Care baby sikkerhet ved amming - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

den ammer Det er en av de mest etterlengtede ved fremtidige moms ganger. For mange gir tiden en størrelse ingen intimitet med babyen. Men når mor er uerfaren eller nyfødt har problemer med amming, kan handle skremme kvinner. To bekymringer bli konstant: og babyen choke? Og hvis han drukne med melken selv?

Den første og viktigste å merke seg er plasseringen av barnet på tidspunktet for fôring. Barnelege, president i Scientific Department of Breastfeeding av den brasilianske Society of Pediatrics (SBP), Luciano Borges Santiago, dirigerer at "barnets hode bør være høyere enn kroppen." Denne posisjonen favoriserer flytende nedstigningen til magen. I tillegg, etter mating, at barnet skal plasseres i en vertikal posisjon i 20 til 30 minutter.

Amming barnet liggende er ikke indisert. "Suckling liggende øker risikoen for drukning og choking barnet. Denne posisjonen kan også favorisere otitt (ørebetennelser), spesielt når det gjelder bruk av flasker, "forklarer Santiago.

Men selv med disse forholdsreglene, et barn choking eller drukning med melk, medisinsk advarsel for tilnærmingen for å bli tatt. "Prøv å fjerne melk fra munnen og luftveiene til babyen. Dette kan gjøres ved suging. Men kjøre til legevakten eller ringe medisinsk hjelp så snart som mulig", understreker Santiago.

En annen faktor som kan skje er at barnet Regurgitate og avhengig av posisjonen der den er funnet, kan oppkast returnere til munn og luftveier, forårsaker choking. I dette tilfellet prosedyrene er de samme.

Noen måneder senere, når barnet kan allerede holde noen objekter, foretrekker hun ofte sykepleier alene, holder sine egne hender flasken. Men barnelegen oppmerksom på denne situasjonen. "Ingen barn skal aldri ta alene flaske, en voksen skal føre tilsyn med loven for alltid." Legen anbefaler også bruk av kopper i stedet for flasker. Markedet allerede har små glass laget av glass, for mor å administrere melk, selv for en nyfødt.

Men det viktigste er observasjon. På tidspunktet for fôring, bør mor inneholde nettopp denne aktiviteten, for å observere barnets signaler og unngå kompliserte situasjoner. Sørg for at barnet svelger eller om det er behov for en liten pause for å hvile, og hvis mulig, legg merke til mengden av væske som han har i sin munn.