Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Akkurat som hvit te og grønn te er sort te også utvinnes fra bladene av Camellia sinensis. Forskjellen i behandlingen er også kjent som fermenteringsprosess som oksyderer alle bladene og bladene med en mørkere nyanse enn det andre av de samme urt te. Selv om han er populær, mange som ikke vet hva bruker svart te og fordelene det bringer til helse.

Fordeler med svart te

Svart te har antioksidanter som hjelper i immunitet og er i stand til å beskytte kroppen mot kreft og hjerte- og karsykdommer. Drikken er også en stor alliert i kampen mot høyt blodtrykk, for tidlig aldring av celler, og forhindrer dannelsen av gallestein. Den te forbruk styrker blodkar og hindrer tilstopping av blodårene, som forårsaker trombose.

Gode ​​nyheter for alle som er opptatt med vekt, er at hver del av 100 ml svart te inneholder kun en kalori. For ikke å nevne at det stimulerer stoffskiftet og brenner kalorier. Det er også rik på magnesium og kalium, som styrker ben, muskler og nerver. Svart te har også fluor som beskytter tennene fra forfall.

Fordi den inneholder høye innholdet av koffein, bør svart te inntas med forsiktighet. Når overskudd i kroppen, koffein kan føre til søvnløshet og øke urinutskillelsen, noe som kan føre til at kroppen eliminere mer vann enn normalt. Hvis mengden av vann tapte ikke blir erstattet, kan føre til dehydrering. Men koffein er ikke bare en skurk, det stimulerer aktiviteten i hjernen og forbedrer hukommelsen.