Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Mange folk ikke gir opp en god suppe til middag! Spesielt om vinteren, blir det perfekte måltid for å varme opp litt mer og bort i tillegg til å være deilig og passer for enhver smak - som det kan tilberedes på utallige måter, med de mest varierte ingredienser!

En annen supervantagem supper er det faktum at de er praktiske: Selv om de fleste oppskrifter krever litt tid å skrelle og kutte alle grønnsaker og ingredienser som vil bli brukt, supper er enkle å tilberede og kan fortsatt lages i store mengder til da frosset i potter.

Mange supper, men tar stor mengde karbohydrater i oppskriften: poteter, pastinakk, ris etc. Hva er ikke veldig gunstig, spesielt for de som ønsker å gå ned i vekt.

Men den gode nyheten er at en suppe ikke må gjøres med mye karbohydrater for å være velsmakende, kremet og gi metthetsfølelse ... Med tipsene nedenfor vil du se at det finnes oppskrifter på lav carb supper (som fører carb) deilig, underbygging veldig godt og selvfølgelig varme!

1. Chicken Soup: flott alternativ for de som ønsker å redusere middag karbohydrater og dermed "gi opp" i kosten. Hemmeligheten er å utveksle ris for hakket blomkål. Det er som og deilig!

2. Suppe av kylling og grønnsaker: enkel og sunn oppskrift, stor spiss for kjøligere dager. Du vil bruke kyllingbryst, vann, laurbærblad, blanding av frosne grønnsaker, olivenolje, salt og persille.

3. Grønn Buljong: De fleste supper bruker poteter, yams eller kassava, som er deilig og gir creaminess. Men for de som ønsker et lettere måltid, er denne grønne suppe stor. Det er gjort på noen få minutter, og er veldig bra.

4. Suppe blomkål, kål og pølse: blomkål erstatter potet, slik at platen er lav carb; og pølsen gir en spesiell smak. Suppe og satiates og er en deilig alternativ for en arbeider middag.

5. Spinat suppe: ideell oppskrift for de som ønsker å spise noe lett og veier ikke mye på den tiden av balanse! Du vil bare bruke kokt spinat, chayote, squash, kyllingfilet, hvitløk, løk og olivenolje.

6. grønnsaksuppe: så vel som lav carb, er et diuretikum og termogenetisk suppe. Dvs stor spiss for de som ønsker å miste noen få pounds. Det er lett å tilberede og svært velsmakende.

7. brokkoli suppe: med kulde, ingenting smaker bedre og sunnere enn litt suppe, ikke sant? Denne oppskriften er velsmakende og lett. Du vil bruke bare brokkoli, hvitløk, løk, olivenolje, salt og pepper.

8. Soup blomkål og sopp: kremaktig er det faktum at treffer blomkål og supersaborosa (spesielt for de som elsker sopp). Du vil bruke, samt blomkål og sopp Paris, hvitløk, sesamfrø, salt, olje, pepper, ingefær og løk.

9. suppe av agurk og purre: det er en kald suppe, men hvis du foretrekker det, kan du også fordøye det varmt. Du må purre, agurk, poteter, løk, hvitløk, olivenolje, usaltet smør, vann, salt, agurk og revet ost.

10. Løksuppe: det er en lett oppskrift, lett å tilberede, tar noen få ingredienser og gjør et flott utvalg av spisesteder på kalde dager. Du trenger bare å løk, karri, ingefær, vann, salt og pepper. Hvis du foretrekker suppen mer cremosinha, bare trykke på blender.

11. Tomatsuppe: sunn, smakfull og god aroma. Du vil bruke tomater, løk, olivenolje, hvitløk, salt, pepper finger-til-jente, grønnsaksbuljong og pasteurisert fløte. Gode ​​tips for en sunn middag.

12. Middel suppe av tomater og paprika: du trenger rød paprika, skrelles eller friske tomater, hvitløk, basilikum, pepper finger-til-jente, olje, salt og fløte. Det er deilig og annerledes. Du kan tjene med krutonger eller chips, hvis ønskelig.

13. Carrot krem: det er svært velsmakende, kremet og fløyelsaktig. Den kan serveres både varm og ideell for kald natt; som kul på en sommerdag! Trikset er å tjene med hakket grønt krydder eller stenket sesam!

14. Pumpkin Cream: i tillegg til sunn, er det enkelt å lage og har en fantastisk smak. Du vil bruke gresskar i biter, hvitløk, løk, salt, olje, karri, ingefær, urter og rømme (vanlig eller lys).

15. Gresskar suppe og chia: Funksjonell inntekt, og det er veldig god og kremaktig. I tillegg til gresskar og Chia, bruker du løk, olivenolje, gurkemeie, salt og vann. Trikset er å tjene varm med litt mer knirkete drysset på toppen.

16. Beet Creme: er kremet, deilig og sunn. Det gjorde blomkål base, løk og hvitløk, og oppskriften kan tilpasses et mangfold av smaker! For eksempel, i stedet for rødbeter, kan du sette gulrøtter eller squash.

17. squash krem ​​suppe med kylling: enkel oppskrift, velsmakende og ideelt for de som følger en lav carb diett. Du vil bruke squash, cottage cheese, rømme, revet parmesan, strimlet kylling, hvitløk, salt, sort pepper rike og smør.

Supper er lav carb stor spiss for lett og sunn middag, ideelt for de som ønsker å gå ned i vekt! Og best av alt er evnen til å alltid være å forberede en annen versjon suppe ved hjelp av ingredienser du liker best! (Bare ikke overdriv det verdt poteter, ris og andre karbohydrater i oppskriften, he!)