35 oppskrifter av potet gnocchi med ønsker mer

Foto: Avspilling / Gordelícias

Mens det er allment konsumert og nytes her i Brasil, er det en tro, av italiensk opprinnelse, i forhold til potet gnocchi at mange mennesker fortsatt ikke vet:

Det sies at St. Pantaleon vandret inn i en landsby i Italia kledd som en tigger i en 29. desember da banket på døren til et hus og ba om mat. Paret svarte døren og inviterte ham til å sitte ved bordet ... Men i vanskelige tider, bare måtte spise gnocchi men fortsatt delt syv av dem for hver.

Pantaleon spiste og venstre, og til overraskelse for paret, å trekke platene, de fant, under dem, gullmynter. Siden da har det blitt tradisjon å spise gnocchi å tiltrekke formue gjennom den 29. (i en måned).

Tro det eller ei, er det faktum at denne retten er en fryd, og med sine ulike versjoner, vanligvis gjøre alle til lags ... Det kan gjøres med poteter, hvit gulrot, søtpotet og nytes med en rekke valg av saus!

Det er også sant at gnocchi er ikke så lett å lage mat, men ingenting som litt praksis og gode oppskrifter ikke løse!

Les også: 31 oppskrifter for fersk pasta å si farvel til massene klar

enkle poteter gnocchi

35 oppskrifter av potet gnocchi med ønsker mer

Foto: Avspilling / Shaping Affection

1. Enkel potet gnocchi: Du prøvde å gjøre gnocchi og han knuste hele? Denne oppskriften lover å være løsningen på dine problemer! Unødvendig å måltid tid å krølle, er fast uten å miste letthet.

2. gnocchi potet grunnleggende: å gjøre denne grunnleggende deigen til gnocchi du vil bruke bare poteter, egg, mel, salt og sort pepper rike. Utbyttet er 4 porsjoner og blandingen tar omtrent 30 minutter.

3. Gnocchi Nonna: en oppskrift som er verdt å gjøre, til tross for å være litt vanskeligere å forberede seg. For deigen, vil du bruke egg, smør, mel og poteter. For stappe, pølser, olivenolje, fennikel, sennep, revet mozzarella og løk.

4. opprinnelige Gnocchi: du vil bruke i utgangspunktet poteter, egg, mel, salt og sort pepper rike. Et tips er å bruke etter en hjemmelaget frisk tomatsaus med basilikum og sette noen revet Parmesan å fullføre denne deilige parabolen.

5. Gnocchi med tomatsaus: Resultatet er en sterk, lett og velsmakende gnocchi. Du vil bruke rosa skrelle poteter (Asterix), mel, salt, margarin eller smør og egg. Så bare sette tomatsaus på toppen, dryss revet parmesan ost og stek gratengen.

Les også: Potet: 22 måter å bruke det utover matlaging

6. Gnocchi med rå tomatsaus: du trenger poteter, mel, egg, salt, modne tomater, sukker, hvitløk, pepper, basilikum og revet parmesan. En deilig rett, godt valg for helg lunsj.

7. gnocchi med hvit saus: en kombinasjon som fungerer så bra, vil du ikke gå glipp av noe annet å prøve denne retten. Et godt valg for en lunsj helg i familien eller for når stemningen streik en velsmakende rett.

8. Gnocchi rød saus: en perfekt kombinasjon! Sausen er laget av skrellet tomater, løk, tomat pressrester, sukker, salt, basilikum og olivenolje. For å lage deigen du trenger poteter, egg, smør, revet parmesan, mel og salt.

9. Gnocchi med kylling saus: en annen touch til tradisjonelle masse potet gnocchi. Sausen er laget med kyllingbryst, løk, hvitløk, vegetabilsk olje, tomatpuré, modne tomater, fersk persille og gressløk.

potet gnocchi stilles

35 oppskrifter av potet gnocchi med ønsker mer

Foto: Avspilling / Nei Mål / a>

10. Gnocchi fylt: gnocchi seg selv, når det gjøres riktig, det er for godt, så tenk dette fylt med ost og parmesan krem! Det er verdt å merke oppskriften og gjøre! Utbyttet av oppskriften er for to personer til å spise godt.

Les også: 22 oppskrifter på utstoppa potet deilig og lett å tilberede

11. potet gnocchi og parmesanost: du vil bruke poteter, margarin, egg, revet parmesan ost, muskat og mel. Sausen er laget med tørt kjøtt, tomat, løk, hvitløk, vann, salt, olje, persille og sort pepper rike.

12. Bakt dill med kylling fyller: en hel plate og full av smak. Du vil bruke poteter, mel, egg, kylling buljong, muskat, salt, bakt kylling, løk, hvitløk, gulrot, tomatsaus, tørkede urter, mais, cottage cheese, mozzarella, parmesan, pepper-rød, svart pepper rike, salt og olivenolje.

13. Gnocchi med ragu av sopp: en annen måte for å fullføre deilig plate av gnocchi. Du vil bruke sopp paris, shimeji, shitake, Portobelo, selleri, fennikel, purre, hvitløk, olivenolje, tørr hvitvin, grønnsaksbuljong, usaltet smør, bukett garni, salt og sort pepper rike.

14. Gnocchi til bacon saus: å gjøre denne oppskriften full av smak, du vil bruke i utgangspunktet hakket bacon, løk, gorgonzola, fløte og svart pepper rike. Å tjene for hele familien med vissheten som vil imponere!

15. Gnocchi med svinekjøtt ragu: en komplett parabol, ideelt for en lunsj helg, for eksempel mellom familie eller venner. Trikset er å la kjøttet svært øm, nesten falle fra hverandre, og fyldig og slående saus.

Les også: Søtpotet: en velsmakende og sunt alternativ for å inkludere i menyen

Gnocchi og andre poteter

35 oppskrifter av potet gnocchi med ønsker mer

Foto: Spill / kjøkken for Two

16. søtpotet Gnocchi: tuppen av oppskriften er bakervarer poteter i stedet for matlaging i vann, så vil du være i stand til å sette mindre mel i tid for å ta poenget og la tastiest gnocchi og levinho. Det gjelder for søtpotet og også til en annen type potet som brukes for gnocchi.

17. søtpotet Gnocchi gluten: godt tips for litt middag for to ... å overraske den du elsker! Du vil bruke søtpoteter, flue biff, egg, havregryn, olivenolje, tomatsaus, løk, tørr rødvin, salt og sort pepper rike.

18. potet gnocchi asterix: er velsmakende, super myk, lett og smuldrer i munnen. Du vil bruke poteter medium typen Asterix, hvetemel, egg, salt, sort pepper rike, olje og semulegryn mel (til fett).

19. potet gnocchi med asterix potetstivelse: du vil bruke Asterix poteter, havsalt, hvetemel, potetmel, egg og salt. Overvåkingen av denne gnocchi er gulasj, rett laget med biff.

20. rosa potet gnocchi, ricotta og urter: en lys gnocchi, fluffy og ingenting "melete". Smaken av urter gir ekstra spesiell smak og delikatesse også, med bare en grunnleggende saus, vil du allerede har en perfekt matrett.

21. gnocchi og søt gul søtpotet: en blanding av hvite gulrot og søtpoteter, sammen med et par andre ingredienser, skaper en svært velsmakende pasta gnocchi. For å fullføre, en saus laget med ost og bacon.

22. gnocchi søte poteter med smør og salvie: du vil bruke i utgangspunktet søtpoteter, egg, mel, salt, smør, salvie blader og ristede mandler til strø. enkel og velsmakende oppskrift!

23. søtpotet Gnocchi med rib Ragu: søt og fyldig, dette søtpotet gnocchi med veldig myk rib er en stor variasjon av tradisjonelle oppskrifter fra massen. En full plate og som helt sikkert vil overraske de som prøver!

24. søtpotet Gnocchi med Araxá ost fonduta: forslaget om denne oppskriften var å lage en enkel rett som opphøyet ost, men også foreslå en kombinasjon av smaker. Det var da ideen om fonduta, en saus der osten er smeltet melk og ferdig med litt smør og muskat. Og til kontrast med ost salt, det rette valget var søt potet gnocchi.

25. gnocchi fylt med fersk mozzarella potet: en deilig gnocchi oppskrift laget med søtpoteter, fylt med ost og til kontrast med den karakteristiske søtpotet, en hvit saus med gorgonzola.

26. Søtpotet gnocchi fylt med ost plate: du vil bruke søte poteter, egg, havrekli, salt, sort pepper rike, hvetemel, ost plate terninger, tørket oregano og saus av ditt valg. Tuppen av oppskriften er en tomatsaus med bakken pepperoni.

27. Søt potet gnocchi med pesto av basilikum og pølse: å gjøre denne velsmakende rett og komplett, vil du bruke søte poteter, egg, smør, mel, salt, muskat, pepperoni pølse, mutter-mutter, basilikum , olivenolje og kål.

28. gnocchi gul søt potet med roastbiff: tuppen av denne oppskriften er å gjøre bakte poteter, som det er kokt de absorberer vann og vil kreve mer mel for å få poeng av deigen. For å komplettere fatet, Pupper krydret med salt, svart pepper rike, chimichurri, olivenolje og soyasaus.

29. gnocchi gul søt potet med pølse ragu: en fantastisk kombinasjon for en full lunsj. Ragu er utarbeidet med pepperoni pølse, løk, hvitløk, selleri, paprika, tørkede urter, søt paprika og chili.

Oppskrifter for allergisk, intolerant og veganere

35 oppskrifter av potet gnocchi med ønsker mer

Foto: Avspilling / bilder på Mesa

30. Gnocchi gluten: flott alternativ for de som ikke kan spise gluten. I tillegg er gnocchi mer levinho og er så god smak. Du vil bruke engelske poteter, egg, maismel, muskat, hakket hvitløk, salt og sort pepper rike.

31. fulle Gnocchi uten egg: en deilig og myke gnocchi poteter. En vegansk versjon, som ikke tar egg og eller hvitt mel. Den bruker bare poteter, hele hvetemel, muskat og salt.

32. full av potet gnocchi med yam: oppskriften gir for to, og du bruker yams, poteter, parmesan, egg, hele hvetemel, svart pepper rike, muskat, salt, olivenolje, bacon, hvitløk, smør basilikum og parmesan vann.

33. Potet Gnocchi med tomatsaus vegan: vegansk gnocchi er laget med poteter, hvetemel, fullkommel, vegetabilsk olje og salt. Deretter krydret med merian og hvite bønner, som gir en svært spesiell touch til parabolen.

34. Gnocchi med Asterix veganer potet og søt: en oppskrift som gir godt. Du vil bruke Asterix poteter, søtpoteter, salt, olje, spisskummen og hvetemel. Forslaget for å fullføre parabolen er en aubergine saus.

35. Gnocchi med vegansk tomatsaus og brønnkarse: kan være ledsaget av en arugula salat og cherrytomater, pluss en god tørr rødvin. Godt valg for en veldig spesiell og deilig middag.

Med så mange deilige oppskrifter på potet gnocchi, nå bare skille ingrediensene og legg hendene skitne! Sikkert innsatsen vil kompensere!