1. Tradisjonell

Tradisjonelle ekteskap er en som har klassiske elementer som vi er vant til å se i dekorasjonen fleste bryllup. Bord og polstrede stoler, bord center med blomster eller lys, klassiske farger som champagne, mørk grønn, brun. Dette er det ideelle tema for de som ønsker å gjøre et ekteskap som ikke kjører mye til regelen. Kombinerer med tradisjonelle familier par.

2. Moderne

Den moderne bryllup har en mer moderne innredning, men likevel elegant. Glassbord, speil i dekorasjonen, ulike farger og litt mindre protokollen er noen av funksjonene i dette temaet. Kombinerer med unge par som ønsker en mer strippet ekteskap og er tilpasset de nyeste trendene for bryllup.

3. Land

Dette bryllupet tema er en hit i Brasil, tross alt her temaet landet og backcountry er en stor skatt. For deg som elsker klimaområdet, hester, country musikk, er dette det perfekte temaet. Landet bryllup kan gjøres på landsbygda, med telt eller i et godt dekorerte skur, eller i byen, et festlokale med dedikert dekorasjon til emnet landet, med tremøbler og farger i nyanser av brunt, grønt og halm .

4. Seasons bestemt

En annen idé som du kan bruke i ekteskapet, er å dekorere i henhold til enhver årstid. I løpet av våren, dekorere med masse farger og blomster. I sommer, med kalde og friske farger som grønt og blått. I høst, med varme farger som vin eller terracotta. Og i vinter, med varme farger og lys i center. Ved hjelp av kreativitet du kan skrive ut værstasjonen i hver eneste detalj av partiet.

5. Filmer

Hvis du og din forlovede er lidenskapelig opptatt av film og kino, er dette tema for deg. Du kan velge en film og bruke det som et tema og ønsker tør, kan selv bære kostymer inspirert det. En annen idé er å dekorere inspirert av kinoen selv, uten å bruke en bestemt film tema, men filmbransjen generelt. Den kombinerer med en film buff og moderne par.

6. Beach

For et par som ikke dispensere en strand, ingenting bedre enn å bli inspirert i sin paradisiske natur å komponere temaet for den store dagen. Nyanser som sand, blå og gul pastell, er noen av alternativene for dekorasjon fargepalett. For par som ønsker å gjøre en annen bryllup, er det lurt å satse på seremonien og festen på stranden selv bruker telt og bord i det fri. Par som ikke kan bruke dette alternativet, kan du satse på en strand innredning selv i et lukket sted vekk fra stranden, det som teller er å la klimaet på god beliggenhet ved stranden.

7. Provençal

Temaet er inspirert av regionen kalles Provence, Sør-Frankrike, bringer bryllupet elementer som skiller seg ut spesielt i mobil. krumlinjet former, godt utformet, med en elegant rustikk stil er temaet nøkkelen. Farger som hvit, brun, vin og lavendel er også en del av stilen. Kombinerer med elegante par og nyter provençalsk dekor.

8. Retro

Dette er det ideelle tema for par du liker vintage og retro stil av kjole og dekorere. Platespillere, skrivemaskiner, bøker og gamle telefoner kan være spill på dekorasjon. pastellfarger er best egnet til å gi retro luft til miljøet. Den delikatessen er også et aspekt av dette problemet, så det er verdt å investere i søte og romantiske stedene.

9. Rustic

Den rustikke temaet er definert i hovedsak med møbler uten å fullføre "akkurat passe" dagens mobile. Innredningen omfatter tre elementer som kan ligne på land, men som også kan ha et urbant berøring. Suits strippet par som ikke insisterer på en ekstremt tynn og stilfull innredning.

10. Mini bryllup

Den miniwedding er noe mer enn en kamp for få gjester. Som det har et lite antall deltakere, kan du dekorere partiet med egendefinerte elementer og la feiringen med ansiktet til bruden og brudgommen. Dette temaet passer par som ønsker å gjøre noe lite, men svært spesiell og intim.