Orgasmin salaisuuksia - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Orgasmin pitää yhä monia salaisuuksia, vaikka kaikki tutkimukseen jo tehnyt ja kaikki oppaita kirjoja, verkkosivuja ja jopa elokuvia. Miksi on niin vaikea päästä sinne ja mikä on mekanismi, joka ajaa naisten ilo? Toistuvat epäilyksiä, varsinkin kun naiset tuli yleiseen tietoon, että usein teeskennellä orgasmia miellyttää kumppani.

Klitoris on avain orgasmin?

Klitoris on pieni elin sijaitsee yläosassa vagina, juuri kun häpyhuulet tavata. Se on ainoa elin ihmiskehon yksinomaan ilo. Aivan oikein: klitoris ei ole muuta tehtävää paitsi tarjota naisille mielihyvän tunnetta.

Kun niitä stimuloidaan, elimessä, joka on tyypillisesti 0,5 cm, laajenee ja saa päästä 2 cm. Hänellä on tuhansia hermopäätteitä, mikä selittää sen yliherkkyys koskettaa. Se on niin yleinen kuulla kertomuksia naisista, jotka voivat saavuttaa vain orgasmi kautta klitoriksen stimulaatio. Niin ihana kuin se kuulostaakin, se ei ole kuitenkaan ainoa tapa "päästä sinne."

Ja piste "G"?

Surullisen kohta "G" olisi alue, kuten emättimen, pystyy tarjoamaan entistä voimakkaampi nautintoa kuin klitoris. Vaikka on olemassa useita tutkimuksia aiheesta, ei tiedetä, jos se on todellinen tai vain juttu naisten mielikuvitusta. Tosiasia on, että tiede ei ole vielä vakuuttavia todisteita sen olemassaolosta. Mutta on useita suosittelut naisia, jotka sanovat, että he ovat saavuttaneet orgasmin sen läpi, joka voisi sijaita seinälle "edessä" vagina.

Mitä aivot on tekemistä sen kanssa?

Kuten kaikki tiedätte, meidän hermosto on velvoitettu lähettämään vastaavat tiedot aivoihin eri ihmisten tuntemuksia. Tuntevat kipua, lämmön tai kylmän ja jopa tietävät eron "kuiva" ja "märkä" on mahdollista vain, koska meillä on hermopäätteitä ympäri kehoa, joka tunnistaa aivoihin mitä leikimme.

Nyt tutkijat University of Groningen Hollannissa, varmistaa, että aivot on vastuussa myös orgasmin. Ryhmän tehtiin useita naisia ​​tomografiaan positroniemissiotomografia analysoida veren virtausta aivoissa aikana huipentuma.

Mitä voidaan nähdä, että tämä virtaus oli paljon pienempi orbifrontal alueen vasemmalla puolella aivoja, mikä osoittaa, että tämä alue on tiiviisti sidoksissa mielihyvää. Toisessa testissä, CT tehtiin sen jälkeen, kun tutkijat pyytämään vapaaehtoisia, jotka teeskentelevät orgasmin. Tämän ajan aivojen verenvirtausta pysyivät normaalilla tasolla.

Ilmeisesti alueet sijaitsevat lähellä emättimen sisällä tai jopa aivojen toimivat yhdessä, jotta voimme tuntea mielihyvää yhdynnän aikana. Jos sinulla on vaikeuksia saavuttaa orgasmi, voit kuulla gynekologi vastaamaan kysymyksiin ja pitää sinut turvallisempaa aiheesta. Usein ne esteet, jotka estävät sinua nauttimaan herkkuja sukupuolen ovat paljon psykologisia, että itse asiassa, klinikoilla.