grønnaktig utflod: hva det er, hva er årsakene og hvordan å behandle - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Hver kvinne har normale sekreter som forlater vaginal naturlig fuktig. Vanligvis er dette sekresjon er klar, og luktfri væske, som varierer i mengde i henhold til menstruasjonssyklusen og eksiteringen periode før samleie.

Endringer i farge eller lukt av utflod kan være et tegn på problemer for helsen. Utslippet er ofte et forsvar av kroppen til å bekjempe bakterier og andre mikroorganismer, inkludert de overføres seksuelt.

grønn flekker på truser er ikke normal når det gjelder deres intime helse, og derfor fortjener oppmerksomhet og omsorg.

Noe er galt

Den grønnaktig utladning, ledsaget av en ubehagelig lukt og kløe i de vaginale område kan indikere en sykdom som kalles trichomoniasis. Det er en seksuelt overførbar sykdom forårsaket av en protozo bor i livmor og vagina. Sykdommen kan også overføres ved forurensede undertøy og badehåndklær.

Noen ganger i noen kvinner infeksjonen har ingen symptomer, sier gynekologen Maria Luiza Campos. I andre tilfeller kan utslippet forårsaket av infeksjon har gråaktig farge, forklarer Maria Luiza.

Diagnostisering og behandling

Enhver type endret utflod kan betraktes som en form som organismen har til å advare som ikke er i perfekt stand. Det er en advarsel for deg å se din gynekolog og ta seg av problemet.

De tilfeller av trichomoniasis er diagnostisert ved laboratorietester slik som analyse av vaginal væske eller Pap. Behandling er med antibiotika for å bli foreskrevet av lege og partnerne trenger også behandling så det er ingen kontaminering av sykdommen. Mannen kan være infisert og har ingen symptomer, og derfor bør det alltid behandles med kvinnen, forklarer gynekologen Maria Luiza.

Endre noen vaner og beskytte deg selv

Den intime hygiene er en viktig faktor i forebyggingen og til og med behandling av vaginal utflod. Du må bruke produkter som beskytter skjeden og ikke blande seg inn i forsvar av genital slimhinner. Andre enkle endringer i livsstil kan sikre deres intime helse og bidra til å forhindre sykdom.

  • Trekker bomull truser;
  • Unngå for trange klær;
  • Unngå så mye som mulig ved bruk av daglige beskyttere siden de ytterligere kvele det indre området (opprette et innbydende miljø for mikroorganismer som forårsaker ras);
  • Når det er mulig, sove uten undertøy eller tilbringe noen perioder uten.

Legg merke til at et balansert kosthold spiller en rolle i å sikre konstant produksjon av vaginal lactobacilli (som er vagina immunceller) og hjelpe til å holde det vaginale pH innenfor normale grenser ved å hindre spredning av fremmede bakterier til kvinnekroppen.