Den svarte kjolen er en brikke som kan brukes ved flere anledninger. Velg en modell som har en god stoff og trimme for å forbedre silhuetten.

Grunnleggende hvit T-skjorte

den Grunnleggende hvit T-skjorte Det er nøkkelen del for å komponere flere feminine utseende. For å forbedre silhuetten velge en modell med god kvalitet materiale.

skinny bukser sort

den skinny bukser sort Det er nyttig for å komponere mange kvinnelige utseende, og selv bidrar til å forsterke og forlenge silhuetten. Foretrekker en modell av komfortable jeans å gi mobilitet og legge til rette for daglige oppgaver.

silke skjorte

Velg en silke skjorte som har en god klipp og god passform til å verd kroppen. Du kan kombinere silke skjorte med slacks å jobbe med denimshorts for dag-til-dag, og selv med en brodert skjørt for ballade.

svart blazer

En annen klassisk og allsidig stykke som hver kvinne bør ha i skapet er en svart blazer strukturert. Å arbeide sammen blazer med silke skjorte og lange bukser, for eksempel.

Jeans bukser fakkel er et stykke som forbedrer kvinnekroppen. Velge en modell som har en mer ensartet vasking og mørkere farge for å forlenge silhuett.

Den klassiske vesken er en annen viktig element for den feminine garderoben. Sats på en god kvalitet modell, i nøytrale toner og har skillevegger praksis for å legge til rette for dag-til-dag.

Den sneaker er en annen wild card element som ikke kan gå glipp av i kvinnenes garderoben. Velg en komfortabel modell, allsidige og nøytrale farger som naken og svart, for eksempel.

sko naken

Hold en i skapet sko naken god kvalitet for å forlenge silhuetten. Modellen peep toe kan være en flott mulighet til å komponere formelle og uformelle utseende.

kløtsj

Modellen lager kløtsj Det er en annen nødvendig element i kvinnenes garderoben. partiet ser oppfordring til en mer delikat og liten pose, så velg en klassisk modell for å fullføre en formell utseende.

maxi halskjede

Tilbehøret gjør hele forskjellen i monteringen av en titt. Har i skapet minst én maxi halskjede fargerike, øredobber, armbånd og ringer for å utfylle ditt utseende.

solbriller

den solbriller er et annet element som hver kvinne bør bære den dag-til-dag. I tillegg til å være et tilbehør som sikrer solbeskyttelse er fortsatt en klassiker supplement til det visuelle.