9 enkle måter å justere kostholdet ditt for å gå ned i vekt - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

I motsetning til hva mange tror, ​​er det ikke nødvendig å endre noen diett for å gå ned i vekt. Bare finne noen måter å justere strømmen, med små handlinger som kan gjøre hele forskjellen i tid for å gå ned i vekt.

Endringer er enkle og på samme tid, en av de beste måtene å gå ned i vekt, fordi de tillater deg å spise hva som brukes, og på samme tid, bidra til å kutte kalorier! Her er noen tips:

1. Drikk vann og spis salat før måltider

Det første tipset er en av de enkleste måtene å hjelpe kosthold og starter selv før du spiser. Bare drikke et stort glass vann eller spise en salat med en lett dressing før måltider. Vann og salat vil hjelpe deg å føle deg full raskere under måltidet, og dette vil føre til at du ikke spiser så mye. Du vil ikke føle fratatt noe å spise, fordi det vil føle deg fornøyd. Også velge salat bidrar til å legge mer grønt i kosten, noe som alltid er bra for helsen.

2. Opt for grovbrød

Erstatte hvitt brød behandles med vanlig brød gjør ikke mye forskjell på kaloriinntaket, men langsiktig hjelp mye. Hele korn brød inneholder mer fiber, vitaminer og næringsstoffer. Derfor, de vanligvis møte mer og lenger enn brød som ikke er laget av hele korn. Så vil du ikke å spise så mye å tilfredsstille sult. Dessuten kan kroppen bryte dem ned lettere enn hvite behandlet brød, og de vil ikke bli lagret som fett!

3. Sett bearbeidet mat

Gradvis erstatte bearbeidet mat, som har en tendens til å være lav i næringsstoffer, noe som fører til at kroppen din til å søke mer mat å finne de næringsstoffene den trenger.

4. erstatte sukker med søtningsmiddel

Hvis du liker å blidgjøre kaffe eller te med sukker, er bytte til et søtningsmiddel en enkel måte å slippe uønskede kalorier. Men i stedet for kjemiske søtningsmidler, foretrekker naturlige alternativer som er sunnere og ikke inneholder skadelige ingredienser.

5. Endre måte å konsumere sauser

I stedet for å fylle salatdressing, plasserer sausen i en kopp og dypp gaffelen i koppen før spising salaten. Dette vil redusere sitt forbruk med 80% uten å miste smaken. Hvis å spise på restauranter, alltid bestille dressing på siden og helst melde deg færre kalorier.

6. Spis sakte

Hvis du ønsker å holde spise noen av dine favoritt retter, men også ønsker å gå ned i vekt, prøver å spise saktere. Nyt hver bit, tygge godt, og ta hensyn til kroppen din, se som han begynner å føle seg mett. Når du mottar dette signalet, slutte å spise. Som magen krymper, vil du få full raskere og med mindre mengde mat.

7. Skift margarin

Den margarin er laget av hydrogenerte oljer fremstilt kjemisk, og har vært knyttet til vektøkning, redusert metabolisme og en økt risiko for hjertesykdom. Så smør er et bedre alternativ. Og olivenolje enda bedre, det har helsemessige fordeler som kolesterol reduksjon, smør har ikke.

8. Bytt sine sauser

Smørbrød er alltid en av favoritt retter av de fleste, men er vanligvis høy-kalori, avhengig av sauser. Så hvis du velger smørbrød, foretrekker lettere sauser som sennep eller eddik. Også prøve å legge krydder grønnsaker, noe som vil bidra til å holde deg full og vil holde deg fra snacking chips eller andre godbiter.

9. Sett på is til yoghurt

Optisk for frosset i stedet for iskrem, kan du kutte ca 100 kalorier i gjennomsnitt. De er så deilig som, men mye sunnere.