mote triks for å se eldre - Kvinner tips

Bildet konsulent arbeider ofte med mennesker som begynner sin karriere eller skifte jobb, som trenger å endre utseendet til ulike behov og posisjoner.

For noen av dem, må vi bygge en mer modent utseende, å demonstrere større seriøsitet og erfaring, fordi når du går inn på arbeidsmarkedet eller å ha en ny funksjon er vanlig å oppleve noe usikkerhet eller frykt for ikke å kunne eller ikke å gjøre rede.

Dermed er det noen mote triks for å se eldre ut og vi kan bruke til å svette mer erfaring i visuell, noe mer seriøs og moden profesjonelle image.

1. mørkere og dypere farger

Fargene, som vi snakket om i forrige artikkel, har en overbevisende visuell påvirkning, samt klare og intense farger vise mer glede og lekenhet, dypere og mørkere toner bringe en viss vekt til bildet av en person, noe som gjør hennes utseende mer alvorlig og enda eldre enn det egentlig er.

Det samme gjelder for de myke delene. Adoptere max klassiske teksturer som utgangspunkt for de-poule eller chevron (fiskebein).

2. rettere modellering & strukturert stoffet

Ikke rart at kvinner har vedtatt dresser med skulderputer vekt og modellering mer maskuline på 80-tallet Den kvinnelige prøvde å fange opp med menn i arbeidslivet, og derfor bestemte seg for å gjøre bildet mer maskulin kvinne, viser styrke og erfaring.

Til dags dato, skulderputer (i dag har vi moderninha ermet pagode) og arkitektonisk eller minimalistisk modellering har denne makten i ser ut til å se eldre ut, så vel som mer strukturert stoff (ull, lin, Tweed) som skaper flere rette linjer i korrugerte kvinne biotyper.

3. detaljer om Minimalisme

Jo mindre detalj utseendet har mer minimalistisk og alvorlig det vil være. Så noen tilbehør eller de veldig diskret velkommen når du vil ha en mer moden bilde (Hei ballen perle, klokke og diskret klassisk pose, fortrinnsvis uten strukturerte folder!).

Silke skjerf er anbefalt, men lite mønster eller mørke farger. Hals en tilbake bare kort og er mest brukt og hår, alltid veldig godt vedlikeholdt, bør bli arrestert eller godt temmet.

4. Classic allierte

De klassiske stykker vil alltid være allierte i tid til å "roe" det visuelle og demonstrere erfaring og eleganse.

Sats på draktene tidløse (2 eller 3 knapper eller til og med dobbeltspent), kantete krage skjorter, mansjettknapp mansjetter, bukser og rett skjørt upåklagelig lengde (skjørt kne og bukser til to fingre fra bakken, med sko!), italienske barer og frakker.

Briller og sol bør være minimal (tenke av diskrete rammer og stil Jackie O.), så vel som klokker, fortrinnsvis lærstropp eller diskret og tynn metall.

Nålen-nese scarpin har sin glamour, alltid ulastelig og ulastelig polert. Og la oss ikke glemme den berømte perlekjede, udødeliggjort av Coco Chanel, samt eventuell samordning i svart & hvit.

Men, selvfølgelig, utseende er ikke alt, er det ikke? Som den berømte ordtaket, "tom bag kan ikke stå oppreist", dvs. lagt til et godt bilde må det være nok engasjement, diskresjon og profesjonalitet.

Dermed vil bildet være et ekstra verktøy til sin fordel, noe som gjør det til en person i stand til å demonstrere sine kvaliteter og oppføre seg riktig på arbeidsplassen.

Kyss og se deg snart.

Blair Waldorf, den amerikanske serien Gossip Girl med silke skjorte med mønster Pied-de-Poule

Blair Waldorf, den amerikanske serien Gossip Girl med silke skjorte med mønster Pied-de-Poule

Hermes Kelly bag, klassiker av klassisk og et godt eksempel på diskret tilbehør

Hermes Kelly bag, klassiker av klassisk og et godt eksempel på diskret tilbehør

Dobbeltspent dress: très chic! En alliert i tid for å

Dobbeltspent dress: très chic! En alliert i tid for å "roe" det visuelle