Demoiselle: den nye figuren av brasilianske bryllup - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

I USA og enkelte europeiske land, i tillegg til bruden, det er en annen kvinnelig figur som skiller seg ut for sin betydning og tradisjon i bryllup seremonier, den Demoiselle.

Navnet kommer fra det franske og betyr "jente", "jomfru" eller "øyenstikker", og tjener til å utpeke damen voksen ære eller ungdom som følger bruden til alteret bistå det i alt som det tar for å sikre at det er alltid upåklagelig. Kan være en singel dame eller mer, er bruden som bestemmer. Et annet begrep som brukes ofte er brudepiker, Når det gjelder bryllupet brudepiker.

Denne tradisjonen har sin opprinnelse i antikken fra en legende som sier at tilstedeværelsen av andre kvinner kledd på samme måte som bruden og eskorte henne til alteret servert å forvirre de onde åndene om hvem faktisk ville være bruden, og dermed fjerne all misunnelse eller onde øyet som kan ramme henne på hennes bryllupsdag.

Bryllup stil definerer rekkefølgen for oppføring av Demoiselles i kirken. I noen tilfeller, de kommer før bruden med sine jevnaldrende sammen med resten av prosesjonen, men det er seremonier der æren av gudmor kommer like bak bruden holder henne slør, som i den mest omtalte bryllup av århundret, prinsesse Kate Middleton, hvor hans søster Pipa var ansvarlig for å skrive det i kirken, holde og fikse sløret.

I Brasil, bruder er mer hver dag på jakt etter nye alternativer for å transformere den tradisjonelle rite som noe fantastisk, så demoiselles begynne å få bakken i seremonier i henhold til nye former.

Mange bruder ikke gi opp de små sider og brudepiker, som i noen amerikanske seremonier, for eksempel, er erstattet av voksne damer. Faktisk er det ikke benektes nåde av å se de små kommer inn i kirken, men som ønsker å inkludere Demoiselles, brudepiker og holde de små, bør være oppmerksom på antall personer i prosesjon til å ikke gjøre det altfor lang og utmattende for gjestene og spesielt ikke for å fylle alteret.

Sjarmen av Demoiselles er en drakt konto. Sammen med bruden bør de definere modeller, hilsener og fargene på kjoler. Det finnes tilfeller der fargene på kostymer til voksne damer er forskjellige, men alltid i svært nære nyanser av hverandre. Men i de fleste tilfeller kjolene har samme farge, subtilt differensiere seg i modellen, bare detaljer som stropper, bånd, kutt og lengder for å møte variert smak, men det også er på skjønn av bruden.

De pastellfarger som fersken og rosa er den mest brukte, til det faktum at en av betydningene blir øyenstikker, men dristigere bruder tillate nyanser av lilla, rød og selv svart.

Bryllup utført i løpet av dagen og i åpen kamp kortere eller Ankel floral utskrifter og modeller er velkomne.

Effekten av tonen i Demoiselles, uansett hva det er, i motsetning til det hvite bruden sikrer en super fin effekt i bilder av albumet og hvit skiller seg alltid ut.

Bukett demoiselles kan ikke bli glemt. Han kan se ut som brud, men bør alltid være lavere.

Som for sminke og frisyrer av Demoiselles, er ideen om at de er enkle og ikke noe overdrevet, som på noen måte de kan trekke mer oppmerksomhet enn bruden.

Valget av en eller flere Demoiselles er et bevis på kjærlighet, venn og fremfor alt pålitelig. I tillegg til å hjelpe bruden med alle forberedelsene før seremonien som brude dusj organisasjon, bachelorette sin, valg og kjole tester, hår og sminke, de har et ansvar for å formidle ro og ro til bruden til tider før seremonien, slik at mer intimt de er valgt, jo lettere vil det være å forstå den virkelige betydningen av dette tallet som går langt utover å forlate den vakreste seremonien.

Den amerikanske kino er full av referanser om emnet, og en av de mest kjente kalles "Kledd for å gifte seg", en romantisk komedie der hovedpersonen levde den vakre Katherine Heigl var forlover av 27 forskjellige bryllup. Ingen tvil, en praktisk og morsom måte å bedre forstå faget og en stor kilde til inspirasjon for de som ønsker de mest varierte antrekk.