29 fruktsalat oppskrifter for en sunn snacks og forfriskende

Foto: iStock

På varmere dager, få ting er så hyggelig som å spise nybakt mat. Enda bedre når de er bra for helsen, og bidrar til ernæring kroppen din! For en sunn frokost eller en forfriskende dessert, hva med en fin fruktsalat?

Det er ikke mye mystikk til å lage en fruktsalat, og du kan også forberede kombinasjoner du liker, enten med din favoritt bær som improvisere med de som er igjen i kjøleskapet. Bare skallet, hogge og bland. Veldig enkelt!

I tillegg til frukt, er det fortsatt mulig å øke måltid med yoghurt, honning, kokos, naturlig juice og selv iskrem. Hmmmmm ...

Og prøve å ringe barna til å hjelpe deg, de små kan bidra i enkle oppgaver som peeling bananer eller ta druene i bunter.

La deg inspirere av oppskriftene vi velge og forberede din favoritt fruktsalat i dag!

Les også: 10 enkle triks for å avgifte og gå ned i vekt sunt

enkle salater

29 fruktsalat oppskrifter for en sunn snacks og forfriskende

Foto: iStock

1. Fruktsalat med appelsinjuice: denne oppskriften er veldig enkel og verdt restinhos blande noe frukt du har. Sammen med frukt, tilsett litt sukker og appelsinjuice for å spare salat lenger.

2. Fruktsalat med appelsinjuice og revet kokos: Her i denne oppskriften, i tillegg til appelsinjuice tips er å legge revet kokos og bruke fruktene av sesongen - i dette tilfellet, papaya, melon, kiwi, mango og ananas.

3. Fruktsalat med sitronsaft: appelsin juice har blitt en tradisjon i oppskrifter fruktsalat. Hva med innovative og bruk sitronsaft? Kombinert med en spiseskje med agave sirup suppe, det hjelper på bevaring salat!

4. Frukt salat med granateple: denne oppskrift, i tillegg til den differensial granateple, omfatter også gresskarfrø og solsikkefrø, blåbær og naturlig yoghurt. Prøv det!

5. Fruktsalat med sitron krem: supplere inntekten med en sitron krem ​​tilberedt med bare tre ingredienser: yoghurt, kondensert melk og saften av en halv sitron.

Les også: 100 måter å kutte 100 kalorier

6. Fruktsalat med mango juice og honning: flott alternativ for de som liker å kombinere smaken av ulike frukter. Det er mulig å variere mango juice av pasjonsfrukt juice, appelsin eller mandarin.

7. salat av vannmelon og jordbær med sitron og mynte sirup: forfatteren av oppskriften koking over middels varme sylteagurker som tar vann, sukker, sitronskall og mynte. Deretter kombinere med sitronsaft og la avkjøle. Med denne sirup vanner hun hakket frukt. Det høres flott ut!

8. Fruktsalat med yoghurt: en rask og enkel alternativ, som kan gjøres med yoghurt smaken av ditt valg: sitron, jordbær, plomme, banan ... Du bestemmer.

9. salat av gul frukt med yoghurt: hva med å velge bare frukt av samme farge? Her bananer ble brukt, appelsiner, ananas, mandarin og eple. Til slutt, en solsikkefrø-bit, sesam, lin, havre, rosiner og hakkede nøtter cashew!

salater utdypet

29 fruktsalat oppskrifter for en sunn snacks og forfriskende

Foto: Spill / Kitchen Vibrant

10. Fruktsalat med hvitvin: muligheten til å motta venner! Fruktene er skrelt, hakket, blandet og deretter vasket ned med en kombinasjon av appelsinjuice og hvit portvin!

Les også: 12 lett mat å spise på kvelden uten å bli tung mage

11. Fruktsalat med sjokolade: sjokolade + fruktsalat = kamp laget til å fungere. Ideen her er veldig enkel: bare legge smeltet sjokolade over frukten.

12. Fruktsalat med kondensert melk og sjokoladepulver: kondensert melk går bra med alt, spesielt med fruktsalat. Bruk fruktene av ditt eget, bland med kondensert melk og dryss med kakao. Enjoy!

13. Fruktsalat med vaniljepudding: Denne oppskriften er lett, godt valg for alle som ønsker å redusere forbruket av søtsaker uten lidelse. For fremstilling, bruk et sukkerfritt pudding pakke.

14. Frukt salat med kokosnøtt og chia pudding: denne oppskriften uventet ingrediens er skrøpelig, som absorberer væske og ender opp med å skape en slags gel. sunt alternativ, praktisk og næringsrik.

15. Fruktsalat med mynte og prosecco: dessert med sommer look. Den beste? Det er veldig enkelt å gjøre. For å fremstille sirup for bruk fersken, jordbær, 1/2 kopp prosecco, mynte blader og yoghurt.

Les også: 15 oppskrifter med kyllingbryst appetittvekk

16. fruktsalat med gresk yoghurt og gurkemeie: gurkemeie, også kjent som safran land, har flere helsemessige fordeler: den er anti-inflammatorisk, anti-kreft og antioksidant. Oppskriften av fruktsalat det gir en touch til det spesielle.

17. Frukt salat med olje og orange sirup: olivenolje kombinert med frukt? Ja! Olivenolje trenger ikke bare brukes i velsmakende forberedelser, og her i denne oppskriften for fruktsalat gjør det hele forskjellen.

18. fruktsalat med vanilje iskrem, pisket krem ​​og granola: servert i et glass, med forskjellige lag, denne oppskriften for fruktsalat er en glede for øyet og ganen.

19. Salat papaya og banan med honning, sitron og kokos olje: I tillegg til å gi smak, elskling av øyeblikket, kokosolje gjør også den sunneste fruktsalat. For ytterligere å blidgjøre, et snev av honning.

20. Salat ryddig frukt: denne oppskriften er på innfall. Frukt valgt - banan, jordbær, guava, pære og bergamot - ble kombinert med naturlig yoghurt, müsli og honning. fullt måltid og full av helse.

Salater med ulike presentasjoner

29 fruktsalat oppskrifter for en sunn snacks og forfriskende

Foto: Spill / Kitchen Lane

21. Fruktsalat i ananas: å gjøre fruktsalat enda mer forfriskende og tropisk, et tips: tjene i ananas! Det er lett å gjøre og ser flott ut på bordet!

22. Fruktsalat i kurven: for en endring i presentasjonen av sin fruktsalat, prøv serverer en liten kurv laget med deigen. Det er enkelt og er veldig sjarmerende.

23. Fruktsalat i potten: hva med å forberede fruktsalat gang og være i stand til å konsumere hele uken? Lær å tjene i en pott og unngå avfall.

24. Fruktsalat på spyd: grill med spisepinner, sesongens frukt og sukker sirup og pasjonsfrukt, gjør du en vakker og geladinho snack.

25. Salat av karamellisert frukt: denne oppskriften blander noen andre rå frukt med karamellisert i pannen. Resultatet er en annerledes og velsmakende salat.

26. Spesialfruktsalat: i tillegg til presentasjon av kopper, er farget lag av frukt utsmykket med gresk yoghurt og granola. Det er vakkert å se på og en fryd å spise! ��

27. Salat molekyl frukter: molekylær gastronomi, er den idé å bruke kjemiske og fysiske prosesser ved tidspunktet for matlaging. Det vil si, satser vi du aldri har sett en fruktsalat som dette før!

28. Salat av stekt frukt: gi det oppusset i klassiske oppskrifter er alltid en god idé. Her fruktene ble stekt - og er kjempeflott med iskrem. Hva med testing?

29. Tartar frukt: noe annet enn en fruktsalat med å gjøre en stor presentasjon. Bruk din favoritt frukt og tilsett honning til "gi liga." sitronskall gi den siste finishen.

Vi liker våre deilige alternativer? Husk å dele disse tipsene med en venn som elsker en Saladinha frukt og teste alle å ha forfriskende og sunn snacks!