8 steder å kjøpe klær i utlandet og rasere - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

det er misvisende å tro at bare de som reiser utenlands kan dra nytte av alternativene (og priser!) av klærne som selges der ute. I dag, takket være internett, det er mer avstand og online shopping er med alt! Men forsiktighet bør tas for å velge anerkjente butikker, og ikke faller inn i noen felle den virtuelle verden.

Omsorg nødvendig med shopping i utenlandske nettsteder

Den historien at kjøp under $ 50.00 ikke beskattes ved inngangen i Brasil er ikke sant for alle tilfeller. Dette skjer bare når avsender og mottaker er individer. Alle varer kjøpt i utlandet via Internett er skattepliktig i tollen og hastigheten er 60% av verdien av varene. Husk å vurdere risikoen som koster på tidspunktet for kjøpet! Ikke glem at verdien av frakt, hvis ladet, er også gjenstand for importavgift.

Hva om kjøpet er beskattet? Ikke en stor avtale. Du vil motta en del av Posten sier at en ordre på dine vegne led beskatning. De har også informere byrået når varene blir beholdt og verdien for utgivelse. Hvis verdien er høyere enn forventet, kan du skrive ut siden viser din ordre på nettstedet og fylle ut et skjema på sitt eget postkontor ber om en gjennomgang av gebyr.

Du trenger et internasjonalt kredittkort for å få handle i utenlandske nettsteder. Den gode nyheten er at dette er en relativt enkel forespørsel om å gjøre kundesenteret fra banken din. Enkelte butikker også tillate betaling via PayPal, men vær forsiktig så de er ikke alle.

Den mest økonomiske leveringsalternativer (inkludert gratis) vanligvis ikke tilbyr sporingskoden (sporingsnummer), som gjør at du vet hvor din bestilling. Noen ganger er det verdt å betale litt mer for økt sikkerhet og kontroll over hva du kjøper.

Og foretrekker å kjøpe på internasjonale nettsteder med en god forhånd. Mens det levering prognose, er det alltid en sjanse for forsinkelse.

8 butikker av internasjonal klær som leverer i Brasil

For å gjøre gode valg på nettet, sjekk ut en liste over 8 sikre nettsteder som selger kule klær til slitasje og misbruk av utenlandsk shopping. Du vil ikke angre! Sjekk ut:

1. Sammy Dress (England)

8 steder å kjøpe klær i utlandet og rasere - Kvinner tips

Sammy Dress

vakre og flagrende klær, spesielt de ulike alternativene av kjoler, skjørt og badetøy. Prisene er gode (mange elementer mellom R $ 20 og R $ 30) og bare endre dollar mynten for ekte i øvre høyre hjørne på siden for å ikke trenger å konvertere valutakursen. Leveransen kostnad varierer, men velge "flat rate" alternativet prisen vil ikke være svært forskjellig fra frakten belastet levere innen Brasil. Alt som trengs er litt tålmodighet for levering, det tar 7-25 virkedager.

2. romwe (Hong Kong)

8 steder å kjøpe klær i utlandet og rasere - Kvinner tips

Rowme

Hvis du leter etter forskjellige stykker som ennå ikke har kommet til Brasil, er dette et flott alternativ. Prisene er ikke så innbydende som andre steder, men likevel verdt det i forhold til nettbutikker. De kåper og leggings er ute og om, og det finnes flere alternativer i området fra $ 30 Levering til Brasil er planlagt fra 15 til 25 dager, men den gode nyheten er at det er gratis.

3. Asos (England)

8 steder å kjøpe klær i utlandet og rasere - Kvinner tips

Asos

Butikken tilbyr en myriade av klær alternativer etter en mer grunnleggende og elegant linje. Det er også pluss størrelse alternativer og for gravide. Et godt tips for de som ønsker mer attraktive priser er å sjekke den spesielle kampanjer siden. Leveransene er gratis for Brasil og kommer i ni dager.

4. Aeropostale (USA)

8 steder å kjøpe klær i utlandet og rasere - Kvinner tips

Aeropostale

Elskling av brasilianske reiser i utlandet begynte å levere i Brasil nylig, så det er på tide å dra nytte. eksklusive og frittliggende deler å forutse trender av sesongen her. En fordel er at du kan forutse betaling av skatter og avgifter allerede i kjøpet. Det er dyrere, men du blir kvitt hodepine av kjøpet bli stoppet i tollen (les tips på slutten av teksten for å lære mer om denne risikoen). Levering er planlagt i seks til 11 dager.

5. Macys (USA)

8 steder å kjøpe klær i utlandet og rasere - Kvinner tips

Macys

En annen favoritt på tidspunktet for kjøp av reisende til USA, Macys begynte også å levere til Brasil. Akkurat som i den fysiske butikken, forberede seg til å gå seg vill blant så mange alternativer. tilbyr også muligheten til å forutse avgifter og skatter, med levering i seks til 11 dager.

6. ModClotch (USA)

8 steder å kjøpe klær i utlandet og rasere - Kvinner tips

ModCloth

elegante, romantiske og sjarmerende stykker er sterk denne butikken, som også tilbyr plus size og vintage modeller. Leveransen, men er ladet og det beste gunstig alternativ for Brasil er rundt US $ 20.00 for å komme i sju til 21 virkedager.

7. NastyGal (USA)

8 steder å kjøpe klær i utlandet og rasere - Kvinner tips

ekkel Gal

Et godt valg for de som leter etter moderne stykker som er utenfor det ordinære. Prisene er ikke den billigste, men nøye utvalg av bitene gjør det verdt å betale litt dyrere. Et annet positivt punkt er at butikken tilbyr også instant oversettelse til reais. Levering er gratis for alle som tilbringer mer enn $ 150 og forventet å finne sted i to til fire uker.

8. Chicwish (England)

8 steder å kjøpe klær i utlandet og rasere - Kvinner tips

Chic Wish

romantiske og delikate biter er sterke dette nettstedet, som tilbyr en side dedikert utelukkende til markedsføring (salg). Det er mulighet for automatisk konvertering til reelle og leveranser står fritt til Brasil (ta 12-25 dager).