker og full av vitaminer og fiber oppskrift. Dens masse er utarbeidet med linfrø måltid, kokos, havre og tørket datoer, og søtet med kokos sukker. For fylling, fersken skåret i tynne skiver og gelé av samme frukt å legge creaminess til den søte ..

Les også: 18 ingen egg kake oppskrifter for deg å prøve

13. cake og sjokolade banan bullet: å gjøre kremen av denne vakre søte, forfatteren brukte banan kuler, de som er kjøpt fra en godtebutikk, grønn banan biomasse og varmt vann. Siden sin base er laget med mørk sjokolade og kokosolje for smøring av former. Lett å gjøre, men med en visuell helhet spesiell.

Mousse, puddinger og sauser

Foto: Play / Fit mat ideer

Foto: Play / Fit mat ideer

14. Mango Flan med ingefær og mynte: for de som liker en enkel dessert, forfriskende kremet og lite kalorier, er dette det ideelle valget! Med få ingredienser, er denne puddingen et godt valg for varmere dager, som ingefær og mynte bringe en friskhet til dessert. Vel verdt et forsøk!

15. Coconut Manjas med pasjonsfruktsaus: mild smak av dessert, er indisert for dem som liker å blidgjøre smak, men liker å unngå overdrivelse. Ledsaget av en deilig pasjonsfrukt sirup, har denne kombinasjonen alt å vinne showet.

16. Cream Papaya passer: hemmeligheten til denne oppskriften er bruk av frosne papaya stykker. Disse, å bli slått i en blender sikre saftig konsistens av denne retten. Dessuten er denne frukten er rik på næringsstoffer, antioksidanter, vitaminer og mineraler, som handler i hjelp av tarmmotilitet.

17. tapioca pudding med kokosnøtt: vegan dessert pudding bruker denne tapioka gummibasis som en ingrediens. Dette sammen med hjemmelaget kokosmelk, brunt sukker, kokos og vanilje ekstrakt forvandle seg til en deilig rett og praktisk, ideelt å bli servert med en karamellsaus.

Les også: 100 oppskrifter laktosefrie måltider for sunn og velsmakende

Foto: Avspilling / Fru-Frukt

Foto: Avspilling / Fru-Frukt

18. vaniljepudding med fruktsalat: ved hjelp av en pudding sukkerpreparat til null, forfatteren tilsatt til en deilig rett fruktsalat. For å sikre et større utvalg av næringsstoffer til plate, er det gyldig å bruke en blanding av frukt, og legger mer ernæringsmessig verdi til dessert.

19. Sjokolade Mousse: lett å fremstille, anvender denne sjokolade hårskum en pakke for pudding forberedelse klar, sammen med kakaopulver skummet melk, søtningsmiddel og eggehviter for å sikre den luftige struktur av søt. Å gran, semisweet sjokolade firkanter hakkede gi den siste finishen.

20. Pasjonsfrukt mousse: mousse et annet alternativ, bruker denne oppskriften kun naturlige ingredienser. Bare trykke på lidenskap fruktkjøtt med fettfattig yoghurt og frosne bananer. Enkel å lage, positur serveres i egen fruktskall, slik at enda vakrere presentasjon.

Iskrem og variasjoner

Foto: Avspilling / ananas og Mint

Foto: Avspilling / ananas og Mint

21. banan iskrem: lettere umulig: her er frossen banan bunnen av iskrem. Dersom det er ønskelig, ved å legge kakao, kanel pulver og protein, vil du ha en velsmakende iskrem sjokolade super enkelt å gjøre.

22. Frozen jordbær: med bare to ingredienser du forberede en deilig frosne jordbær. Bare trykke frosne jordbær med kalori bay yoghurt (lys eller skummet). Resultatet er en velsmakende og super lett dessert.

23. Frozen yoghurt ermet: et annet eksempel der frossen frukt når det blandes med yoghurt kan resultere i en velsmakende dessert. Her valgte fruktene var banan og mango med jordbær yoghurt. Deilig og lett å lage.

Foto: Avspilling / Shaping Affection

Foto: Avspilling / Shaping Affection

24. yogurt med bringebær: en enkelt å fremstille iskrem, de grunnleggende ingrediensene ble naturlig yoghurt med melk og honning. Etter fryse dem, bare behandle dem og tjene velsmakende iskrem med bringebær. Ideelt serverer den etter montering av platen og ikke fryse den, ellers vil dette være svært vanskelig. Vakker og praktisk.

25. Iskrem acerola: again en enkel iskrem making: gresk yoghurt smoothie med frosne acerolas. Hvis du ønsker litt mer søt, tilsett honning og sirup og nyte en deilig og naturlig iskrem.

26. Popsicle frukt og kokos vann: i tillegg til vakre, er dette popsicle praktisk og et flott alternativ for de varmeste dagene. For å forberede den, legge til ulike frukter i forminha popsicle, sette tannpirker og komplett med kokosvann. Nå bare ta dette tropiske dessert.

Være en mer forseggjort oppskrift eller praktiske plater og enkel å tilberede, alternativer for å nyte en god dessert lys er mange, bare slippe løs kreativiteten og sette "hands-on". Nyt og hengi deg selv.