7 kulinariske triks for å gjøre livet ditt enklere - Kvinner tips

Foto: Reproduksjon

Vanskelige potter åpnings løk gjør oss gråte, kjøkkenet er full av små problemer. Prøv disse triksene og slå ekspert på små løse "problemer" kulinarisk:

  1. Ved lagring av brent ris: Ta komfyr riskoker, plasserer et stykke brød på ris og dekke pannen i 5 til 10 minutter. Brødet skal absorbere brent smak av ris. Fungere som vanlig, tar seg ikke å fange den nederste delen som brant.
  2. Åpning vanskelige potter: Lim et stykke tape (tape sølv, høy fiksering) på siden av hetten, hvorved fritt annen del. Fold den frie del av båndet for å la de to sider fast med lim, som danner en "håndtak". Hold i håndtaket og drei den åpen.
  3. Hvordan vite om egget er ferskt: Plasser egg i en beholder med vann. Hvis den flytende, er forbi, og vask, er det kult.
  4. Kutte løk uten tårer: La løken i fryseren, kjøling det til det maksimale, men være forsiktig med å la det fryse. Nå er hun klar til å bli kuttet uten å forårsake tårer.
  5. Visning selv hard iskrem: Skit en stor skje i brann, veldig nøye, og serverer.
  6. Holde friske salater: Hold salater i potter. De vil holde dem friske mellom 7-8 dager lengre enn gjennomsnittet og din salat vil ikke være brun eller visnet bladene har. Dessuten er det så lettere bare å plukke opp bladene du trenger.
  7. Varme opp en pizza i mikrobølgeovnen: Plasser et glass med litt vann sammen. Dermed hindrer du at huden blir myk.