De vanligste frykt for nye mødre - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Ankomsten av det første barnet er en av de mest etterlengtede øyeblikk av livet til mange kvinner. Det er en periode med total forvandling i livet, i familien, i ekteskapet, i huset, på rutine og alt som er rundt. Men selv om de har forberedt for livet for ankomsten av dette øyeblikk, moderskap bringer også med seg en rekke frykt og usikkerhet som forlater engstelige, forpinte og noen ganger også deprimerte mødre. Se Quas er de vanligste frykt og oppdage hvordan man skal håndtere dem.

Frykt for ikke å være en god mor

ennå ikke oppfunnet en manual på hvordan å være en perfekt mor, men i all fødselspermisjon skjer instinktivt. Når et barn blir født, blir født med en mor som alltid er klar til å ta vare, ta vare, beskytte og oppfinne sin egen modell av perfeksjon.

For noen kvinner, å være en god forelder betyr å være overbeskyttende, mens for andre er det om å oppmuntre barnets selvstendighet. Uansett profil, samt omsorg, gi omsorg, oppmerksomhet og lære verdier, vet at prøving og feiling er en del av det daglige livet til en mor. Kanskje til tider bli du skuffet med sine egne holdninger, men dette har ingenting å gjøre med å være eller ikke å være mor, men med det faktum av å være menneske, som er en grunnleggende forutsetning for å bli god på noe.

Frykt for ikke å vite hvordan man skal håndtere det ukjente

I det første svangerskapet alt er det et mysterium inntil du tilpasse seg alle disse nye tingene kan ta lang tid. Mange mødre panikk bare tenke at gråt kan ha å gjøre med en alvorlig sykdom og er ikke for mindre.

I begynnelsen vil barnet ikke vet å si hva du føler, og inntil det skjer, må du gå lære sakte men selvsagt forstå alt han trenger, betydningen av hver skrik og lære å leve med alle bekymringer og usikkerhet som er typisk for den tiden. Når du er i tvil, se deg rundt og se hvor mange mødre har opplevd dette øyeblikket, og sørg for at du også har alt å oppnå.

ikke redd for å tilpasse seg en ny virkelighet

Usikkerhet og frykt, særlig i begynnelsen av morskap føre mange mødre til fortvilelse av å finne som misliker tanken på å være mødre. Før du trekker håret ut å si nei knep for det, vet at morsrollen er delt i sykluser, og det er naturlig at du liker mindre av en scene enn andre.

Graviditet er den første, så kommer de første månedene, hvor barnet skal lære å ta de første skritt, kanskje en av de mest krevende etapper, så kommer den tiden av skolen, et funn fase for foreldre og barn etter oppvekst som kan komme omgitt bekymringer og så videre.

Det som er sikkert er at fasene blir aldri gjentas. Kanskje begynnelsen er mer vanskelig selv, men med tiden vil du se at det er flere og mindre hyggelige stunder. Og hvis du er i en vanskelig fase mors liv, tro meg, det vil ikke vare evig, og så vanskelig som det ser ut nå, når du passerer, vil du gå glipp av.

Frykt for å miste ens personlighet

Endre statusen datter til mor, det innebærer en rekke endringer. Mange ting du trodde var viktig, de plutselig mister all mening og uten forklaring sine prioriteringer blir nytenkende utilsiktet du kan finne deg selv å imitere hennes mor, hennes høyeste mødre inspirasjon.

Å bli en mor kan faktisk være den mest radikale endringen i livet til en kvinne, men det betyr ikke at du mister din personlighet, men det vil være en transformasjon som i de fleste tilfeller er det til det bedre, vil det gjøre deg til en kvinne mer moden og med ulike ansvarsområder. Din måte å tenke på, deres virkemåte, vil den forbli den samme, og hvis noe endrer seg, sikkert vil være for en god grunn, din baby.

Forholdet frykt ikke lenger være den samme

I denne forbindelse, ikke nøl. Fødselen av et barn forandrer alt i dynamikken i et forhold, men ikke nødvendigvis til det verre. Sikkert noen intime øyeblikkene blir avbrutt av gråt eller ved noen banket på døren redd for å sove alene, men vet å ta det hele med løpetid viser styrken av forholdet. Oppdra et barn er et ansvar for både far og mor og barn og tjenere, fruktene av en godt utført teamarbeid, signal suksess for et forhold, ytterligere nærmer paret.

ikke være mer attraktivt med frykt

Etter at barnet er født med kroppen fortsatt prøver å komme tilbake til hva det var før, og blant bleier, flasker, søvnløse netter og utmattet, er det vanskelig selv føler sexy. På dette stadiet, kan forholdet til partneren også ta en stund å gå tilbake til å være som før, men den gode tingen er at dette kan være en flott mulighet for en ny start etter en periode med stor uro. Etter hvert vil paret skal møte igjen og oppdage nye muligheter i sex. Individuelt vil du også få en fysisk og psykisk oppdagelsen å innse at morsrollen kan gjøre deg flere kvinner blir like eller mer attraktive enn før.

Frykt for ikke å ha gunstige økonomiske vilkår

Oppdra et barn er dyrt og bekymre deg det er mer enn naturlig. De er bleier, vaksiner, medisiner, helseforsikring, barnepass, mat, klær som er tapt raskt og en rekke andre ting som er viktig for barnet. Men gjør barnet passe godt i familien budsjettet er et spørsmål om planlegging, kontroll og disiplin og selv om babyen har kommet overraskende på, kan denne planleggingen gjøres i det lange løp.

Kanskje du ikke kan gi alle som drømmer eller hva han ber om, så vi har lært er gyldig for hele familien: lære grensene og forvalte familiens penger.

Frykt for ikke gjenoppta karrieren

Tidligere har barn ment å forlate når en profesjonell karriere, men nå er dette et valg av mødre. De som kan gå å vie utelukkende til morskap på et tidspunkt kan føle frustrert å ha abdiserte sin karriere. Samtidig, som er delt mellom morskap og arbeid klandre de seg selv for ikke å være i stand til å gi den nødvendige oppmerksomhet og følge nøye med i utviklingen av barn.

Utvilsomt er dette en delikat problem som må gjennomtenkt og nytenkende innenfor mulighetene for hver. Hvert valg har sin avskjedssøknad, og utfordringen er å finne balansen mellom tilfredshet og behov.

Uansett frykt, husk at du er ikke alene. Over tid, alt som fører til frykt, ubehag og usikkerhet blir en del av hverdagen, og siden du ikke har andre alternativ, er den beste måten å innse det head-on, med en vakker baby i fanget og et vakkert smil.