Seed Sucupira - Kvinner tips

Forbruket av Sucupira frø har blitt popularisert mer hver dag gjennom urtemedisin. Det antas at den hvite Sucupira-ekstrakt har mange gode egenskaper for helse, inkludert noen allerede bevist vitenskapelig.

For lenge siden indianerne allerede brukt Sucupira for behandling av ulike plager, ta te eller vin infusjon av denne planten. Foreløpig urtemedisin tilbyr Sucupira frø ekstrakt i kapsler, men det te kan også være forberedt hjemme.

Hva er Sucupira frø?

Den essensielle oljen er mye brukt som aromatisk olje. Denne oljen er hentet fra barken og frø Sucupira. I tillegg er det også antatt at de essensielle oljer av Sucupira kan være gode allierte i kampen mot prostata svulst.

Studier viser at også den oljefrø Sucupira har anti-inflammatorisk, antibiotika, antioksidanter, bedøvende og anticarcinogenic. Derfor bidrar til deres inntak bekjempe revmatiske og inflammatoriske sykdommer, så vel som til behandling antissifilítica og energi.

Forbruket av Sucupira kjerneekstrakt er godt egnet for dem som lider av revmatisme, artritt og ben- og leddsmerte generelt. Dets anvendelse er også angitt etter lange perioder med intens fysisk trening, som det har antioksidantegenskaper.

Sucupira Seed Tea

Den Sucupira frø te kan fremstilles i hjemmet, og har smertestillende og anti-inflammatorisk effekt. Det anbefales for te, fortsatt friskt, noe som gjør hver tredje time og forbruker vann i denne perioden.

Sucupira Tea Oppskrift

ingredienser

  • 12 frø Sucupira
  • 3 liter vann

Hvordan å forberede te Sucupira

  1. Elt kornene, inntil den innvendige harpiks som skal vises;
  2. Plasser frøene i kokende vann i et og et halvt minutt, og deretter fjerne fra varme;
  3. La den avkjøles med et lokk over pannen.

Te forbruk kan kombineres med inntak av Sucupira ekstrakt kapsler for behandling av mer alvorlige smerter. Imidlertid er det anbefalt at det ikke er tatt for mer enn femten påfølgende dager, til tross for at ingen bivirkninger eller kontraindikasjoner.