Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

I lang tid, Førbryllupsfest eller kjøkken te var det eneste alternativet for å møte bruden og gjestene før bryllupet for et øyeblikk av samspill, morsom og også bidra til å fullføre den omfattende listen over nødvendige redskaper for den nye ekteskap. Men i dag, selv om det fortsatt brukes, andre hendelses alternativer har dukket opp for å "erstatte" eller bare utfylle feiringen som leder opp til den store dagen.

Par som bor sammen lenger, for eksempel, og derfor har allerede en "komplett" hjem, ofte dispensere et møte som er avhengig av en liste over gaver som skal gis. Noen velger å lage en Tea Bar, en moderne versjon av kjøkkenet te, men hvor er invitert både kvinner og menn, og gaver generelt er til parets bar: importert øl, vin og andre drikker, så vel coquetelaria av tilbehør, glass og boller.

Blant kvinner, derimot, er i dameundertøy part tilfelle at flere har stått fram i dag. Ideen i utgangspunktet er å presentere bruden med undertøy slik at hun kan gjøre det meste av bryllupsnatten og krydre begynnelsen av ekteskapet. I tillegg, selvfølgelig, blir møtet et øyeblikk av stor moro mellom det og de nærmeste vennene.

Ekteskapet konsulent Estênio Azevedo forklarer at undertøy te er en utelukkende feminine og intime møtet der bruden skal føle seg vel med hennes venner og godmothers. "En ekte 'Club Lille Lulu', der temaet dreier seg om forberedelse for natten av brudeparet. Ideen er å utveksle erfaringer og ha det gøy mellom venner, "sier han.

Lyst til å bedre forstå hvordan undertøy fest og hvorfor i dag er det arrangementet "elskling" blant kvinner som er gifte! Sjekk ut all informasjonen nedenfor!

Les også: 5 feil som bruder gjør når du kjøper kjolen

1. Organisering

Arrangementet vanligvis vanligvis ordnes for en slektning (søster, fetter) eller neste nærmeste venner av bruden. Azevedo sa at te kan ordnes selv bruden, siden en annen person er ansvarlig for å lage spill til å bli holdt.

Dermed hendelsen kan eller kan ikke være en overraskelse for bruden, men den mest anbefalte er at minst spillene som vil bli gjort er lagret under lås og nøkkel, for å overraske bruden på dagen av møtet!

"Jeg anbefaler ofte at te organisasjonen er laget av noen svært nær bruden, fordi det er en hendelse som bringer intimitet av hennes fokus, må du være klar over hvordan hun vil føle seg vel i å utsette," sier Azevedo.

"Fordel oppgavene er alltid det beste alternativet, fordi mange mennesker til å hjelpe, og i denne fasen av spillet, vil bruden være gale med bryllup forberedelser," ekteskapet konsulent.

Hvis hendelsen er ikke en overraskelse for bruden, vanligvis er det opp til henne å lage en ønskeliste, som indikerer design, farger og dameundertøy butikker som er til deres smak. Hvis det er en overraskelse, men vil gjestene har å risikere å kjøpe gaver.

Les også: 6 av bloggere brudekjoler å inspirere ditt valg

Vanligvis er undertøy partiet holdt omtrent en måned før bryllupet. Men det er viktig å vurdere bruden forpliktelser.

Hvis hendelsen er en overraskelse for bruden, er det viktig å planlegge nøye og få hjelp av brudgommen selv, moren eller søsteren, for eksempel, for ikke å ta risikoen for bruden planen en annen avtale i samme dag.

2. Tema / Dekor

Ideen er å la kreativiteten i valg av tema og innredningen! "Hvis du velger den grunnleggende, tenk på noe romantisk, sensuell og krydret og kan skape et eventyr med en kabaret. For romantikken, bruke duse farger som baby rosa og lilla; pastellfarger også dekorere med denne saken ", sier Azevedo.

"Men hvis ideen er sensualizar, misbruk av varme farger med sine respektive kombinasjoner, er mitt forslag å kombinere den svarte (Mystery) med rød, oransje eller gul, men det viktigste å huske er å ha det gøy, og så ingen grunn til å holde de ulike temaene som vi ser på internett. Søk inspirasjon, men skape noe som virkelig er til ansiktet (eller brudens ansikt, hvis arrangementet blir organisert av brudepiker og venner), "ekteskapet konsulent.

Foto: Avspilling / The Hen Planner

Foto: Avspilling / The Hen Planner

Foto: Avspilling / The Hen Planner

Foto: Avspilling / The Hen Planner

Foto: Avspilling / Nite

Foto: Avspilling / Nite

Foto: Avspilling / Case her

Foto: Avspilling / Case her

Foto: Avspilling / Vibrant Bride

Foto: Avspilling / Vibrant Bride

Foto: Spill / Grace og Gusto

Foto: Spill / Grace og Gusto

Foto: Avspilling / Min D-Day

Foto: Avspilling / Min D-Day

Foto: Avspilling / Min D-Day

Foto: Avspilling / Min D-Day

Foto: Avspilling / Min D-Day

Foto: Avspilling / Min D-Day

Foto: Avspilling / Bride Liner

Foto: Avspilling / Bride Liner

Foto: Avspilling / Bryllup Småting

Foto: Avspilling / Bryllup Småting

Foto: Avspilling / Bryllup Småting

Foto: Avspilling / Bryllup Småting

Foto: Avspilling / Gifte kjærlighet

Foto: Avspilling / Gifte kjærlighet

3. Mat og drikke

Azevedo understreker at det må tilbys noe praktisk og kan bli utsatt for folk å tjene hjemme og når de vil. "Jeg foreslår gode snacks, kjøttpålegg, bakverk eller den klassiske jordiske brød. Godteri er også hjertelig velkommen, spesielt de som stammer fra sjokolade (godteri i hjerte form gjøre en stor suksess), "sier han.

For de som ønsker å perfeksjonere, kake og godteri og / eller sjokolade innredet tema undertøy er gode valg!

For de drikker, er det opp til smak av bruden og gjestene. Hvis du har for vane å ta øl, for eksempel, flott. En musserende vin er også et godt valg. Det er også viktig å ha alkoholfrie drikkevarer, som vann, juice og / eller brus. For "straff" kopper kan anvendes tequila, eller dribling, eller vodka, etc., fortrinnsvis i henhold til preferansene til brud. (Tross alt, det er slutty tvinge henne til å ta en drink du hater, ikke sant?).

4. Aktiviteter og spill

I tillegg til en Bryllupsutstyr Dusj, spillene er viktig i undertøy festen. Mulighetene er uendelige!

"Det finnes flere typer spill som kan utføres, noen enklere slik som de har gjort i te kjøkken eller baby te, eller selv de mest krydret, ofte med bruk av leker funnet i spesielle butikker (fr butikk) . Av alle mulighetene, er den mest brukte showet som bruden gjør gaver mottatt, noe som gir en sjanse til hver kommentar og foreslå andre kombinasjoner, men selvfølgelig, hvis hun føler seg komfortabel med å gjøre det, "sier Azevedo.

kan se noen ideer for en svært underholdende te under deg!

 1. Bruden parade med noen av undertøy hun fikk, noe som gir mulighet til å kommentere på venner og foreslå andre kombinasjoner.
 2. Før du åpner gaven, bør bruden prøve å gjette fargen på undertøy. Hvis du treffer, vennen som gir gaven betaler "straff" (som kan være et glass drikke, eller gjøre noen imitasjon, eller dans, eller male ansiktet etc.). Dersom bruden galt, er det som betaler "straff".
 3. Du kan kjøpe flere elementer "sexy" som truser, BH masker, kostyme parter etc. En av arrangørene vil sette en vare på et tidspunkt i boksen. Boksen skal da hånd i hånd for å passere invitert hjulet og når organisering stoppe musikken, bør personen du er sammen med den åpne den og bære eller bruke det som er inni.
 4. Før dagen eller begynnelsen av partiet, skriver hver gjest på et stykke papir en kort setning om en situasjon som skjedde med bruden og hennes, for eksempel, en barndom mico; en morsom situasjon av skoledagen; et parti som hadde en flott tid sammen etc. Uansett, noe som bruden kan huske og som kan deles med andre deltakere i te folk. De anonyme notater bør plasseres i en boks; hver deltaker tar et papir og lese for alle. Bruden må da gjette hvem som var forfatteren av uttrykket. Hvis du mislykkes, betaler du en straff (som må settes på forhånd blant alle).
 5. Ganske tradisjonelle, er spillet av spørsmål og svar skal vurdere om bruden og brudgommen er i harmoni. Ta en quiz og høste brudgommen svar før te skje. På dagen for festen er de samme spørsmål for bruden og svarene skal "hit". Hvis hun savner noen svar at brudgommen ikke har svart det samme, bør ta straffen (også definert tidligere). Hvis den treffer, men du kan velge noen til å betale straffen i hennes sted! Verdt mer generelle spørsmål som "hva er din favoritt mat"; svært spesifikke spørsmål om paret, for eksempel "når du slår første gang"; eller enda mer krydret spørsmål og / eller uvanlig.
 6. Hver deltaker skriver på et stykke papir en av sine funksjoner og sitt navn. Hvem koordinerer dette spillet, plukker opp en av avisene og leser ut bare den karakteristiske stemmen. Bruden må da sette navnet på vennen. Hvis du gjør en feil, betalte straffen. Hvis du treffer, er den venn som betaler straffen.
 7. Hvert skriver i en artikkel en 'hemmelig for å holde alltid lykkelig forhold '(kan være en' seriøs råd "eller noe mer uformelt, morsomt). Bruden vil motta alle papirer og må gjette hvem som ga alle forslag. Hvis du mislykkes, betaler du gave. Hvis du treffer, som betaler gaven er hennes venn!
 8. Kjærlighetserklæring: bruden bør ringe brudgommen med sin mobiltelefon mangler høyt, og gjøre en kjærlighetserklæring til ham, bruker, men noen uvanlige ord valgt av arrangørene av te, alt merke seg ordene tid og viser for bruden!
 9. Arrangøren skal skille noen bilder av bruden med gjestene for mye og / eller andre, og dekk (med svart papir, for eksempel, eller på datamaskinen hvis presentasjonen er brukt i PowerPoint) på bildet av mennesker. Bruden må da gjette hvem som er den personen som er "mangler" i bildet. Hvis du mislykkes, betaler du gave. Hvis du treffer, du velger noen av gjestene å betale.
 10. Bruden siterer et element som ofte invitert / kan ha i sekken. De som ikke har varen må betale en bot. Deretter kan gjestene gjøre det samme spill på bruden: hvis hun ikke hadde de elementene som er nevnt i posen, betale straffen. Eksempler: speil, leppestift, foto kjæreste / forlovede / ektemann, hårbørste, tannbørste, penn etc.
 11. Gjett sangen: en av gjestene bør be om bruden å synge en sang med et bestemt ord. Hvis hun synger, betaler gjesten gave. Hvis du mislykkes, det lønner seg. Ideer: synge en sang med "ekteskap"; med ordet "mann"; med ordet "forhold" osv

Dette er bare noen få forslag til hva som virkelig teller er å bruke kreativiteten! Det må imidlertid ta hensyn til stilen på bruden og respektere deres privatliv. For eksempel, hvis det er en person som ikke drikker, er det helt unødvendig å tvinge henne til å ta visse drinker som straff! Hvis hun er veldig sjenert og reservert, absolutt ikke liker å måtte bære undertøy som vant og / eller snakke om detaljer om deres forhold.

I tillegg til annen å snakke om tidligere situasjoner, arrangørene / inviterte bør passe på å ikke utsette saker som bruden ikke ønsker dem til å bli delt med andre hendelsen. Sunn fornuft er nøkkelen!

5. Liste over gaver og invitasjoner

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Azevedo påpeker at dette er ens eget ansvar brud. "Det er hun som skal angi hva de liker å bruke og hvilke modeller å forlate mer behagelig. Husk at vi snakker om undertøy, da bruden har til å føle seg komfortabel utsette din personlige smak for folk som vil invitere. Statlige butikker er også et godt alternativ, men det er viktig å vurdere prisen på utvalgte butikker og se om det oppfyller publikum. En spiss er de store varehus som Marisa, C&A og Renner, populære butikker og lett å finne. Men hvis bruden vanligvis bruker bare deler av en bestemt butikk, er det sannsynlig at det vil indikere at butikken ", sier han.

Hvis undertøy parti er en overraskelse for bruden, vil de aller arrangørene / inviterte risikere kjøp av gaver. Det er viktig å vite hvor mange hun vanligvis bærer og prøver å ta hensyn til dine preferanser for å gi biter hun faktisk vil bruke. Det er interessant å kjøpe på steder der det kan endre hvis dette ikke tjene eller hun ikke liker.

Noen elementer som kan være en del av gaven listen er:

 • reserve nikkers (enten inntekt eller bomull, mer eller mindre sensuell, tar hensyn til brudens smak);
 • korte gensere;
 • genser (fortrinnsvis silke);
 • BH og truser sett (i stor grad avhenger av brudens smak, men de hvite og svarte farger er de som er mest vellykkede);
 • Bras løs;
 • Toalettsaker (fortrinnsvis dekorert, og søte);
 • Full korsett;
 • kapper;
 • Baby doll;
 • Badesalt og / eller massasjeoljer;
 • Leker som finnes i fr butikk.

Når det gjelder gjester, vær oppmerksom på at skal bli kalt bare de kvinnene som har svært intime med bruden. Hvis det er "inni" selve arrangementet indikere hvem som skal bli kalt. Men hvis arrangementet blir organisert av venner som en overraskelse for bruden, er sunn fornuft opp til organisasjonen! Det er en fordel å ha et møte mellom 8-10 venner av samme klasse (som bruden har personvern) enn å ringe flere folk og til slutt, la flau bruden å snakke om visse problemer og / eller delta i visse spill.

Når du oppretter en invitasjon til arrangementet, er kreativitet nøkkelen! "Antallet inviterte er liten (fordi det er et veldig intimt møte), så dikte noe mer avansert, basert på temaet du har valgt for dekorasjon. Som for informasjon, som ikke kan gå glipp av er detaljene i listen over gaver, samt angivelse av kostymer, kostymer eller rekvisitter, hvis du har ", sier Azevedo.

Skal partiet være en overraskelse, er det viktig at invitasjonen signal, slik at ingen gjest "Gi hull" og kommentar på te med bruden!

6. Favoritt

Det er tusen muligheter, og det som teller er å bruke kreativiteten! Men som undertøy partiet er faktisk en hendelse som kommer før hovedturneringen (ekteskap), er det ikke nødvendig å bruke mye tid eller penger på det. Med mindre bruden og / eller arrangørene gjør en masse spørsmål!

"Jeg argumenterer for at minnet i alle fall bør være noe nyttig, er en nøkkelring eller en boks med drikke og glass, for eksempel," sier Azevedo. "Men for denne anledningen spesielt, anbefaler jeg litt godteri, slik som cupcakes, minibolos potten kake, kjærlighet eple, kake, honning brød eller marmitinha dekorert med godteri. Jeg foreslår at dette ikke å kreve for mye energi å utvikle en undertøy megachá med tanke på at den store dagen nærmer seg, "sier han.

"Mitt tips for bruden er: la brudepiker og venner arbeide og overraske deg med organiseringen av te mens du tar vare på alle detaljer for å imponere dem i bryllupet," ekteskapet konsulent.

7. Plasser

Azevedo påpeker at stedet skal være en der bruden føler seg vel. "Det er den intimitet som den vil bli utsatt, så det kan ikke være noen forlegenhet, og hvis det er fordi spillet passerer det punktet. Er hjemmet til en venn, hjemme eller i salongen av sameiet, skal arrangørene alltid være på vakt og sikre at bruden er godt med alt som var forberedt på det, og hvis de ser at noe er ikke behagelig, det abortere oppdraget, slå på lyden, og nyte en drink på en måte som alle er fornøyd, spesielt honoree ", sier han.

Barer, restauranter eller noe annet offentlig sted er ikke anbefalt for denne type anledning. Det beste er å holde te hjemme hos en av arrangørene, i huset til bruden selv i hallen av bygningen, en liten gård etc.

Hvis hendelsen er en overraskelse for bruden, er det viktig å tenke på hvordan du skal ta deg til stedet! Alt dette bør være planlagt på forhånd.

8. Foto

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

poster kan ikke gå glipp av denne spesielle øyeblikk! Som partiet er ganske intim, mange ender opp med å velge å forlate ansvarlig for bildene en av arrangørene / inviterte som har mer erfaring i skyting. Det er imidlertid verdt å merke seg, ingenting sammenlignet med et verk av en profesjonell fotograf!

Hvis bruden selv organiserer te selv skal ta beslutningen om ikke å ansette en fotograf. Det bør vurdere, selv om fortsatt føler "rolig" med tilstedeværelse av den profesjonelle i arrangementet. Kanskje leie en fotograf til å være et godt alternativ.

Hvis du er venner / brudepiker / familiemedlemmer som organiserer te, må de inngå en avtale om tilstedeværelse eller fravær av en profesjonell fotograf. Vurdere spørsmålet om bruden intimitet og også økonomisk. Men uansett, hvis de velger å ikke ansette en profesjonell, må du huske å velge en ansvarlig for registrering av de beste øyeblikkene og innredningen av dette unike arrangementet i brudens liv, som selvfølgelig alltid gi å le!

Inspirert: undertøy parti videoer

I videoene under kan du bli inspirert med noen hendelser og sjekke ut tipsene gitt av bloggere om undertøy fest!

1. Nitielle Mendes

Videoen viser en del av spillene holdt i te Nitielle Mendes, Bula Fashion blogg.

2. Blomster Jente

Detaljer outdoor gjennomført undertøy fest, tema Tiffany / Breakfast at Tiffanys.

3. Estefane Gluci

I videoen viser Estefane hvordan det ble gjort utsmykningen av hendelsen, og noen av spillene holdt. Forskjellen her er at da undertøy festen ble jubileum.

4. Babi Costa

I videoen viser Babi snarere enn rullet inn i sin te, som ble utarbeidet for henne og en av hennes brudepiker.

5. Ana

Videoen viser brudepiker og venner av Ana, Home Sweet Ana blogg, forbereder en overraskelse undertøy fest for henne.

mer inspirasjon

Du kan også inspirere flere bilder under!

Foto: Avspilling / bær og kjærlighet

Foto: Avspilling / bær og kjærlighet

Foto: Avspilling / Silk

Foto: Avspilling / Silk

Foto: Avspilling / Min D-Day

Foto: Avspilling / Min D-Day

Foto: Avspilling / Min D-Day

Foto: Avspilling / Min D-Day

Foto: Avspilling / Min D-Day

Foto: Avspilling / Min D-Day

Foto: Avspilling / Young Bride

Foto: Avspilling / Young Bride

Foto: Avspilling / Young Bride

Foto: Avspilling / Young Bride

Foto: Avspilling / Aline Prolo

Foto: Avspilling / Aline Prolo

Foto: Avspilling / Larissa Ronchi

Foto: Avspilling / Larissa Ronchi

Foto: Avspilling / Carol Tognon

Foto: Avspilling / Carol Tognon

Foto: Avspilling / Inspire Log

Foto: Avspilling / Inspire Log

Foto: Avspilling / Teaspoon Brides

Foto: Avspilling / Teaspoon Brides

Foto: Avspilling / Jeg tok Bouquet

Foto: Avspilling / Jeg tok Bouquet

Til slutt, husk: undertøy partiet bør være et intimt arrangement der, fremfor alt, bruden føler seg vel. Dessuten er det viktig å bruke kreativitet og selvfølgelig ha mye moro !!