Hva er bedre: å løpe eller gå? - Kvinner tips

Når du velger å praktisere fysisk aktivitet for å opprettholde vakker og sunn kropp, mange kvinner er i tvil mellom løping og gåing.

Faktisk både aktiviteter er ideelt for de som ønsker å gå ned i vekt. Tross alt, de er aerobe aktiviteter, som gir betydelig kaloriforbrenningen.

Ideelt imidlertid gjøre en blanding av de to aktivitetene, balansere tid hver av dem og ta fordel at hver kan gi.

Men ingen av disse aktivitetene, selv vandre, bør praktiseres uten aktsomhet og veiledning.

Derfor foreslår vi at i det minste å få du oppsøke en fysisk pedagog for å hjelpe deg med å gjennomføre fysiske aktiviteter.

Eksperter anbefaler alternerende mellom gåing og løping under fysisk trening. Jeg foreslår at du går opp til et punkt der du kan innse at gang blir slitsomt og så den ideelle er å flytte til trav. Lyset går, i dette tilfellet kan være enda mindre slitsomt enn å gå.

Det er viktig ikke å tvinge kroppen beveger seg for fort, fordi trekkene kan gjøres på feil måte, angripe kroppen og forårsaker smerte du føler under og etter trening.

Det er derfor det er viktig å være oppmerksom på merke at tiden går fort begynner å bli ubehagelig - for eksempel - når du føler smerter i mageområdet.

Disse smertene er forårsaket av økningen i produksjon av melkesyre, og de kan selv gjøre en person slutte å praktisere øvelsen, fordi generelt er veldig sterk.

Det anbefales deretter gå raskt og løpe lett vekslende fem aktivitet i fem minutter.

På den måten maksimere praksis tid og øker også sjansene for å miste vekt ved å brenne kalorier løping og spasering gi.

Husk imidlertid at det er viktig å konsultere helsepersonell før venturing i fysisk trening uten veiledning, da det kan koste deg din helse.