Lipomax selv gå ned i vekt? Pharmaceutical klargjør - Kvinner tips

Foto: Disclosure

For de som ønsker å gå ned noen kilo på vekten, er all hjelp velkommen, forutsatt at de ikke tilbyr helserisiko! Som er på markedet er det mange produkter som lover å gi en forcinha vekttap diett, men i en "naturlig" måte.

I denne sammenhengen har en produktlinje nok tiltrukket seg oppmerksomheten kvinner: den Lipomax, som kan finnes i kapselform eller rist, og lover til redusert opptak av fett spist mat, i tillegg til å redusere kolesterol.

Flavia de Oliveira José, farmasøytisk selskap Søt Flora og koordinator for teknisk kurs i farmasi, School of Health i Piracicaba (Esaup), forklarer at Lipomax er et kosttilskudd og regnes ikke som et rusmiddel. Den består av polysakkarid fiber, og vitamin C.

I henhold til produsentens produktinformasjon, virker polysakkaridet fiber på metabolismen i fett absorpsjon av inntatt mat og redusere kolesterolnivået i blodet.

Når inntas sammen med vann, blir den til en slags gel som fanger opp det fett som er tilstede i maten, noe som forhindrer deres fordøyelse og absorpsjon av kroppen. Siden vitamin C, potenserer virkningen av polysakkarid fiber, forbedrer ytterligere absorpsjon av fettcellene.

Det er effektivt for de som ønsker å gå ned i vekt?

I Flavia drugmaker mener produktet assosiert med en redusert kaloriinntak (lav kalori), kan hjelpe til med vekttap regimer. "Hvis det brukes som anvist, er Lipomax effektive, men heller å redusere fett og kolesterol, og selv vekttap," sier hun.

"Husk at å miste vekt krever endringer i livsstil: redusere inntaket av høy-kalori mat (som brød, kaker, pasta, brus, alkohol) og fysisk aktivitet. Det er kjent at 'mirakler' ikke eksisterer, og at et sunt vekttap bør være langsom, selv for å hindre den fryktede "trekkspill-effekten ", legger han til.

Kjøp Lipomax til lavest mulig pris!

Lipomax kapsler og rist Lipomax

Den farmasøytiske Lipomax Flavia forklarer som er funnet i kapsler (60 kapsler polysakkaridkrystaller fibre og vitamin C) og også i riste versjon. "Vibrering er beriket med vitaminer, mineraler og kollagen å bekjempe flab. Syv individuelle poser med 50g som kommer med skummet melk, "sier han.

Som skal konsumeres

"Det anbefales å ta to kapsler av Lipomax tre ganger om dagen før måltider med et fullt glass vann. Men posen shake må fortynnes i 250 ml vann for å erstatte ett måltid om dagen, "forklarer apotek.

Også i henhold til Lipomax produsenten informasjon, for raskere resultater, anbefales det å bruke begge produktene i parallell: ta kapsler før spise måltider og bytte en av shake.

Lipomax: hvor mye? Se priser og hvor du kan kjøpe

Lipomax selv gå ned i vekt? Pharmaceutical klargjør - Kvinner tips

Foto: Disclosure

I henhold til den farmasøytiske Flavia, pakking av kapslene 60 Lipomax koster rundt $ 30 til US $ 40 R. "Husk at etter veiledning av bruken av to kapsler tre ganger om dagen, vil tre pakker være nødvendig med 60 kapsler per måned, totalt en månedlig avgift på rundt R $ 120," forklarer han.

Allerede riste pakken inneholder syv individuelle poser og verdien er rundt R $ 20 til R $ 25. "Som bruk av forslag er å erstatte en daglig måltid for en pose med Lipomax, ville trenge om lag fire bokser til sammen et månedlig beløp på ca R $ 100," legger Flavia.

Den Lipomax kan finnes i flere apotek i alle statene i Brasil. På den offisielle nettsiden, vil du finne en liste med navn på disse stedene. Internett, kan du kjøpe Lipomax i kapsler og rist med gode priser på Netfarma. De leverer over hele Brasil.

Kjøp Lipomax nå!

Mens markedsføring Lipomax er autorisert og kjøpet ikke krever resept, er det verdt å konsultere lege eller ernæringsfysiolog før man spiser produktet. Dette er den beste måten å vite om det virkelig vil være effektive for slanking kosthold og også, hvis ikke gi noen risiko for helsen din.

kontraindikasjoner

Som forklart av farmasøytiske Flavia, er det kontraindisert for personer med allergier til fisk eller krepsdyr - som den fiber som brukes kommer fra krepsdyr - gravide kvinner, ammende mødre og barn. I tilfelle av shake, er det kontraindisert for folk med laktoseintoleranse, da det inneholder dehydrert skummet melk.

Beretninger om de som tok Lipomax

Renata Lima, 22, student, sier at den første uken vi tok, mistet tre kilo. Etter det, vekttap var litt tregere, men fortsatt tilfredsstillende. "Han hemme appetitten og ga meg følelsen av 'fylde', det vil si, jeg spiser ikke noe for fråtsing", sier han. Men hun påpeker at bruken av Lipomax var assosiert med fysisk trening og balanserte måltider.

Som for Helen Fernanda, 26, sekretær, resultatet var ikke positive. "Jeg tok to uker, og problemene startet. Jeg følte kortpustethet, kvalme og mye irritasjon. Jeg tror det virkelig går fra kropp til kropp. Men jeg vil ikke anbefale det, "sier han.

Laura Melani, 31, lærer, tok Lipomax for ca en måned. "Jeg hadde lest mye om det, og jeg var glad i å prøve. Jeg hadde ingen bivirkninger, men har ikke sett resultatene. Jeg selv gå ned i vekt, men i samme tempo som allerede var tynning, ved å gjøre fysisk aktivitet og kontrollere kostholdet mitt. Det vil si, ikke på grunn av bruk av produktet, "sier han.