Makeup for gjester i bryllup natt - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

For noen bryllup inviterte valget av produksjonen er et dilemma. Hva kjole å ha? Hva sko? Hva frisyre? Hva slags sminke? Og så videre. Det viktige i denne situasjonen er å analysere den tiden seremonien passer. Bryllup på natten, som regel be om litt mer glamour i utseendet.

Noen omsorg er avgjørende for produksjonen er balansert. Hvis du allerede har praksisen med automaquiagem du allerede sparer tid og penger. Men for de som fremdeles ikke har nok ferdigheter til å gjøre alene, er kunsten å finne en pålitelig profesjonell for å ikke ha feil.

Oppdag 5 tips for å inspirere produksjonen av sminke i natt bryllup:

1 - Ikke overgå bruden

Bruden er utvilsomt den viktigste attraksjonen i et bryllup, alle øyne og blinker står overfor den. Og det er derfor vi har flere regler for kles både brudepiker som inviterte, er det ikke?

Og make-up av produksjonen er ikke annerledes. Vi har et sett mønster av hvordan gjestene skal bruke sminke, men det er verdt å alltid tenke på harmonisering antrekket med hår og sminke for å ikke la den overdrevne utseende og trekke mer oppmerksomhet enn bruden.

2 - ikke kombinasjonen av klær med sminke er nødvendig

Den historien for å matche tonen i øyenskygger med tone kjole har lenge gått bort. Makeup er en uavhengig valg, dvs. må balansere utseendet og ikke kombinere ett hundre prosent. Det er verdt å huske også at valg av farger som brukes må være kompatibel med din hudfarge.

3 - balansert Makeup

Balanse er viktig for et godt resultat i produksjonen. Den eldste og enkle tips som kan hjelpe mye for å unngå overdrivelse velger å fremheve eller munn eller øyne.

For eksempel, hvis du velger en mørkere nyanse, med røykfylt og falske øyevipper, munnen kan bli slettet i nude toner eller lys rosa. Lenger hvis du velger å satse på rød leppestift, foretrekker lysere nyanser i øyet eller en mer diskret skissert.

4 - Kvalitet i makeup

Vi er underlagt alle typer følelser i noen ekteskap? Derfor er det viktig at makeup er av god kvalitet og har en god finish. Spissen er å forberede huden med: primer basis korreksjon og et vakuum for å hjelpe til å feste natten. Et annet viktig skritt er å bruke den største mengden av produkter vanntett mulig vann i øyet. Så du ikke risikerer å komme til festen med ansiktet uskarpt.

5 - Produkter for retusjering

Selv tar alle vare å ha en god kvalitet makeup er nødvendig å ha noen ekstra produkter i posen. De viktigste er: leppestift for å ta opp etter middagen, kompakt pudder for å fjerne glansen av huden ved behov, rødme og vev for nødhjelp. Med disse produktene kan garantere deg kvaliteten på sminken hele natten.

Sjekk ut noen sminke for å inspirere produksjon

[Ngg_images display_type = Photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip gallery_ids = 290]