Maria 10 mol vaniljesaus dessert oppskrifter for en uimotståelig

Foto: Avspilling / Oslaine Arts

Svært tradisjonelle i den brasilianske bordet, er maria-mole noe mer enn en søt hvis viktigste ingrediensene er sukker, eggehviter og gelatin fargeløs. Klar til å bli kjøpt i esker med diverse smaker, eller tilberedt hjemme selv.

Den Maria-mole er en oppfinnelse av Antonio Bergamo, kommer av italienere søtsaker produsert i Sao Paulo. Han var på utkikk etter en måte å ta eggehviter, gelatin og legge til mix, så han at resultatet var en søt ikke herdet. Det viste seg altså at maria-mole navn. Kult, ikke sant?

Bruk av maria-mole kan du lage en deilig pudding som ikke vil i ovnen og trenger noen skritt for å være forberedt. Det er de raske og desserter som alle elsker.

Maria-mole pudding kan ha ulike versjoner og varianter. Å ha de samme grunnleggende ingredienser, kan du sette fantasien til å arbeide og blande smaker som passer din gane. Sirup kan også være hva du foretrekker, den tradisjonelle karamell sukker til gelé frukt eller sjokoladebiter. Det er å være sammen med din munn vann!

Sjekk 10 pudding oppskrifter maria-mole mega enkelt å gjøre. Den vanskeligste delen vil vente i timevis pudding trenger å bli nedkjølt - men ventetiden blir belønnet, kan du være sikker!

Les også: 10 sunne alternativer å drepe din cravings for søtsaker

Maria 10 mol vaniljesaus dessert oppskrifter for en uimotståelig

Foto: Spill / Kitchen Lane

1. maria-mole tradisjonelle pudding: Dette er en av de desserter som smelter i munnen, vet du? Pudding selv trenger ingen ovn eller komfyr, bare en blender og kjøleskap. Allerede sirup består av sukker og vann, som er kokt sammen før det blir en karamell.

2. maria-mole pudding med kokos: Tasty pudding med deilig og lett å lage tekstur. Hvordan ikke å elske? Oppløs den Maria-mol varm melk, fløte ingredienser i en blander og lys for å kjøle ned til den er stivnet. Dryss revet kokos og smak. ��

3. maria-mole pudding med karamell pudding som ikke vil i ovnen? Ja! For alle som elsker en praktisk oppskrift, er dette perfekt! Hemmeligheten av denne pudding er karamell sirup, laget med en kopp sukker over svak varme.

Maria 10 mol vaniljesaus dessert oppskrifter for en uimotståelig

Foto: Avspilling / Plate Fund

4. maria-mole pudding med karamell og kokos: leter etter en veldig rask og deilig oppskrift? Tenk! For å forberede deg trenger vanilje, revet kokos, en maria-mole boksen, varm melk, sukker, en boks med fløte og kondensert melk.

5. Maria-mole pudding med vanilje berøring: en oppskrift, to versjoner. Hvilke endringer er din preferanse: mer vanilje eller mer kokos? Spoiler: begge alternativene er fulle av smak og mega praksis.

Les også: 12 oppskrifter på hjemmelaget jordbær yoghurt med barndommen smak

6. maria-mole pudding med pasjonsfrukt sirup: slik innsats i en annen sirup for deres maria-mole pudding? I denne oppskrift, forfatteren plassert en pasjonsfrukt gelé mynte vannbad for å myke opp og spredt over pudding. Hmmmmm!

7. Maria-mole pudding med sjokoladesaus: oppskrift som lys sjokolade som en ingrediens er nøkkelen til suksess for! Sirup er laget med melk og semisweet sjokolade. For å gjøre pudding, kan du erstatte fløten med yoghurt.

8. Pudding maria-mol sjokolade, for sjokolade elskere, en deilig alternativ. Hvis du ikke ønsker å bruke maria-muldvarp i boksen, kan du bytte for unflavored gelatin og pulverisert sjokolade. Caprice dekorasjon pryder pudding med hvit sjokolade chips.

Maria 10 mol vaniljesaus dessert oppskrifter for en uimotståelig

Foto: Avspilling / ting av Andrea

9. Maria-mole pudding med plommesaus: Denne oppskriften kan også bli kalt kokosnøtt eggekrem. Men det trenger ikke å gå til brann! Hvis du ikke liker plomme, kan du prøve å lage sirup for en annen smak, eller helle litt kondensert melk over pudding, strø med revet kokos. Det er spesielt!

10. maria-mole falske pudding: den samme smaken som en vakker melk pudding, men uten bake. Oppmuntring! Og for din pudding alltid vakker, prøver å forberede seg på mini muffins bokser. Det er en sjarm i tid for å tjene dessert.

Les også: 10 hjemmelagde gresk yoghurt oppskrifter for deg å nyte bruke mindre

Han liker disse oppskriftene? Det beste er at de er svært enkle og selv de som ikke er veldig kjent med kjøkkenet kan tilberede. Prøv hjemme og kjøle deg ned med denne glede!