Kopier trening akademi Sabrina Sato - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Beholder Sabrina Sato skinner på TV eller å tiltrekke blikk hvor det går - er en flyplass, en restaurant eller en klubb, kan du forestille deg hvordan jenta hans skjorte for å holde kroppen du har. Enhver kvinne ville elske å ha velskapt ben, rumpe og mage Durinho platå som Sabrinas.

Følg fullstendig opplæring gjennomført av programleder og lærer i 11 år, hva du skal gjøre for å oppnå en kropp som din, uten lidelse for mye.

Hemmeligheten av diva er trenden i treningssentre for en tid - og få flere tilhengere hver dag. Tidligere betraktet som en mannlig sport, boksing - og dens varianter, for eksempel kickboksing og muay thai, for eksempel - begynte å trekke oppmerksomheten til den kvinnelige publikum til å være et helt år uten restriksjoner, og at, tross alt, ikke er ment å gjøre noen i profesjonell fighter. Videre er det en morsom og hyggelig aktivitet.

Treneren til verten, Rodrigo Rodrigues, utarbeidet en serie på 30 minutter som skal gjøres to ganger i uken. Hvis du ikke er vant til fysisk trening, starte på et lavere tempo, og øker gradvis etter hvert som du får styrke.

1 - Hjem

Stretch. Sabrina trening krever god fysisk forberedelse og derfor er det viktig å unngå muskel spenninger og andre plager. Den godt gjort stretching er avgjørende for å sikre gode resultater. Benytt anledningen til å strekke alt du kan. Ikke glem at aktiviteten vil fungere med alle deler av kroppen.

2 - hoppetau

Med en passende streng for sin størrelse - skritt på midten av strengen, hvis kablene nå høyde på brystene hun har den ideelle størrelsen - begynne å hoppe med føttene sammen, for å bli vant til øvelsen. Deretter veksler mellom benene, som støtter den første en av gangen. Varigheten av øvelsen bør være 5-10 minutter. Hvis du er for trøtt, stopp før det.

3 - plass.basert

Dette er posisjonen som går hver bevegelsestrening. Borte bena litt, satte den venstre foten frem og holde knærne litt bøyd. Kontrakt magen og plasser hendene, nevene knyttet, chin-lengde.

4 - Unngåelse

Med base-klar posisjon, gjøre en dreiebevegelse sammen med overkroppen til høyre, som om unnvike et slag, og tilbake til startposisjon. Gjenta bevegelsen for en periode på 2 til 3 minutter for begge sider.

5 - Direkte

Fortsatt i utgangsposisjon, med håndflaten vendt ned, ta et slag i luften med sin høyre hånd, mens du vrir overkroppen til venstre, ta hælen på høyre fot fra gulvet. Deretter tilbake til grunnstilling. Gjenta bevegelsen for en periode på 2 til 3 minutter, alternerende mellom sidene.

6 - Cross

Formålet med cross-slag i ekte boksing er å treffe på siden av hodet av motstanderen. Med basislegemet i stilling, rotere legemet til venstre, mens et slag treffer luften med den høyre mot venstre side. Armen skal passere foran brystet under "kuppet". Ikke glem å holde flaten vendt ned for hånd og håndledd og albue justert. Gjenta bevegelsen for en periode på 2 til 3 minutter, vekslende sider.

7 - Hook

Kroken er et hardt slag, levert med en hånd-formet bue, fra bunnen og opp. Dette slag krever et sett bevegelse av bena og hofter. Fra posisjon-basis Lever slag med høyre hånd. Ikke strekk armen og hold den i en krok form, alltid med håndflaten vendt innover, mens du vrir kroppen mot venstre side. Gjenta bevegelsen for en periode på to til tre minutter.

8 - runde spark

Forlater utgangsstillingen, strekker det høyre ben til siden, samtidig som strekker seg til høyre arm. Hold litt bøyd støtte beinet. Vende tilbake til utgangsposisjonen og gjenta durente 2 eller 3 minutter, alternerende mellom sidene.

9 - kne

Forlater startposisjonen, bøy høyre bein opp, så for å gi et kne i luften, mens du trekker armene tilbake, håndflatene innover. Gå tilbake til startposisjonen og gjenta for 2 eller 3 minutter, vekslende ben.

10 - front kick

Fra grunnleggende posisjon, heve fronten høyre ben, ta et frispark. Hold litt bøyd støttebenet, samtidig som strekker armene tilbake. Vende tilbake til utgangsstillingen og gjenta, alternerende benet, for en periode på 2 til 3 minutter.

11 - Bending

Med knærne på gulvet og føttene sammen eller krysset, åpne armene foran skuldrene og legg hendene ved siden av stammen. Utvide armene. For å forbedre effekten av trening, prøv å litt heve beina på bakken. Deretter albuen bøye til en vinkel på 90 grader og igjen løfte stokken. Gjenta bevegelsen 5 til 10 ganger.