Avoliitossa tai avioliitossa? - Naiset Vinkkejä

Monet parit, kun tietyn suhde, he alkavat ihmetellä, onko ne pitäisi vain elää yhdessä tai naimisiin. Laki kuitenkin katsoo, että vakaa liitto on "kestävä, julkisen ja jatkuva rinnakkaiseloa miehen ja naisen, perustettu perheen perustamisen tarkoituksen"; Sen vuoksi eläviltä yhdessä pidetään jo eräänlainen avioliiton käytännössä.

Suurin ero näiden kahden tapauksen on tapa, jolla pari näkee heidän suhteensa. Jotkut uskovat, että on tarpeen ottaa virallista sitoutumista yhteiskuntaan osoittaa sitoutumisensa ja on niitä, jotka ajattelevat, että yhdessä asuminen jakaminen elämän yhdessä riittää. Marry merkitsee kustannuksia, ei välttämättä tilaisuudessa kustannuksia, mutta viralliset notaarin on investointi.

On parit, jotka valitsevat avioliitto siviili- byrokraattisista syistä, levy-dokumenteista, että avioliitto on virkamies ja että syntyneet lapset tämä suhde ei ole ongelmia asiakirjoissa, koulunkäyntiasteen ja että ne eivät ole epäilystä siitä suhteesta heidän vanhempansa.

Joka tapauksessa, kun päätetään elää yhdessä, onko naimisissa tai vain asuvat samassa talossa; täytyy oppia käsittelemään rutiini kaksi, työnjako, mukaan lukien taloudelliset. Täällä voi olla todellista käsitystä, jos suhde voi olla pysyvää tai ei, koska aikana kosiskelu pariskunnan elämä on yksinkertaisempaa, koska ne ovat tiettyinä aikoina, jakaa enemmän mukavia hetkiä ja muutamia ongelmia.

Tämän seurauksena jotkut parit psykoterapeutit uskovat, että on tärkeää tehdä testi ennen kuin se päättää ottaa tämän päätöksen niin tärkeä ja haastava elämässä kaksi. Ehkä pari voi elää yhdessä muutamaa kuukautta ennen virallista avioliittoa tai pysyvästi siirtyä talon yhdessä tunnistaa, onko aika on oikea tähän.

Joka tapauksessa on tärkeää pitää mielessä, erilaisuuden kunnioittaminen ja harjoittamisesta harmonian välillä, koska jokaisella on mielipiteensä, erilaisia ​​tapoja ja arvoja. Tämä estää, että rinnakkaiseloa tulee ongelma, kun otetaan huomioon vaikeudet day-to-day ja pari pakenee seurauksena ratkaisemattomia ongelmia.