Wedding Music - Kvinner tips

den bryllup musikk Det hjelper å komponere den romantiske atmosfæren og spenningen av seremonien og festen av animasjon. Når brukt i kirken og mottak musikk er spilt, vil de ta med seg minner fra forskjellige tider.

Sangene bør velges nøye til de forskjellige øyeblikk av seremonien. I kirken, kan bruden velge en annen melodi for brudgommens inngang, en annen for groomsmen og én for henne grand entré.

tradisjonelle Bruremarsj marsj~~POS=HEADCOMP Det går aldri av moten og er fortsatt musikk for bruden inntreden i kirken Mer brukt. Men noen par velger nå dristig og velge mer moderne fag som instrumental musikk, film temaer eller en sang som har preget noen fase av livet av paret, som den første datoen, det første kysset, bruk av dating.

På tidspunktet for å tilby velsignelse for paret, er et godt valg å velge en mer delikat og romantisk sang. I utgangen av kirken engasjert, kan melodien være mer livlig.

den bryllup musikk ideelle er alltid den som har en spesiell betydning for paret, men blant favorittsanger og mer brukt av paret er: Ave Maria; Jesus glede av menn; Jeg vet at jeg vil elske deg; Phantom of the Opera, Ode til Joy; Chopin Sonata; Chopin Sonata; Spring fra Vivaldis fire årstider; Pomp og prakt; Serenata Schubert, blant andre.

Musikk for mottak

For mottak, kan bruden og brudgommen velge et band eller en DJ. Det er ingen fast repertoar av musikk til bryllup, men den ideelle er at paret huske på at folk i ulike aldre og smak vil være på festen, så det er viktig å velge forskjellige musikkstiler. Vel verdt å lage en liste over foretrukne og brudgom fortsatt be om forslag til slektninger og venner.

den musikk til bryllup ha det gøy og underholde gjester, så det kan være mer alvorlig i partiet begynnelsen. Etter vals repertoaret kan bli mer avslappet med muntre sanger som inviterer gjestene til å danse.